Bedrägeri. Skickar samma faktura i 3 månader. 180,66kr Betalde in den och fick samma faktura månaden därefter 180,66kr Hela fakturan från hela början gällde 66öre men dom la på 180kr betalade de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Varning på dessa oseriösa och aggressiva aktörer. Kundtjänst under all kritik som inte har någon som helst koll och kan inte få fram betalningsunderlag. Hotar med kronofogden direkt om du av någon an... Ver mais
Detalhes da empresa
Sedan 2003 har vi hjälpt våra kunder att få betalt på ett enkelt sätt. Qvickly erbjuder en checkout, fakturaköp, fakturaservice och inkasso. De senaste 20 åren har tekniken och förutsättningarna förändrats men vår mission är fortfarande lika aktuell – genom teknik skapar vi skalbara lösningar för företag att få betalt på sitt sätt.
Informações de contato
Suécia
- qvickly.io
Respondeu a 11% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Totalt oseriösa skiter totalt i god…
Totalt oseriösa skiter totalt i god inkassosed
borde inte få ha sitt tillstånd kvar
Så otroligt nonchalanta och totalt värdelösa
Hjälpsam, proffsig och trevlig kundtjänst
Har vid 2 tillfällen varit i kontakt med kundtjänst angående en avbetalning. Båda gånger har jag fått bra hjälp och ett mycket professionellt och trevligt bemötande!
Bedrägeri
Bedrägeri. Skickar samma faktura i 3 månader. 180,66kr
Betalde in den och fick samma faktura månaden därefter 180,66kr
Hela fakturan från hela början gällde 66öre men dom la på 180kr betalade den men dom skickar om fakturan gång på gång. Nu är händelserna polisanmälda.
Är det ens någon som sitter i deras…
Är det ens någon som sitter i deras kundtjänst och svarar på samtal? Signalerna går fram men upphör sedan till att bli till total tystnad. Samma sak vid flera försök. Uselt.
Skickar ut inkasso innan förfallodatum…
Skickar ut inkasso innan förfallodatum för påminnelsen passerat. Kräver att jag ska betala in fast jag betalat påminnelseavgiften i tid.
Skickar inga påminnelser alls, inkasso direkt
Sopsämst företag, skickar inga påminnelser på skeva avgifter dom lägger till på fakturan, du får ingen påminnelse, för att sedan 7-8 månader senare skickar ut inkasso krav på den lilla prutt summa dom glömt påminna om. Helt sanslöst, sinnessjukt är det, så bara glatt betala inkassokravet.
går inte att logga in och dessa sitter…
går inte att logga in och dessa sitter och skickar ut hotbrev också när dom själva inte har någon fungernade sida över huvudaget detta är totalt värdelös inkassoboag att inte ha fungernade sida då går inte ens att betala heller.
Hel sjuk är faktura och inkassobranchen.
Helt sjukt hur en troligtvis normal aktör lämnar över sina fakturor till någon som inte på ett enkelt sätt gör att man kan betala sina fakturor via bank, Kivra eller autogiro.
Men alla ska väl tjäna pengar.
Jag valde inte detta, men bytt leverantör.
Företaget skickar påminnelse efter…
Företaget skickar påminnelse efter betald påminlse på 60 sek och 39 sek hela tiden det går aldrig att bli av med de
Välj inte de för delbetalning
har läst mkt negativt om Qvickly här…
har läst mkt negativt om Qvickly här men jag har bara gott att säga om dem. fakturorna har kommit i god tid till min mail och jag har betalat i tid. allt har funkat bra. har man stökig ekonomi med dålig koll så får man nog problem oavsett kreditbolag. jag har stenkoll och strikta rutiner på min ekonomi. kommer använda Qvickly igen om tillfälle ges
Ingen stjärna alls!
Egentligen förtjänar de inte ens en stjärna, Appen är helt omöjlig att använda, så det som ska betalas och det som är betalt inte går att skilja åt. Ofta står det ”obetald” men då hade man redan betalat.
Lägg ner hela tjänsten!
Dom här sitter skickar hot brev till…
Dom här sitter skickar hot brev till min gammla morsa helt sjukt svenska folket håller på helt sjukt jag kommer göra anmälan för man sitter inte skickar ut hotbrev till männikss som har blivit idkapad der gör man bara inte
Dåligt system för parkeringsböter
Dåligt system för parkeringsböter. Otrevlig personal i telefon när man bad om hjälp
Värdelösa!
They handled a simple payment from my…
They handled a simple payment from my electricity provider (SveKraft) completely wrong.
Even after I sent full proof of payment, they refused to register it correctly and kept sending messages claiming I still owed money.
Their communication is confusing, slow, and careless.
Everything was paid on time, but due to their internal mistakes I had to spend weeks fixing their error.
Avoid if you can – extremely unprofessional and unhelpful company.
Påminnelse på obetald parkerings böter…
Påminnelse på obetald parkerings böter pga felaktigt inskrivet regnummer, hade skrivit fel på en siffra, har ej fått en bot på rutan men förväntas veta det ändå och betala.
Betalade tidigare en parkeringsbot direkt då den kom när jag fick den. Den betalda boten går ej att se på deras hemsida som betald trots att det finns en kolumn på hemsidan för ”historik”. Under kolumnen ”aktiva” syns den obetalda boten samt sådant som är betalt sedan länge för andra köp.
Hur ska man veta vad som gäller?
Otroligt rörigt!
Toppen bra och snabb service!
Toppen bra och snabb service av mr T! Tusen tack 🤩
Dåligt bemötande av kundservice
Dåligt bemötande av kundservice. Kan inte rekommendera Qvickly.
Varning för Quickly/Billmate
Quickly hittar inte min betalning trots att de har rätt OCR-nummer för ärendet.
Nu riskerar jag alltså förseningsavgift och i värsta fall betalningsanmärkning.
Om ni ska betala till Quickly, eller som det står i kontoutdraget, Billmate, var väldigt noga med att dokumentera allt. Jag väntar fortfarande på att mitt ärende ska lösas

Resposta de Qvickly
Trasig hemaida som skriker fake eller i…
Får ett "inkassokrav" på en skuld som står som 0kr då betalningen som var sen blev betalad. Skulden är redan betald och ärendet är nerlagt, men nu vill de ha inkassokrav på 180kr baserat på en skuld på 0kr och 13kr i ränta på skulden på 0kr, helt stört.
Trasig hemsida som skriker fake eller i bästa fall amatör företag. Inga funktioner fungerar på den, inget seriöst företag skulle använda dem som inkasso, chansen är stor att de är helt fake.

Resposta de Qvickly
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.