Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Likt andra så har det nu gått 11 dagar och inget paket eller meddelande (skulle ta max 3 dagar). Tyvärr är skadan redan skedd och grabben har inte fått sin bandyklubba i tid. Hade hellre betalat... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Varor som låg som lagervaror och med leverans inom 1-2 dagar väntar jag fortfarande på 12 dagar efter beställning/betalning. Får ingen information om min order. Hoppas få ett svar här som sista utväg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde varorna för 10 dagar sen. Varorna ska enligt hemsidan och även idag finnas hemma och levereras 1-2 dagar senare. Jag har skickat mail och fyllt i formuläret på deras hemsida utan att... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos para tênis
  2. Serviço de Comércio Eletrônico
  3. Loja de artigos esportivos

Racketexperten – Din expert på racketsport Racketexperten erbjuder ett brett sortiment av produkter för padel, tennis, badminton och andra racketsporter. Vi är specialiserade på racketar, bollar, väskor och tillbehör från marknadens ledande varumärken. Med snabb leverans, fri frakt över 499 SEK och personlig kundservice strävar vi efter att ge alla kunder en smidig och pålitlig shoppingupplevelse. Besök oss online för att upptäcka våra senaste erbjudanden och produkter anpassade för både nybörjare och proffs.

Informações de contato

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

50 avaliações

Respondeu a 76% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Bluff företag

Beställde grejer i januari. Ett halvår senare har inget dykt upp. Vid kontakt svarar dom att "Vi beklagar" och "Vi väntar på våran leverantör" Jag har nu kontaktat min bank och kommer polisanmäla Joel på racketexperten.

27 de janeiro de 2025

Ingen beställning levererad

Beställde 2/5 och har såldes inte fått någon vara. Fakturan hos Svea har förfallit och skjutits fram med nytt förfallodatum flera gånger. Företaget svarar varken mig eller Svea. Nu är en polisanmälan gjord så nu väntar jag på att detta företag avbryter fakturan hos Svea. Hela processen har varit tidskrävande med kötider.

4 de agosto de 2025

Hej Lejla,
Vi beklagar verkligen att detta dragit ut på tiden. För att kunna hjälpa dig omgående, vänligen skicka ett sms till +46 73 333 70 58 med ditt ordernummer, så ser vi till att återbetala och annullera din beställning direkt.

Tack för ditt tålamod!
/ Kundtjänst, Racketexperten

OBS Bluff

Råkade beställa en vara från detta företag innan jag läste recensionerna här.
Ingen vara levererades, vid krav im pengarna tillbaka kom inget svar. Över en månad passerade.
Vände mig till kronofogden och la in ett betalningsföreläggande mot företaget och bara några dagar senare swishade det in pengar på kontot, 23.50 😅. Företaget hävdar sedan att dom inte har någon skuld kvar. 300kr kostar det att använda denna tjänst hos kronofogden, lätt värt det men surt att dessa kriminella får fortsätta att lura folk.

12 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte en vara för flera veckor sedan

Köpte en vara för flera veckor sedan. Jag fick aldrig någon bekräftelse, och de svarar inte på mina mail. Jag vill ha pengarna tillbaka. Annars polisanmäler jag detta företag för bedrägeri. Varning till alla: köp inte från denna sida.

20 de maio de 2025

Hej Emanuel,

Tack för att du hörde av dig – och vi förstår verkligen att situationen har varit frustrerande. Det verkar ha uppstått ett missförstånd här, vilket vi självklart beklagar.

Vi vill bara bekräfta att din beställning nu är återbetald, och hoppas att allt ser korrekt ut på din sida. Om något fortfarande är oklart är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så hjälper vi dig vidare så fort vi kan.

Vi tar din feedback på stort allvar och jobbar varje dag för att förbättra vår kommunikation och kundupplevelse.

Levererar aldrig produkten

Precis som alla andra beställde jag ett rack den 8 februari. Det är nu slutet av Maj, och trots flera svar från dem att de jobbar på det, och att jag begärt att de istället skall betala tillbaks pengarna har jag inte fått någonting.
Handla inte av detta företag är mitt råd!

26 de maio de 2025

Hej Stefan,

Tack för att du hörde av dig och delade din upplevelse – vi förstår verkligen frustrationen.

I det här fallet verkar det ha blivit ett missförstånd eller en kommunikationsmiss från vår sida, vilket vi verkligen beklagar. Din beställning återbetalades via Swish, och vi hoppas att du nu mottagit beloppet. Om något fortfarande känns oklart, är du såklart varmt välkommen att kontakta oss direkt.

Vi är absolut inget blufföretag, även om vi förstår att det kan upplevas så när något drar ut på tiden. Det är inte den känslan vi vill lämna våra kunder med, och vi tar det här på största allvar.

Vi tar till oss av feedbacken och jobbar ständigt med att förbättra både leveranstider och vår kundkommunikation. Tack för ditt tålamod.

Önskar dig en fortsatt bra dag!

Lura folk företag

Suck !
Har läst om omdömena här....
Beställt en innebandyklubba 26/1
Och fortfarande inte fått nån
Mailat flera ggr. Och fått svar från "Joel" att det beklagas bla bla bla
Men får inget konkret svar bara svammel, om det nu är en människa bakom svaren ?
Har mailat om att häva köpet
Och vill få tillbaks pengarna
Får se vad "Joel' svarar
Får väl annars gå vidare med det här,som andra har gjort

Uppdatering ! Fick tillbaks pengarna idag 20/5

19 de maio de 2025

Hej Andreas,

Tack för att du tog dig tid att skriva – även om det såklart gör ont att läsa att du känt dig missnöjd med oss.

Vi beklagar verkligen att kommunikationen upplevdes som opersonlig och att du inte fick ett tydligt svar på en gång. Det låter som ett olyckligt missförstånd, och det är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Som du också skriver har återbetalningen genomförts den 20/5, vilket vi hoppas klargör situationen och avslutar ärendet på ett rättvist sätt.

Vi tar med oss din feedback och jobbar löpande på att förbättra både svarstider och tydligheten i vår kundkommunikation – bakom varje svar finns faktiskt människor, även om det ibland kanske inte känns så.

Tack igen, och vi önskar dig allt gott framöver!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ordered padel shoes 7 February.

Ordered padel shoes 7 February.
Package not received (we are 14 May)
Sent several emails, received only one reply (8 April) saying that they were sorry and will come back to me within 72h... still no news.
Shopify website.
Absolutely not recommended !!!

14 de maio de 2025

Hi Arnaud,

Thank you for taking the time to share your experience – we genuinely regret to hear that you're disappointed.

We want to clarify that your case has not been ignored. We've sent a follow-up email regarding your order, but we haven’t received a reply from you yet. We're still waiting for your response in order to move forward with a suitable solution.

It’s truly unfortunate that your order has been delayed this long, and we fully understand your frustration. This is not the standard we strive for, and we’re working hard to ensure that every customer receives both their product and proper communication.

Please feel free to reply to our last email or reach out again so we can close this matter the right way.

Best regards,
Customer Service

Under all kritik!

Jag har skickat mail och fyllt i formuläret på deras hemsida utan att få någon återkoppling.
Vad kan man göra för att komma i kontakt med dem? Nu vill jag bara avboka och få tillbaka mina pengar men man kommer ju inte alls i kontakt med dem.

12 de maio de 2025

Hej Florim,

Tack för din recension, och vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill bara bekräfta att din beställning redan har blivit återbetald – du ska ha fått pengarna tillbaka kort efter ditt meddelande. Vi misstänker att det helt enkelt kan ha uppstått ett missförstånd i kommunikationen.

Vi tar till oss av din feedback och jobbar aktivt med att förbättra vår återkopplingstid till kunder. Skulle du ändå uppleva att något är oklart är du självklart välkommen att kontakta oss direkt igen.

4 månader utan leverans eller uppdatering

Beställde och betalade för en vara som skulle ta 1-2 dagar för leverans. Efter snart 4 månader har jag fortfarande inte fått nån vara eller information om vad som händer. De svarar sporadiskt på mail och frågor via sin hemsida, med "tack för din väntan och tålamod" och "vi skall kolla på det". Kontaktat säkert 50 gånger under denna tiden. Fick till slut kräva att häva köpet för att få slut på eländet. Ring deras nummer, det var det som krävdes för att jag skulle få ett slut. De har tagit bort detta nummer från hemsidan vad jag kan se.

12 de maio de 2025

Resposta de Racketexperten

Vi beklagar verkligen att din upplevelse blev så här och förstår frustrationen du känt under denna process.

Det verkar ha skett ett missförstånd i kommunikationen och vi vill bekräfta att din beställning nu är återbetald. Vi har tagit till oss av din feedback och arbetar aktivt med att förbättra både vår återkoppling och tydlighet framöver – inte minst för att undvika att liknande situationer uppstår.

Tack för att du tog dig tid att skriva, även om det inte blev som du hoppats. Vi lär oss av varje omdöme.

Svara genast

Hej, beställde ett padelracket i lördags och har fortfarande inte fått någon info. Läste sedan era omdömen och verkar som andra inte heller fått sina varor. Ifall min beställning slutar likadant kommer jag inte tveka på att kontakta polisen min advokat Kevin Theander och kronofogden som jag har starka kontakter med. Jag kan konsumenlagarna och mina rättigheter. Mitt ordernummer är 1693

7 de maio de 2025

Hej Erik,

Tack för att du hörde av dig, även om det är tråkigt att höra om din upplevelse.

Vi förstår att det blivit ett missförstånd här – din order är redan återbetald efter ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att kommunikationen inte fungerade som den skulle i ditt fall, det är något vi jobbar aktivt på att förbättra.

Om du har några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så ser vi till att reda ut det på ett bra sätt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Någon som fått sin vara?

Är det någon som fått sin vara ens?

6 de maio de 2025

Resposta de Racketexperten

Vi förstår din oro och det är helt rimligt att ställa frågan när det råder osäkerhet. Det finns kunder som fått sina varor och även de som blivit återbetalade – men vi är fullt medvetna om att vår kommunikation inte har hållit måttet i alla lägen.

Vi jobbar varje dag för att bli bättre och ser till att alla ärenden hanteras, oavsett om det handlar om leverans eller återbetalning. Har du själv en beställning du väntar på? Tveka inte att mejla oss med ordernummer så ser vi till att lösa det.

Tack för att du tog dig tid att skriva.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick aldrig varan jag beställde

Hade satt 0 stjärnor om det hade gått. Köpte en målvaktshjälm för en månad sen. Fanns i lager med 1-2 dagars leveranstid stod det på hemsidan. Blixtleverans utlovades. Skickat 6 st. Mail. Inget svar på när jag kommer få den. Ifrågasatt om jag ens kommer att få den. Inget svar på det heller. Återkallat köpet nu. Fortfarande inget svar. Köp inget från detta företaget!

6 de maio de 2025

Hej Linda,

Vi förstår din frustration – det är verkligen inte så här vi vill att en beställning hos oss ska upplevas. I det här fallet verkar det tyvärr ha uppstått ett missförstånd i kommunikationen, vilket vi beklagar.

Vi kan i alla fall bekräfta att din beställning är återbetald och hoppas att detta nu är löst från vår sida. Om du fortfarande har några frågor eller inte ser återbetalningen hos dig, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så hjälper vi dig vidare.

Tack för att du tog dig tid att skriva.

Undvik -blufföretag

Undvik -blufföretag
Beställde en vara som aldrig levererades, omöjligt att få kontakt med deras "kundservice".
Anmäld till Konsumentverket och Polisen.

EDIT jag skulle föreslå att "Joel" börjar svara på mail till kundservice alt. de kontaktformulär som nyttjats (jag har använt det med), istället för att besvara omdömena här.
Tills jag fått mina krav besvarade är blufföretag inget annat än rätt beskrivning.

24 de março de 2025

Resposta de Racketexperten

Vi beklagar att du upplevt problem med din beställning. Vi vill dock vara tydliga med att vi inte är något blufföretag – vi är ett registrerat svenskt bolag som dagligen levererar produkter till kunder över hela landet.

Om du ännu inte fått återkoppling från vår kundtjänst, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär på racketexperten.com/pages/contact så prioriterar vi ditt ärende omedelbart.

Vi tar dina synpunkter på största allvar och vill gärna hjälpa dig så att situationen får en bra lösning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde en innebandyklubba 26 mars…

Beställde en innebandyklubba 26 mars och fortfarande inte ett pip om leverans eller att den är restad. så antingen är dom bara jäkligt långsamma eller så är det ett rent blufföretag, jag lutar starkt åt det senare. inte ett företag jag rekommenderar någon att handla ifrån.

26 de março de 2025

Hej Roger,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, även om det såklart är tråkigt att höra att du är missnöjd. 😕

Vi vill först och främst förtydliga att vi absolut inte är ett blufföretag. Vi är ett seriöst företag som varje dag jobbar hårt för att leverera bra produkter och service till våra kunder. Ibland kan det tyvärr uppstå förseningar, särskilt om produkter blivit restnoterade – och det är något vi verkligen beklagar i ditt fall.

Vi förstår att det känns frustrerande när kommunikationen inte levt upp till förväntningarna och vi tar med oss din feedback för att bli bättre. Om du fortfarande behöver hjälp eller har frågor om din order, är du varmt välkommen att höra av dig direkt till oss på info@racketexperten.com så prioriterar vi ditt ärende.

Hoppas vi får en ny chans att visa dig vår riktiga nivå framöver! 🙏

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Väntar fortfarande på min beställning…

Väntar fortfarande på min beställning som enligt hemsidan skulle levereras inom 1-2 arbetsdagar. Det har gått 4 veckor nu. Undvik det här pajasföretaget.

23 de abril de 2025

Hej Martin,

Tack för att du hörde av dig och delade med dig av din upplevelse! 🙏

Vi beklagar verkligen att din leverans har dragit ut på tiden – det är inte den service vi vill stå för och vi förstår verkligen din frustration. 😟

Vi vill passa på att förtydliga att vi är ett seriöst företag som gör vårt yttersta för att alla beställningar ska skickas ut snabbt. Tyvärr kan det ibland bli oväntade förseningar från leverantörs- eller logistikhåll som vi inte alltid kan påverka, även om vi givetvis tar fullt ansvar för kommunikationen kring detta.

Om du fortfarande inte har fått hjälp eller har några frågor kring din order är du varmt välkommen att höra av dig till oss direkt på info@racketexperten.com så ser vi till att lösa detta på bästa sätt. 👌

Vi hoppas vi får chansen att visa dig en bättre upplevelse framöver!

Blufföretag

Beställde en innebandyklubba som enligt hemsida fanns i lager den 24:e februari. Skickat 2 mail som besvarats av ”Joel” som uppenbarligen är någon ”AI robot” för svaren är liknande oavsett vad jag skrivit.

Idag nästan 2 månader senare så har fortfarande ingen klubba levererats.

Det är uppenbart att detta är ett blufföretag.

Kommer polisanmäla dem om mina pengar inte är tillbaka innan fredag.

Har gett dem ett i betyg för det går inte att ge dem lägre.

Som andra skrivit här….handla inte av Racketexperten.

Uppdatering! Idag 21/5 fick jag tilllbaka pengarna via Swish. Så de har ”lånat” 1299 kr räntefritt i tre månader ganska precis.

22 de abril de 2025

Hej Magnus,

Tack för att du tog dig tid att skriva. 🙏

Vi beklagar verkligen att du fått en så negativ upplevelse, och förstår helt din frustration – det är absolut inte så här vi vill att våra kunder ska känna. 😔

Vi vill förtydliga att vi inte är något blufföretag, utan gör vårt bästa varje dag för att leverera alla ordrar och lösa ärenden på ett bra sätt. Tyvärr har vi haft oväntade leveransförseningar från våra leverantörer under perioden du beställde, vilket påverkat flera av våra kunder trots att produkterna initialt stod i lager.

När det gäller svaren från oss vill vi också säga att alla våra mejl skrivs av riktiga personer – det är ingen robot bakom, även om vi ibland har behövt använda färdiga formuleringar för att hinna svara alla så snabbt som möjligt.

Vi vill självklart hjälpa dig vidare! Kontakta oss gärna direkt på info@racketexperten.com om du inte redan fått en återbetalning, så löser vi detta utan dröjsmål. 👌

Tack igen för din feedback – vi tar till oss all kritik och arbetar varje dag för att bli bättre.

Önskar dig en fin dag!

Beställde padelskor den 31:a mars

Beställde padelskor den 31:a mars, har inte fått någon vara levererad och inga svar på mall via deras så kallade kundtjänst. Konsumentköplagen anger 30 dagar om inget annat agnes så därefter blir det polisanmälan.

19 de abril de 2025

Hej Mikael,

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. 🙏

Vi beklagar verkligen den upplevelse du beskriver – vi förstår att det är frustrerande att vänta på en beställning och inte känna att man får tillräcklig återkoppling. Det är självklart inte den service vi vill ge våra kunder. 😔

Vi vill förtydliga att vi inte är ett blufföretag och att vi alltid arbetar aktivt för att lösa alla ärenden på bästa sätt. Tyvärr har vi haft perioder med längre hanteringstider än normalt, vilket vi såklart ärligt beklagar.

Hör gärna av dig direkt till oss på info@racketexperten.com om ditt ärende fortfarande inte är löst, så ser vi till att prioritera det direkt. 👌

Vi hoppas kunna vända din upplevelse och visa att vi bryr oss om varje kund och tar alla ärenden på stort allvar.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Samma sak här

Samma sak här, det har gått 12 dagar sedan min beställning och de tog betalt men ingen återkoppling alls. Har kontaktat dem via mail och kontaktformulär 4 ggr utan svar alls. Kan bara instämma att det verkar vara ren bluff, en polisanmälan kommer lämnas in.
Firmatecknare Bo Mikael Loso bor i Täby.

16 de abril de 2025

Dom lura mig på 950 kr

Dom lura mig på 950 kr ! Skickade aldrig mitt paket..dom skyllde på transport bolaget aldrig kom..tillslut fick jag dom att avbryta köpet..men fick aldrig pengarna.

Fortfarande inga pengar 6/5-25. Ni sluta svara på mina mail ett tag. Sen svara ni igen och sa pengarna va på väg. Men jag har då inget sett.. ni kan inte ens visa transaktionen att ni har skickat tillbaka. Nån av er stoppa pengarna i egen ficka.

14 de abril de 2025

Hej Tobias,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. 🙏

Det är verkligen tråkigt att läsa att du känner dig missnöjd, och vi förstår helt din frustration när en beställning inte går som planerat. Så ska det naturligtvis inte behöva vara. 😔

Vi vill understryka att vi inte är något blufföretag – vi arbetar alltid för att lösa alla kundärenden på ett rättvist och transparent sätt. Ibland kan det tyvärr bli problem med transporter som vi själva inte kan påverka, men vi tar alltid ansvar för att hitta en lösning.

Om du fortfarande inte fått återbetalningen eller om något är oklart är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på info@racketexperten.com, så tar vi tag i ditt ärende direkt. 👌

Vi vill inget hellre än att du som kund ska känna dig trygg hos oss och hoppas få chansen att visa att vi menar allvar.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.