Bare super service fra start til slut. Har ikke en ting og sætte en finger på🙏🏻 Meget tilfreds og ville til en hver tid vælge raklund igen, samt min klare anbefaling til andre at gøre det samm... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Faktura nr. 163. Man bliver ikke skuffet! I forbindelse med tagrenovering, kontaktet vi Rasmus for pris på stillads. Svaret hurtigt på mail, også på alle de dumme spørgsmål, meget fair prise... Ver mais
aftalerne blev overholdt
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores absolutte mål er, at blive din foretrukne samarbejdspartner på stillads- og materielleje, og derfor skal du også altid være sikker på at få den bedste pris. Priserne i RAKLUND sættes, så de er de bedste på markedet, og samtidig sikrer vores prisgaranti, at du altid får den bedste pris hos os, uanset hvad.
Informações de contato
Urtehaven 21, 4300, Holbæk, Dinamarca
- raklund.post@gmail.com
- raklund.dk
Bare super service fra start til slut.
Bare super service fra start til slut.
Har ikke en ting og sætte en finger på🙏🏻
Meget tilfreds og ville til en hver tid vælge raklund igen, samt min klare anbefaling til andre at gøre det samme!
Super service fra start til slut
Super service fra start til slut.
Meget pænt og nyt udstyr.

Resposta de RAKLUND
VIRKELIG god service og rigtig god…
VIRKELIG god service og rigtig god pris. 5 stjerner herfra.

Resposta de RAKLUND
Billigt og fleksibel afhentning.
Billigt og fleksibel afhentning.
Jeg handler her igen.

Resposta de RAKLUND
Helt igennem god service og…
Helt igennem god service og kommunikation. Næste gange der bliver brug for et stillads, henvender jeg mig igen.

Utrolig hjælpsom,smidigt,nemt og godt
Utrolig hjælpsom, flink og nem at lave aftale med. Hentede stillads en søndag ( intet problem), kunne se fredag jeg ikke kunne nå det indenfor første leje ( intet problem) så den blev blot forlænget. Fik lov til at aflevere stillads en lørdag ( intet problem)så alt gik helt vildt godt, smidigt og nemt

Resposta de RAKLUND
Bedste stillads - nemt at sætte op.
Vi føler os så heldige, da vi fandt RAKLUND på DBA. Stilladset passede perfekt til vores hus.
Det er et fantastisk stillads. Nemt at sætte op og nemt at rulle med.
Ejer er nem at komme i kontakt med.
Vi vil helt sikkert komme igen, når vi skal leje stillads igen. Og vi har anbefalet firmaet til alle vi kender.

God kunde service
God kunde service
Kunne hente ekstra dele om aftenen og i weekenden
Tak for det Rasmus

Kanon oplevelse
Rasmus har været super samarbejdsvillig, har givet en kanon god service og så er han meget konkurrencedygtig.
Jeg kommer helt sikkert til at leje stillads af ham igen 👍
Vh
Thomas

Resposta de RAKLUND
Levering til aftalt tid og svar efter…
Levering til aftalt tid og svar efter kort tid når der var spørgsmål. Bruger helt sikkert dem igen.

Professionel service
Professionel service. Stor hjælp i en nødsituation. Han tager altid telefonen og er tilgængelig. Alt som aftalt, et firma der kan anbefales.
Mvh. WorkingWood ApS

Resposta de RAKLUND
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.