Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kocht mijn E-INK HOESJE voor mijn Iphone. Na nog geen 24u gaf het scherm strepen aan en kreeg ik GEEN AFBEELDING geprojecteerd. Ik schreef een NEGATIEVE REVIEW. Omdat ik TELEURGESTELD was (g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kwam na het plaatsen van mijn bestelling erachter dat ik per ongeluk mijn oude adres van mijn vorige huis nog in mijn account had staan. Hierdoor zou de bestelling naar het verkeerde adres verzonde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er zat een leeg doosje bij de levering samen met een ander product, dat wel in orde was. Na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik de volgende morgen al vroeg een reactie. Na beantwoorden op de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op zoek naar een apart vizier voor mijn type fietshelm vond ik op de webshop niet het exacte model dat ik zocht. Mijn berichtje via het contactformulier werd meteen beantwoord: nee, in principe was da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para Celulares

In deze winkel vind je kwalitatieve en duurzame accessoires voor mobiele telefoons en laptops. Je vindt in deze online shop een ruim assortiment producten, zoals telefoonhouders voor in de auto, telefoon houders voor op de fiets, hardloop telefoonhouders, laptopstandaarden, tablethouders, telefoonhoesjes en meer! Klanttevredenheid staat in deze winkel altijd centraal. Dit wordt gerealiseerd door een aantal handige beloftes, zoals: - Snelle levertijd van één werkdag binnen NL en BE - Gratis bezorging binnen NL - Eenvoudig retourneren binnen een zichttermijn van 30 dagen - Duurzaamheid in het gehele proces - Vlotte en meedenkende klantenservice Steeds vaker is er behoefte aan goede kwaliteitsaccessoires voor telefoons, laptops en tablets. Veel telefoonhouders voor in de auto vallen bijvoorbeeld van het raam tijdens het rijden, wat veel ergernis oplevert bij automobilisten. Het doel van R2B Store is om dit te voorkomen door wél telefoonhouders te verkopen die goed blijven plakken aan het raam of blijven klemmen in het ventilatierooster. Vanuit deze basis is besloten om uit te breiden naar laptop accessoires. Nu er steeds meer wordt thuisgewerkt is er een grote behoefte aan ergonomische laptopstandaarden om de werkhouding te verbeteren en nare rug- en nekklachten te voorkomen. Naast laptopstandaarden en telefoonhouders voor in de auto worden nu ook sportarmbanden, telefoonhouders voor op de fiets en laptoptassen verkocht. Zoek nu jouw ideale accessoires op "www.r2bstore.nl"!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

213 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Super snelle levering

Super snelle levering, zeer goede kwaliteit! Complimenten.

4 de junho de 2025

Resposta da R2bstore

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🤩 Super dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en levering. We hopen je snel weer terug te zien!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

31 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Kort maar krachtig — daar houden we van! 💪 Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel voor je review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel, duidelijk en goede website

Snel duidelijk en goede website

31 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Yes, dat klinkt als muziek in onze oren! 🎶 Superfijn dat je zo positief bent over de site én de service. Thanks voor je review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, prima prijs!
Heb het artikel nog niet uitgeprobeerd, omdat het een verjaardagscadeau voor mezelf is. Heb het wel even uitgepakt en het zag er prima uit!

26 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Wat leuk dat je jezelf binnenkort gaat verrassen! 🎁 Superbedankt voor je vertrouwen en alvast een hele fijne verjaardag gewenst! Laat je ons weten wat je ervan vindt als je 't hebt uitgeprobeerd? 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede info en vlot geleverd

Op zoek naar een telefoonhouder, kwam Gemini met model Alkmaar als eerste keuze. Van R2Bstore kon ik meteen de handleiding downloaden. Daarna besteld en volgende dag geleverd.

22 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Wat tof dat je via ons zo snel bent geslaagd! 📱 Extra fijn dat je de handleiding meteen kon downloaden – zo hoort het! Veel plezier met je nieuwe telefoonhouder en bedankt voor je uitgebreide review 🙌

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

23 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Top om te horen dat je tevreden bent! 🚀 Dankjewel voor je review en veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helemaal zoals het hoort bij online…

Helemaal zoals het hoort bij online bestellen. Makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering.

17 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! 🙌 Daar doen we het voor. Superbedankt voor je fijne review en graag tot de volgende keer! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een snelle levering: de houder was er volgende dag

Een snelle levering, makkelijk te bevestigen op stuur, en telefoon blijft veilig zitten bij het rijden.

15 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Wat leuk om te horen, dank voor je review! Fijn dat de levering snel was en de houder goed bevalt. Veel veilige kilometers gewenst! 🚴‍♂️📱

Groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

levering product op tijd en kwalitatief…

levering product op tijd en kwalitatief goed met sevice ip gbruik

9 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Bedankt voor je review! Fijn dat alles op tijd binnen was en je tevreden bent. Laat het gerust weten als we nog ergens bij kunnen helpen!

Groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Correcte en snelle levering van een top…

Correcte en snelle levering van een top product

8 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de levering als het product. Veel plezier ermee, en mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel goed en zelfs persoonlijke…

Snel goed en zelfs persoonlijke elvering in de avond.
TOP!

1 de maio de 2025

Resposta da R2bstore

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat alles snel en goed is verlopen – en leuk dat de persoonlijke levering in de avond zo gewaardeerd werd. We helpen je graag weer een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed product, voor normale prijs en wordt snel afgeleverd bij de bezorgers.

27 de abril de 2025

Resposta da R2bstore

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de prijs én de snelle levering. Daar doen we het voor!

Goede productdsta

Op de site waren de productdata (zoals formaat) en gebruiksaanwijzing aanwezig wat de keuze makkelijker maakte.
Product voldoet aan de verwachtingen.

24 de abril de 2025

Resposta da R2bstore

Heel erg bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat de duidelijke productinformatie je geholpen heeft bij je keuze en dat alles naar verwachting is.

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Prima product

Goede website, eenvoudig te bestellen, snelle levering,prima product.

27 de abril de 2025

Hoi Florian,

Dankjewel voor je leuke review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, het bestelproces en natuurlijk het product zelf.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 🙌

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering was op tijd

Levering was op tijd. Verpakking vond ik niet geweldig. Fietspomp in een soort van plastic zak verstuurd, zonder ook maar enige bescherming tegen beschadigingen. Was dus niet verpakt in een doos of wat dan ook.

22 de abril de 2025

Hoi Lammert,

Bedankt voor je beoordeling en je feedback!

Fijn om te horen dat de levering op tijd was. Wat betreft de verpakking: de fietspomp wordt in een stevige verzenddoos verstuurd. Omdat het om een wat groter product gaat, verpakken we de pomp zelf in een lichtere beschermverpakking binnen de doos om het verzenden efficiënter en milieuvriendelijker te houden.

We nemen je opmerkingen zeker mee om te kijken hoe we dit verder kunnen verbeteren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen!

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! 🙌

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anders dan afgebeeld

Op de site staat een ander model, je zou een donker en licht vizier krijgen. Ontvang je alleen een licht vizier.
zonneklep op de foto zit er ook niet bij.
Tot op heden nog niets van ze gehoord. Want wil hem retour laten sturen en geld retour.

21 de abril de 2025

Resposta da R2bstore

Bedankt voor uw feedback en vervelend om te horen dat u niet heeft ontvangen wat u verwachtte. Het lijkt er inderdaad op dat er sprake is van een foutieve levering – en dat wordt natuurlijk altijd netjes opgelost.

We hebben zojuist contact met u opgenomen via e-mail om dit op te pakken. Uw eerste bericht kwam bij ons binnen tijdens het Paasweekend, waardoor directe opvolging op dat moment helaas niet mogelijk was. Nu we weer bereikbaar zijn, zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt rechtgezet.

Onze excuses voor het ongemak, en we staan klaar om dit samen op te lossen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Houder (nog) niet getest maar ziet er goed uit

19 de abril de 2025

Resposta da R2bstore

Bedankt voor je reactie! Fijn dat het er goed uitziet 😊 Laat ons vooral weten wat je ervan vindt zodra je 'm getest hebt!"

GOEDE SERVICE

De medewerker was begripvol en behulpvaardig, zeer klantvriendelijk. Bovendien was de service erg goed

Resposta da R2bstore

Wat fijn om te horen, dankjewel! We geven het compliment zeker door aan onze collega's van de klantenservice 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte telefoonhouder voor op de…

Perfecte telefoonhouder voor op de fiets
Makkelijk te monteren
Sterk en robuust
Super blij met de aankoop
Gebruiksvriendelijk

Resposta da R2bstore

Wat super om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent – heel veel plezier ermee op de fiets! 🚴‍♂️📱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering van het fietszadel

Snelle levering van het fietszadel, goede en duidelijke instructie in het Nederlands. Eerst 1 zadel besteld voor mijn vrouw en 2 dagen later nog een zadel besteld voor mijn fiets. Gebruik voor gewone stadsfietsen.

Resposta da R2bstore

Wat leuk dat jullie er allebei eentje hebben besteld! Fijn dat alles vlot ging en de instructies duidelijk waren. Veel comfortabele kilometers gewenst! 🚲😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.