Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De gebruiksaanwijzing voor het door mij bestelde type folie was (voor mij) onduidelijk. Moest ik het raam nu wel of niet nat maken? De folie was zelfklevend en had dus een transparante beschermlaag.... Ver mais
Rampzalig materiaal om zelf aan te brengen. Als je prijs stelt op een mooi schoon raam vooral niet (zelf) met folie beplakken - het is geen gezicht. Elk luchtbelltje, vingerafdruk en kreukje blijft zi... Ver mais
Snelle verzending. Goede communicatie, zowel bij verzenden van de stalen als bij de nadien bestelde producten. Waardebon gekregen ter compensatie van de stalen. Zeer goede kwaliteit van de folieën.
Detalhes da empresa
Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!
Informações de contato
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Holanda
- info@raamfolieonline.nl
- raamfolieonline.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooie raamfolie voor scherpe prijs
Mooie raamfolie zit perfect op het raam met een goede instructie. Gemakkelijk te bestellen en snel ontvangen. Alles perfect verlopen, bedankt!
Ontevreden klant
Betere verpakking voor materiaal gebruiken
Op het overeengekomen tijdstip leveren
Meedenken met probleem ook na de 7 dagen levering van PostNL
We hebben meer dan 200 euro betaald
en krijgen 15 % korting op een volgende aankoop. Alsof ik daar nog zou bestellen.

Alles zoals gehoopt
De gekozen raamfolie werd binnen enkele dagen bezorgd en zag eruit zoals verwacht.
Met de duidelijke instructies op de site was het goed aan te brengen. Ik had er alleen geen rakel bij besteld en een softcover boek gebruikt om alles netjes glad te strijken. Misschien daarom dat er een heel klein gaatje in de folie kwam.
Maar heel blij met het resultaat. Ik heb een heel nieuwe uitstraling kunnen geven aan mijn voordeur. Hopelijk blijft de folie nog lang mooi.
correct
snel, correct en duidelijke informatie die ook klopt met het geleverde product
Juiste materiaal wordt geleverd ..vrij…
Juiste materiaal wordt geleverd ..vrij snel
Dus ik zou zeggen Top site
nieuwe voordeur met Glas-in-lood folie
de raamfolie (met name van de voordeur) ziet er perfect uit, op 2 andere ramen heb ik een ander type toegepast.
Makkelijk om te plaatsen door de heldere instructie
De nieuwe voordeur is nu net glas in lood, erg blij mee
Snelle en correcte behandeling van mijn…
Snelle en correcte behandeling van mijn aankoop. Daarnaast was de beschrijving van het product heel correct. Ik raad deze verkoper zeker aan.
Bestelling werd vlot geleverd
Bestelling werd vlot geleverd. Was zoals besteld. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Goede instructies via internet te vinden en hierdoor makkelijk kunnen aanbrengen. Ziet er super uit.
Groot assortiment en redelijke prijzen
Groot assortiment en redelijke prijzen, goede kwaliteit, soms wat moeilijk om het juiste product te vinden
Duidelijke informatie op de site
Duidelijke informatie op de site, product doet wat het moest doen: verduisteren. Plakken blijft een moeilijk werkje :-)
Netjes geleverd👍
Misleidende productomschrijving en slechte klantenservice
Ik heb hier een raamfolie besteld die werd omschreven als “inkijkwerend dag/nacht”. In werkelijkheid biedt het product geen enkele privacy 's avonds, zelfs niet met sterk gedimd licht binnen. Er wordt dus een verwachting gewekt die het product niet waarmaakt.
Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice, kreeg ik een reactie in de trant van “u had vooraf maar een proefstaaltje moeten bestellen”. Ondanks dat het product niet doet wat het belooft, bieden ze geen enkele compensatie of oplossing.
Zeer teleurstellend. Je mag als klant verwachten dat de beschrijving klopt – zeker bij producten die je niet kunt terugsturen na installatie. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan als je op zoek bent naar betrouwbare informatie of goede service.

Mooi motief
Mooi dessin, goede achterkant met aftekenraster voor goede plaatsing!
Ik bestel niet meer en geld kwijt! en…
Op 1 april een proefstaal besteld en (nu 15 april) nog niet binnen gekregen.
Wel al een aantal dagen terug gemaild en als antwoord; als u na 10 dagen nog niks hebt gehad mag u weer mailen. Op de site staat binnen 5 werkdagen geleverd.

Resposta da Raamfolieonline
zwarte raamfolie bestelt en…
zwarte raamfolie bestelt en zilverkleurige raamfolie geleverd gekregen. Dit tijdig gemeld en gaven helaas de opmerking dat ik dan van te voren een (betaalde) proefstaal had moeten bestellen. Ze konden verder niets voor mij betekenen. Voor mij de eerste en gelijk ook de laatste keer!

Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie en keurige levering