En anden lejer, der var ven med Peter Raahøj, fik Peter til at sende mig en ekstra regning på 10000 kr. fordi jeg ikke ville snakke med vedkommende, fordi personen var senildement og meget hensynsløs.... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Peter Raahoej er meget aggresiv og et overordnet ubehageligt menneske. Får han ikke retten er hans metode at true og besværliggøre situationer indtil man "forhåbentligt" giver efter. Dette er bestem... Ver mais
Jeg har boet 2 år i en lejlighed i Odense C. Jeg har i den periode haft meget begrænset kontakt udlejer, da jeg ikke oplevede nogen problemer. Ved udflytning synes jeg vi fik en fornuftig og fair... Ver mais
Peter er et gement svin, som behandler sine lejere derefter. Når vandskade sker skider han højt og flot på beboerne og siger så må i gå i svømmehal indtil jeg kommer fra Ferie. Lejeren må selv betale... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de Raahoej
Redigering 26/11/24: udlejeren er stadigt efter os med opkrævning gebyr 8 måneder efter fraflytings syn. lejloven betyder intet for manden. Det maks 2uger efter fraflytning syn man må sende hist og pist ting og 2-3 måneder for el-vand og varme. du er en virus som er svært at blive helbredt fra.
Jeg ved godt at i tænker, hvis det er så slemt, hvordan kan det så fortsætte med at går an?
Det ved jeg ikke, men vi er 2 studerende som allerede havde masser af at se tid, han smadret begge vores økonomier gennem loftet og skabte ekstra omstændigheder som vi skulle igennem for at har det godt.
Tog mere enden 10k af vores depositum, for 2-4 pletter som vi havde billeder føre vi flyttet ind i lejligheden. Evt, andet han mente han havde ret til gennem kontrakten.
Senere fik vi med hjælp fra en vores venner, som læser jura og vi er blevet klogere på at det hele ligger i hans kontrakt, som du underskriver, ved indflytning. Det lader ham nemlig at opføre sig som han vil, uden nogen konsekvens for ham. Det er også kryptisk skrevet.
Du møder ikke ejendomsmægleren, ved rundvisning, det er en Randolph dude som sælger dig helvet uden en dårlig samvittighed, efterfølgende, vil du aldrig se denne person igen og side fast med en ejendomsmægler som mener at han ikke har en kontor, lige indtil du er fraflyttet, så vil han har ingen henvendelser, da man skal skrive til kontoret.
Vores sidste samtaler over tlf har været ham der råber af mig, mens jeg beder ham at falde til ro og komme kommuniker med mig. Jeg synes ikke det er på nogen måder tilladt at behandle fremmede mennesker på den form, specielt ikke sine beboer.
Prikket over i'et med udlejeren er at når han ikke for sit vilje, så for du lov til at mærke hans vred, manden kan godt lide at tænke at alle omkring er dumme, for ellers vilde de ikke underskrive det kontrakt.
Føre dette punkt, hvor jeg selv er blevet vred, så har jeg ikke været andet enden høflig og imødekommende overfor ham. Men man når en kogepunkt, han er ikke misforstået, han er sådan og det tog os lang tid at indse. Håber ikke det tag jer lang tid at indse.
For dette er blot for tale grimt om manden, men blot en advarsel om at ikke går mod løven, den er nemlig farlig.
Redigering: det lyder slet ikke som i vil beklage, men belærer yderligere. At vi får 28k ud 40k er ikke rimeligt for at i for en lejlighed tilbage i en stand hvor der ikke bliver noteret andet en, små pletter ved hvor dørens lås tag fat. God dag, vi er fri fra jer.

Resposta de Raahoej
Næsten alt ved vores oplevelse hos Raahoej har lugtet langt væk af fusk og svindel.
Vi bliver mødt med en ejendomsmægler, som absolut intet ved om de ejendomme han fremviser, andet end hvad vi også selv kan læse os frem til på boligportalen.
Kommunikation mellem ejendomsmægler og os (lejere) er meget ringe eller ikke til stede, der bliver enten svaret sent eller slet ikke.
Ejendomsmægler fortæller os ved fremvisning at vi kan tage billede af lejekontrakt, så vi kan læse den derhjemme, vi tager desværre ikke noget billede i situationen.
Efterfølgende læser vi anmeldelser her på TP og beslutter os for, at vi gerne vil have et yderligere kig på lejekontrakten.
Vi skriver til ejendomsmægler at vi gerne vil have sendt lejekontrakten, det kan vi ikke, fair nok, jeg tilbyder at komme forbi deres kontor, tage billeder af kontrakten (som lovet) og køre igen, så vi kan læse den derhjemme, da vi gerne vil have en jurist til at kigge den igennem, det må vi åbenbart ikke nu, så vi kunne kun læse den, inde på deres kontor.
Ejendomsmægler gør mig opmærksom på at det eneste de har ændret i lejekontrakten er PARAGRAF 11, som så også er den vigtigste paragraf, da det er den der fraskriver udlejer ansvar for forskellige ting og ligger betalingsansvaret for diverse over på lejer.
Vi vil fraråde Raahoej på det allerkraftigste. HVIS I LEJER HOS RAAHOEJ, SÅ KIG PARAGRAF 11 IGENNEM MEGET GRUNDIGT, DET ER DER, DE SNYDER EN.
Jeg har haft fornøjelsen af at leje hos Peter Raahøj i omkring 12 år, fordelt på to forskellige lejemål, og jeg kan ærligt sige, at det har været en behagelig og problemfri oplevelse fra start til slut.
Peter har konsekvent behandlet os med respekt og venlighed. Når der opstod problemer med vaskemaskinen eller opvaskemaskinen, blev de altid løst hurtigt og effektivt. Ved større vedligeholdelsesarbejder kunne der gå lidt længere indtil håndværkerne stod til rådighed, men Peter har altid sørget for, at alt blev ordnet til vores tilfredshed. Et eksempel er, da vi efter en vandskade fik et helt nyt badeværelse uden nogen stigning i huslejen.
Det, der virkelig skiller Peter ud som en ekstraordinær udlejer, er hans ærlighed og retfærdighed. Ved begyndelsen af 2023 havde han ret til at hæve vores husleje med 4% som følge af pristalsregulering. Mange andre udlejere gjorde netop dette, men Peter valgte kun at hæve med 0,9%, hvilket imponerede mig meget - han virkelig værdsætter sine lejeres økonomiske situation og ikke blot handler ud fra, hvad der er tilladt.
Endvidere, under overdragelsen af lejligheden ved fraflytning, opdagede Peter nogle fejl og mangler i vores rengøring. I stedet for at kræve betaling for at udbedre dem selv, gav han os mulighed for at rette dem i løbet af de næste par dage. Det viser virkelig hans ønske om at samarbejde og finde en løsning til gensidig tilfredshed.
Samlet set har min erfaring med Peter Raahøj som udlejer været eksemplarisk. Jeg kan uden tøven anbefale ham som udlejer til alle, der søger en positiv og tryg lejeoplevelse, forudsat at de også behandler ham med den samme høflighed og hensynsfuldhed.
Tak, Peter, for de mange gode år som lejer!
Lejeren må selv betale for at få over de tærede rør så alle i ejendommen kunne få varmt vand igen.
Jeg har i længere tid lejet bolig hos Raahøj. Overordnet set har det været meget få neutrale eller positive oplevelser, blandet med en masse ubehagelige og dårlige af slagsen.
Først og fremmest er Peter en meget ubehagelig person, der aldrig burde have at gøre med andre mennesker i hans virke. Han er ofte irriteret, ligeglad og med tendens til at ville skynde sig igennem ting.
Mit indflyttertjek bare meget præg af at han bare ville have mig igennem det så hurtigt og slapt som muligt. Der var en dyb fornemmelse af at han ikke ønskede at jeg kiggede ting for meget igennem. Havde jeg gjort det og ikke følt at han skyndte på mig, så ville der være flere tilfælde med områder, der kunne bruge en kærlig hånd. Det er dybt uprofessionelt og bestemt ikke passende for situationen. Som udlejer bør man kunne udpege eller fejl, mangler og behov for renovering.
Jeg har heldigvis ikke haft behov for at have ham forbi lejligheden ofte, idet at han ofte er sur og irritabel og i det hele taget uden mannerer eller høflighed. Desværre har jeg skullet gøre det med mellemrum, idet at jeg har haft positionen som vicevært der.
Dette leder os til endnu en ærgelig og beklagelig situation. Jeg har løbende også skulle tage mig af græsplæne og baggård mhp. græs og ukrudt. Dette er blevet gjort så der hverken er for meget af det ene eller det andet. Jeg har regelmæssigt kigget på begge områder og taget mig af dem, såfremt de trængte til dette. Dette har fungeret fint i længere tid. Det mener Raahøj ikke og har løjet via e-mails omkring mit virke og har nægtet at indgå i dialog (igen, meget uprofessionelt). Så derfor har han fremtvunget sin egen side af sagen og taget funktionen og videregivet det til en anden (sandsynligvis med samme løgnagtige tilgang og perspektiv).
Alt i alt er Peter Raahøj bare en udlejer man skal holde sig fra og ikke leje hos hvis man undgå det. Kunne jeg give mindre end én stjerne, så ville jeg helt sikkert dette.
Meget ubehagelig udlejer, der virkelig får en til at fortryde man ikke fotograferede hele lejligheden ved indflytning.

Resposta de Raahoej
Bor i hans ejendom , intet bliver lavet, i sommer gik der 3 uger hvor jeg ikke kunne låse min dør, nu har jeg ikke nok varme på vandet i brugser, efter at have skrevet mail i en mdr uden svar , får jeg endelig fat i udlejer, ja 4 til 8 uger siger . Aldrig har jeg talt med så et ubehageligt menneske, han er så ligeglad. Hans lejligheder er i meget dårlig stand , så hold jer langt væk fra denne ubehagelige udlejer , nu vil han ikke sælge mig poletter til vaskeri, han skriver vask i byen, meget nedladende og ubehageligt menneske, bliv væk , hans lejlighed er så dårligt isoleret at jeg betaler store varmereging og føgler med i mine naboers liv på godt og og ondt, glæder mig til at flytte her i april vh anni Larsen Odense
Dårlig udlejer som på ingen måder kan anbefales. Hold jer væk.
Kan ikke på nogen måde anbefale at leje hos Raahøj
Jeg har ingen klager over Raahøj Hansen a/s, men er faldet over en anmeldelse på trustpilot skrevet af en beboer der bor til leje i en af Raahøjs ejendomme, og i anmeldelsen klager han over Raahøj og problemer med en anden beboer i hans ejendom. Jeg har intet at udsætte på Raahøj, tværtimod, har han altid været yders rimelig, forstående og hjælpsom igennem de 15 år min mor han boet til leje hos ham. Det er nemlig min mor som der tales om i den anmeldelse… i en meget uskøn og umenneskelig fremstilling af en ældre kvinde der i de senere år har fået helbredsmæssige udfordringer …. Alzheimers. Pokkers Alzheimers….Det er en stor sorg og som alle ved, i høj grad, pårørendes sygdom.
Vi forsøger alle at hjælpe hende så godt vi kan og det tager desværre den tid det tager. Men jeg må sige til dig, der har skrevet anmeldelsen, du har selv nydt godt af min mors gæstfrihed og venlighed…. for kun få år siden, sad du ofte og drak te i hendes lejlighed, ja du havde sågar din egen te med til hendes lejlighed, da du ikke drak kaffe. Det er jo også derfor du “ved” så meget om min mor. At du sidder og laver regnestykker på hvad hun kunne have sparet på tv-pakke….hvorfor blander du dog i det ? Hvis noget skulle laves i lejligheden ønskede hun ikke hjælp. Det ville hun selv klare og hun bestemmer jo stadig selv. Men du ved tydeligvis intet om demens og rettigheder.
Jeg er yders taknemmelig over den måde Raahøj behandler min mor på pg håndterer en svær situation på. At lejere kommer i klemme, det er trist og ærgerligt, men det har ikke noget med udlejeren Raahøj at gøre. Han er bundet af lovgivningen.
Beklager at du er udfordret og træt af det hele, men det er ikke udlejers fejl. Du har jo også det valg at finde en anden bolig, men du nyder jo også godt af den billige husleje.
Nu er min mor jo privatperson og ikke virksomhed, men du har stadig formået at udstille en privat person på Trustpilot og det er ikke i orden. Stop dig selv.!
Men jeg siger igen…din udlejer Raahøj har været en god udlejer og min mor og mange andre er glade for ham. Tak til Raahøj.
Datter af den demente
Jeg kan kun nikke genkende til alle de negative kommentarer. De positive virker nærmest falske. Bemærk de har over 20 ejendomme ledige i Odense hvor alle skriger på bolig. Det er ikke tilfældigt.
I forbindelse med indflytningsrapporten bliver der noteret pletvis malet og dårlig spartling. Men jeg får at vide at jeg bør tage billeder som dokumentation og sende til administrationen. Det gør jeg naturligvis. Da jeg ikke hører noget vælger jeg at ringe fire dage efter jeg er flyttet ind. Dette skulle vise sig at blive en rigtig ubehagelig samtale.
Peter siger de slet ikke gemmer på ‘sådan noget’ altså billederne. Jeg siger at jeg ikke forventer de kommer og maler - men jeg blot ville sikre mig jeg ikke stod med en kæmperegning ved fraflytning. Hertil siger Peter at han vidste at lejligheden var malet uden fejl og mangler. Selvom jeg flere gange henviste til indflytningsrapport blev jeg kaldt for en løgner. Samtaler kommer herefter over i at han fortæller mig at jeg skal finde et andet sted at bo. Hvilket jeg straks går i gang med efter den meget ubehagelige samtale som der kunne skrives bøger om.
Da jeg ikke får en skriftlig opsigelse, tænker jeg at jeg vil være på den sikre side og indsender derved selv en opsigelse efter ca. 3 uger.
Vi spoler nu tiden frem til flyttesyn hvor (hvad jeg vil gætte på er viceværten) på et tidspunkt bare er gået ind i min lejlighed med forklaringen om at døren stod åben.
Her finder Peter to fejl. Den ene er et sort mærke på 4-5 cm på væggen. Selvom lejligheden jo kun var pletmalet ved indflytning skulle hele væggen med det lille nærke males - her fandt han altså ikke pletmaling tilstrækkelig selvom det har været tilfældet ved min indflytning. Endvidere skal jeg betale knap 2500 for 1/10 af nyt tapet hvilket da også står i lejekontrakten. Dette vinder jeg dog uretfærdigt efter jeg kun har boet der i tre måneder og det var Peter selv der bad mig om at flytte. Dette benægtede han naturligvis på det groveste ved fraflytningssynet da det jo er dybt ulovligt. Det kræver da heller ikke mange Google-søgninger for at finde ud af at han tit har handlet på kanten med loven.
Mit råd er at holde dig fra Peter. At skrive under på den lejekontrakt kommer du kun til at fortryde.
Vi har netop afleveret vores lejlighed som vi har været glade for at bo i. Fraflytningssyn med Peter var helt fair og foregik i en høflig tone. Vi fik også overslag på hvad istandsættelsen vil koste.
Hvis jeg kunne give 0 så fik han det!
Systematisk bedrageri ved fra flyt. Magen til svineri skal man sku lede langt efter.. hold jer væk fra disse lejemål og "hans" malermester!...
Det har været med stor fornøjelse at jeg har boet til leje ved Raahøj alt er gået efter bogen og har fået en super behandlingen af både Peter og han’s altid imødekommende personale.
Indflytnings og fraflytnings syn gik lige efter bogen og i god selskabelig tone.
Hvorfor så ikke 5 stjerner når jeg har bedt om at få noget udbedret at der lige lovlig lang vente tid men det blev gjordt.
Jeg ville ikke tøve med at leje ved dem igen
As a relocator assisting internationals moving to and from denmark, this has to be the most racist, rude and unprofessional company I had experience in the last 14 days.
De trækker alt for meget i forhold til hvad der er aftalt ved fraflytning
Vi er lige fraflyttet vores 3 værelses lejlighed efter 4 år. Vi har ikke haft nogle problemer. Hvis noget skulle fikses, er det blevet ordnet forholdsvis hurtigt. Fraflytningssynet var ordentligt og fair. Der har været en god tone. Alt i alt en fin oplevelse!
Raahoej overtog en bygning jeg boede i og Peter Raahoej er en af de mindst tiltalende, mest uhøflige og frastødende mennesker jeg nogensinde har mødt. Det var et cirkus at opsige min lejlighed; på dagen da vi indleverede nøglerne nægtede han at lytte til noget som helst i forhold til hvordan standen af lejligheden var sammenlignet med da jeg originalt flyttede ind. Og han nægtede at lade os beholde den kogeplade og det komfur vi havde installeret, og ville ikke betale mit depositum tilbage. Han truede os endda med at 'ringe efter nogen' for at true os, da vi klagede over hans behandling af os.
På et andet tidspunkt før alt dette så jeg en anden lejlighed, hvor han sagde at han ikke udlejede til piger, fordi én pige havde larmet i en anden bygning han havde. Ja, det er ikke en overdrivelse hvad de andre skriver herinde.
KORTE VERSION: Hold jer langt væk fra denne udlejer; alle de dårlige anmeldelser er SANDE; Peter Raahoej er et usselt menneske uden nogen som helst form for respekt for hans lejere; søg ind hos andre firmaer, der rent faktisk går op i hvad de laver og ikke behandler jer som skidt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.