Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Escrito pela empresa

Rade er en dansk-ejet virksomhed, der skiller sig ud fra standarden med revolutionerende og velsmagende kosttilskud. Vi går op i høj troværdighed, gennemsigtighed og produkter, der både smager godt og har effekt. Hos Rade udvikler vi innovative supplementer i topkvalitet til fair priser – altid med respekt for kroppen og fokus på at gøre din træning mere effektiv og motiverende. Vi tror på, at kosttilskud skal være en oplevelse, du glæder dig til hver dag – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super smart og innovativt produkt!

Hvis du ligesom jeg er træt af kreatin i pulverform, som klumper i vandet, bliver glemt og bare er besværligt i længden, kan jeg 100 procent anbefale Rade!

For mig har det gjort det langt nemmere at få sit kreatin før eller efter træning uden bøvl. Mega fedt produkt og endnu federe, at det er dansk med hurtig levering.

5 stjerner herfra!

12 de fevereiro de 2026

Kundeservice i verdensklasse!

Jeg skriver nu inden jeg har modtaget varen.

Jeg er allerede meget overrasket over den imponerende kundeservice! Virkelig en service man kan lede længe efter nu til dags.
Jeg havde ikke fået kigget ordentligt på “lerveringsmetode” så jeg valgte desværre afhent selv, men Erich fra Rade, var opmærksom på jeg boede langt væk fra dem, og valgte selv at skrive til mig, om det var en fejl, eller om jeg gerne ville have leveret varen istedet. Tak til Erich!

16 de janeiro de 2026

Resposta da Rade

Det er mig, som takker for ordren!
Godt, at vi fik styr på det, og mange tak for anmeldelsen – det varmer!
Mvh
Erich
Rade

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse…

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse med dette nye produkt- Kvaliteten er i top og smagen er god( kan varmt anbefales🙌)

16 de dezembro de 2025

Hej Albert

Sætter stor pris på din ærlighed og mange tak for anmeldsen, håber du blev glad for din ordre !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kan klart anbefales, hurtig levering, god smag og virker som det skal.

26 de junho de 2025

Tak for din anmeldelse, Mikkel! 🙌

Vi sætter stor pris på de pæne ord
Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde ikke hørt om kreatinvingummi før

Havde ikke hørt om kreatinvingummi før, så prøvede lige at købe en bøtte. Smager faktisk sindsygt. Er ikke særlig vild med pulver, så nemt med vingummier. Var også kommet til at skrive forkert adresse, men fik svar efter 5 min og fik det rettet af kundeservice. Kan klart anbefales hvis i ikke er vilde med at tage kreatin gennem pulver

26 de junho de 2025

Tak for de fede ord, Patrick! 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, at du er blevet fan af kreatinvingummierne! Godt vi fik rettet adressen hurtigt – vi gør altid vores bedste for at hjælpe 😄

Tak for anbefalingen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Falske anmeldelser

Falske anmeldelser. Sjovt at alle anmeldelser er lavet inden for 3 dage af hinanden, og samtidig snakker nogle af dem om længerevarig brug, når man ikke engang kan købe eller se noget på hjemmesiden.

Der står vitterligt "Opening soon"

Edit: Ejer påstår stadig de ikke er falske, selvom de er. Flere profiler har tidligere sendt gode anmeldeser til andre TrustPilot sider som er fishy. Tjek f. eks Magnus Würtzs profil, som tidligere har sendt gode anmeldelser om "Oscar Aeroe" (Kursus taber fra Dubai), og en anden TrustPilot side som har ændret navn til info-22565 (CPHSmile.dk) fordi de blev fanget i svindel.

Flere nævner også "hurtig levering". Hvordan kan det være relevant når det bare er "testpersoner", og ikke rigtige kunder?

8 de junho de 2025

Hej Lukas,

Jeg skriver til dig i forhold til den anmeldelse, du har lagt op på Trustpilot om min virksomhed.

Jeg vil gerne starte med at sige, at det selvfølgelig står dig frit for at have en mening – men når man offentliggør en anmeldelse af en virksomhed, er det vigtigt, at den bygger på en reel kundeoplevelse. Det gør din anmeldelse desværre ikke, da du aldrig har været kunde hos os, og heller ikke har testet vores produkt.

Det hele startede ud fra en diskussion på Facebook, hvor vi ikke var enige – og det er fair. Men at du efterfølgende vælger at finde min virksomhed og skrive en negativ anmeldelse uden nogen form for relation til os, oplever jeg som direkte urimeligt og personligt grænseoverskridende.

Jeg vil også gerne forklare noget, så der ikke er nogen misforståelser:

Vores webshop er ikke live endnu, og det er helt bevidst. Vi er stadig i testfasen, hvor vi arbejder på at få alt på plads, så vi kan levere et godt og professionelt produkt, når vi åbner for offentligheden.

Vi oprettede vores Trustpilot-profil i god tid for at kunne være transparente fra starten. Vores produkt er blevet testet af en række personer, før webshoppen gik live, og bagefter spurgte vi dem, om de havde lyst til at dele deres oplevelse – fuldstændig ærligt. Vi har udtrykkeligt sagt, at de gerne måtte give 1 stjerne, hvis det var deres reelle oplevelse. Det handler ikke om at samle pæne ord – det handler om ægte feedback.

Jeg ved også, at du nævner Magnus i din anmeldelse – én af vores testpersoner – og at han har skrevet mere end én anmeldelse fra sin personlige Trustpilot-profil. Det er dog hans private konto, og hvad han vælger at skrive på sin egen profil, har vi ingen indflydelse på og kan ikke kontrollere eller ændre. Det er hans frie valg, og vi blander os ikke i det.

Vi brander for at skabe et sundt og gennemsigtigt brand – og derfor gør det ekstra ondt, når nogen forsøger at ødelægge det, jeg personligt har brugt 10 måneder på at bygge op, uden at have prøvet produktet eller haft nogen kundekontakt.

Jeg håber, du vil genoverveje din anmeldelse, og tage med i dine overvejelser, at jeg ikke bare laver det her for sjov – det er mit arbejde, mit ansvar og noget, jeg virkelig lægger mit hjerte i.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du har spørgsmål – men jeg håber, du vil tage mit svar seriøst og tænke over, hvordan det påvirker en lille iværksættervirksomhed, der prøver at gøre det rigtigt fra start.

Erich Busch
Rade

Kontakt@rade.dk

Kæmpe anbefaling!
Godt alternativ til almen. Creatine og smager fantastisk!

5 de junho de 2025

Tusind tak for anbefalingen, Phillip! 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, at du syntes godt om smagen – og at det fungerer som et godt alternativ til klassisk kreatin. Det betyder meget! 💪.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig et godt produkt der støttede…

Virkelig et godt produkt der støttede min træning markant!!

4 de junho de 2025

Tusind tak, Alexander! 💪

Vi er super glade for at høre, at produktet har givet et mærkbart boost til din træning – præcis sådan det skal være! Tak fordi du deler din oplevelse 🙏.

Kan helt klart anbefales 😁

1 de maio de 2025

Tusind tak, Rikke! 😄

Vi er så glade for din anbefaling – det betyder virkelig meget! Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse 💪✨.

Kæmpe anbefaling!

Stor anbefaling, hvis du er seriøs omkring din træning!
Jeg har brugt dem over en længere periode og kan tydeligt mærke forskel på både styrke og energi.

Uden tvivl min fremtidige go-to!

Tusind tak, Magnus! 💪

Det gør os virkelig glade at høre, at du mærker en tydelig forskel af vores vingummier!

Vi sætter stor pris på anbefalingen – og glæder os til at være din faste go-to fremover 🙌.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt spiller og super god service og…

Alt spiller og super god service og levering

Resposta da Rade

Tak for den positive feedback, Tyler!
Det betyder meget for os at høre, at alt spiller – både med servicen og leveringen 🙌

Vi sætter stor pris på din støtte og håber, vi får lov at sende til dig igen.

Super gode!

Super gode!

Smager fantastisk og er super tidsbesparende og har en rigtig fin effekt. Meget nemmere end almindeligt kreatinpulver.

Der var Lynhurtig levering som også et stort plus

Kommer højst sandsynligt igen

1 de junho de 2025

Resposta da Rade

Tusind tak for de flotte ord, Thomas!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både smagen, effekten og den nemme anvendelse 💪

Det skal nemlig være nemt og lækkert at tage kreatin – og så gør lynhurtig levering det hele lidt bedre! Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen 😊.

Bedste kreatin vingummier

Jeres kreatin vingummier har virkelig gjort en forskel! Let at tage, smager godt og jeg kan mærke både styrke og udholdenhed er forbedret. Jeg anbefaler dem

Resposta da Rade

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Marck!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores kreatin vingummier har gjort en positiv forskel for dig 💪

Vi har lagt stor vægt på både smag og effekt, så det er fedt at høre, at du oplever både øget styrke og udholdenhed. Tak fordi du anbefaler os – vi er super glade for at have dig med på holdet!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais