Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prima levering. Montage was eenvoudiger dan gedacht. Ook het effect is precies wat we wilden.
In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Ver mais
De gebruiksaanwijzing voor het door mij bestelde type folie was (voor mij) onduidelijk. Moest ik het raam nu wel of niet nat maken? De folie was zelfklevend en had dus een transparante beschermlaag.... Ver mais
Detalhes da empresa
Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!
Informações de contato
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Holanda
- info@raamfolieonline.nl
- raamfolieonline.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fijn voor HR++ glas
Het was even zoeken welke folie geschikt was voor onze HR++ ramen om een thermische breuk te voorkomen. Er werd afgeraden om er überhaupt iets op te plakken, maar dit was geen aangezicht. Na verschillende verhalen en ervaringen bleek dat niet alle partijen die folie aanbieden die op HR++ glas kan betrouwbaar bleken. Dit materiaal lijkt echter van een andere kwaliteit te zijn, dus we hebben de 'gok' toch maar genomen. Nu is het recent aangebracht en zitten we in het najaar dus is het te kort om met zekerheid te zeggen, maar het materiaal voelt erg goed aan. Het lijkt meer een ademend behang dan als plastic folie. Het was zeer duidelijk en gemakkelijk aan te brengen, erg gebruiksvriendelijk. Tot nu toe voelt het als een zeer goede optie.
Waardeloze klantenservice
Had drie rollen met rakel besteld, kreeg geleverd 3 rollen en 3 takels en op de factuur 3 maal €4,99 voor de rakels. Blijkbaar niemand daar die denkt, goh, als iemand drie rollen besteld, misschien heeft hij dan maar 1 rakel nodig. Mailtje gestuurd en ik mocht het terug sturen, maar wel op eigen kosten. Wat een ballentent. Bestel hier NOOIT meer! Naar aanleiding van het antwoord van Raamfolieonline zou ik zeggen, zet het duidelijk op de website, nu is het absoluut niet duidelijk.

Resposta da Raamfolieonline
Ik heb 2 keer geprobeert een raamfolie…
Ik heb 2 keer geprobeert een raamfolie met huisnummer te instaleren maar kreeg steeds plooien rond het huisnummer, dus ik heb het uiteindelijk opgegeven. Het concept is heel simpel en makkelijk, maar mijn onhadigheid zal er waarschijnlijk voor gezorgt hebben dat het niet lukte. De levering was beide keren snel en probleemloos.

Resposta da Raamfolieonline
Ook al was het maar een proef-staaltje
Ook al was het maar een proef-staaltje, snelle levering.
Snel geleverd en prima kwaliteit!
Snelle levering. Goed makkelijk materiaal. Heb het niet gebruikt voor een raam. Maar op een digitale klok om de cijfers te dimmen.
Ruime keuze en snel geleverd
Ruime keuze en snel geleverd. Bij de bezorging was het pakket beschadigd geraakt, direct de volgende dag een nieuwe ontvangen.
Vele soorten raamfolie, maar wel een professionele klus
Raamfolie levert vlot vele soorten raamfolies, ook voor auto's. Wat mensen ook zeggen, het is wel een professionele klus om de raamfolie strak op je zijraam te krijgen. Het is mij in ieder geval niet gelukt...
TopSnel geleverd mooi product
Snel geleverd mooi product
Mooie kwaliteit folies welke met…
Mooie kwaliteit folies welke met duidelijke instructies worden geleverd. Zeer tevreden!
Snelle reactie en bezorging
Snelle reactie en bezorging. Alleen jammer dat de stalen klein (a6) zijn.
er zat helaas een beschadiging in de…
er zat helaas een beschadiging in de geleverde folie, dit is netjes opgelost.
5 meter bestellen, is 4m50 krijgen!
Ik heb 5 meter folie bestelde, het duurde 2 maanden voor ik de folie kon plaatsen, en tijdens het plaatsen merkte ik dat er te weinig folie w as geleverd, 4m50 inplaats van de 5 meter waar ik voor betaalde. Ik stuurde een mail om een stukje folie van 1 meter na te sturen, dit is geweigert omdat de bestelling 2 maanden eerder was geleverd.

Resposta da Raamfolieonline
Goede service ook bij probleem…
Goede service ook bij probleem oplossen.
Folie funtioneerd zoals gezegd.
Tip bij het aanbrengen van de folie.
Folie opgerold op tafel leggen
Eerste stuk +-40cm beschermlaag loshalen en goed natmaken en op nagemaakte raam plaatsen om te verwerken .
Wasknijpers gebruiken aan de opgerolde folie zodat je dit makkelijker kan verwerken.
Snel geleverd
Snel geleverd, mooie kwaliteit, makkelijk aan te brengen met de art. Wat ik erbij gekocht heb
heel goed
snelle levering, duidelijke en goede communicatie, goed productpalet
Zeer tevreden
Ten eerste is het een prachtig product. Het belemmerd helemaal niet de licht in huis. En ten tweede dankzij de goede en duidelijke instructie hebben we het makkelijk en zeer proffesioneel op de raam geplakt. Zeer tevreden en ik hoopdat hij inderdaad minimaal 7 jaar of meer zal doen.