Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De gebruiksaanwijzing voor het door mij bestelde type folie was (voor mij) onduidelijk. Moest ik het raam nu wel of niet nat maken? De folie was zelfklevend en had dus een transparante beschermlaag.... Ver mais
Rampzalig materiaal om zelf aan te brengen. Als je prijs stelt op een mooi schoon raam vooral niet (zelf) met folie beplakken - het is geen gezicht. Elk luchtbelltje, vingerafdruk en kreukje blijft zi... Ver mais
Snelle verzending. Goede communicatie, zowel bij verzenden van de stalen als bij de nadien bestelde producten. Waardebon gekregen ter compensatie van de stalen. Zeer goede kwaliteit van de folieën.
Detalhes da empresa
Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!
Informações de contato
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Holanda
- info@raamfolieonline.nl
- raamfolieonline.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Product fout geleverd
Product fout geleverd, Raamfolie.nl wil verantwoordelijkheid niet opnemen. Zeer slechte ervaring

Heel goede kwaliteit
Heel goede kwaliteit. Gemakkelijk aan te brengen en prachtig resultaat!
prima onbeschadigd geleverd
prima onbeschadigd geleverd, tijdig en goed verpakt.
Web site is heel onduidelijk
Web site is heel onduidelijk als je one vision folie besteld en op dezfde pagina de kleur zwart kiest krijg je toch de kleur wit. Na vermelding kreeg ik een zeer klantonvriendelijk antwoord nl had je maar een test stukje moeten bestellen!!!. gewoon 30Euro weg kunnen gooien

De enige echte one way!
Wederom deze folie besteld daar onze ramen zijn vervangen. Zeker niet goedkoop maar de folie is zeer makkelijk op te brengen. Veel sop op de schone ruit en dan de folie schuiven tot de juiste plek. Vocht eronder wegvegen vanuit het midden. Laten drogen.....klaar! Oh ja...niet vergeten. De folie moet op de buitenzijde van het venster.
Verzending lang, staaltjes klein
Verzending duurde lang (oke het was rondom de feestdagen) maar het duurde ruim 2 weken voordat proefstaaltjes binnen waren. 3 van besteld, had beter direct 1 rol kunnen bestellen...

Erg tevreden
Erg tevreden over zowel levering als de folie.
Prima op tijd en plakt goed.
Prima op tijd en plakt goed.
Wellicht een niet matchende verwachting
Het is misschien een kwestie van verwachtingen, maar bij een staaltje voor raamfolie ad. EUR 1,99, verwacht ik iets van formaat A4 zodat je er echt iets aan hebt, en niet A6 (formaat "briefkaart"), in een envelopje gedrukt. Dat envelopje werd groots aangekondigd als ware het een pakket, en nam, zal ook met de feestdagen te maken hebben gehad, vrij veel tijd voordat het arriveerde.
M.b.t. jullie onderstaande reactie van 13/1: het staat niet bij het product, het staat niet bij de bestelling, het staat niet op de factuur en als je zoekt op "proefstaaltje", vind je het niet. Het staat uiteindelijk bij algemene info onder "Bestellen" op jullie website, een FAQ.

Resposta da Raamfolieonline
Ik wil jullie een goede review geven…
Ik wil jullie een goede review geven want ik ben buitengewoon tevreden over het geleverde,
Maar vooral ook over efficiëntie en snelle en adequate service!!
Afmeting klopte niet
Afmeting klopte niet kon het niet retour sturen ze zeggen dat het op maat is gemaakt terwijl ik dat niet heb besteld

Resposta da Raamfolieonline
Snelle levering, en een goeie kwaliteit
Snelle levering, vriendelijke bejegening via de mail
Snelle levering en tevreden met het…
Snelle levering en tevreden met het eindresultaat.
Kleur kwam totaal niet overeen
Er ging niet echt iets mis maar de kleur leek totaal niet op de kleur die ik online had gekozen.

Resposta da Raamfolieonline
Snelle levering en makkelijk te bestellen
Maken waar wat ze beloven
Van bestelling tot aanbrengen zeer tevreden
Op de website staan goede adviezen. Onder meer let op dubbel glas enz. De levering was snel en compleet. Goed verpakt. De instructies zijn zo goed dat het niet mis kan gaan. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Snelle levering en de folie was prettig…
Snelle levering en de folie was prettig te verwerken.