Na telefonisch contact met RA-Performance onderdelen besteld voor de Drift auto van onze zoon voor zijn verjaardag. Op sommige onderdelen zat een levertijd maar toch was alles op tijd binnen, Super e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Artikel besteld met een levertijd (volgens de webshop) van 2-4 werkdagen. Na 2 weken zelf maar eens gebeld waar het bleef, de schuld lag bij brexit en de douane. Vanaf dat moment wekelijks ZELF... Ver mais
Late verzending terwijl product op voorraad was. Geen reactie terug op e-mail Pas na een post op facebook kreeg ik de volgende dag reactie via facebook messenger. Over de producten valt niks te... Ver mais
Detalhes da empresa
RA Performance Automotive Shop for Maintenance, Tuning & Performance Parts. Kart - Race - Drift - DNRT -Trackday - Drag - Cross - Oval racing - Sprint - Tuning www.RA-Performance.nl // info@RA-Performance.nl
Informações de contato
Florijnweg 7, 6883 JN, Velp, Holanda
- 026-7504543
- info@RA-Performance.nl
- ra-performance.nl
Weinig tot geen respons op emails
Weinig tot geen respons op emails, ben nu al meer dan twee weken aan het wachten op een bestelling. Ik had graag een antwoord gehad omtrent levertijd maar tot heden nog geen reactie. Wacht nog steeds op mijn product.
Er is nog wat werk op gebied van communicatie
Late verzending terwijl product op voorraad was.
Geen reactie terug op e-mail
Over de producten valt niks te klagen, deze zijn super. Mag wel gewerkt worden aan het klant contact.
Zie het als positieve feedback :)
helaas erg lang op mijn product moeten…
helaas erg lang op mijn product moeten wachten, meerdere keren contact opgenomen en bijna 2 maanden later nog steeds niks binnen...
Snelle levering, helaas hele kleine beschadiging. Denk met transport. Voor de rest ben ik tevreden.
Bedankt voor de onderdelen
Erg tevreden
Goede service, goed werk verricht
Ga er graag heen en adviseer ook vrienden te gaan
RA-AUTOSERVICE / RA PERFORMCE
Ooit via via bij RA terecht gekomen. Voor zowel mijn hobby auto als dagelijkse auto heeft dit bedrijf altijd een antwoord en of oplossing, service en deskundigheid zijn hier van zelfspreken. Contact van a tot z helemaal naar wens. Ik weet altijd waar ik aan toe ben zowel financieel als technisch. Ga zo door !
Deze garage heeft SERVICE met…
Deze garage heeft SERVICE met hoofdletters geschreven, en komen dit ook na....ben heel tevreden.
Zeer net bedrijf!
Zeer net bedrijf!! Kom er al jaren en altijd goede service en alles is mogelijk!
Eerlijke prijzen en vriendelijk personeel..
Koffie staat altijd klaar!
Tot snel
Erg goede ervaring mee met het…
Erg goede ervaring mee met het omwisselen van 2 autobanden. Goede service en toch een scherpe prijs.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.