RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken Avaliações

1.496
O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Företaget och produkten var helt utan anmärkning, men transporten tog 2 veckor. Jag lyckades inte få någon hjälp från ert Sverigekontor, eller från PostNord. Väl levererat visade det sig dessutom at... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En fantastiskt tjusig "upplevelse", i klass med upplevelser i Babylons hängande trädgårdar, när jag i måndags, med stor förväntan och inte utan viss möda, öppnade försändelsen med dragkroken till min... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hittade bra takräcke (lasthållare) till mina lite tjockare rails för ett rimligt pris (till skillnad från det stora kända märket i Sverige som verkar kunna ta vilka priser som helst pga bristande kon... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en cykelhållare till dragkrok, men jag visste inte att det fanns olika dragkrokar så den passade inte. Inga problem att returnera, skickade ett mail och sen skulle postnord komma och hämta den... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Peças para Carros
  2. também em
  3. Loja de Autopeças

Rameder är en ledande europeisk specialist på dragkrokar, elsatser, cykelhållare och transportlösningar för bilar. Sedan 1996 har Rameder erbjudit produkter och lösningar för personbilar, SUV:ar, transportbilar och andra fordon. På www.rameder.se hittar kunder i Sverige ett stort utbud av dragkrokar, elsatser och biltillbehör för att utöka bilens transportmöjligheter. Den som vill köpa en dragkrok till sin bil hittar hos Rameder ett stort urval av fasta, avtagbara och infällbara dragkrokar för många olika bilmärken och modeller. Via fordonssökningen på www.rameder.se kan du enkelt hitta en passande dragkrok och rätt elsats för din bil. Sökningen tar bland annat hänsyn till bilmärke, modell, årsmodell och fordonstyp. På produktsidorna finns viktig teknisk information om bland annat släpvagnsvikt, kultryck, typ av dragkrok och kompatibilitet med fordonet. Förutom dragkrokar erbjuder Rameder fordonsspecifika elsatser för den elektriska anslutningen mellan bilen och en släpvagn, cykelhållare eller annan transportlösning. På så sätt kan kunder beställa både dragkroken och en passande elsats till sitt fordon. Rameder erbjuder dessutom ett omfattande sortiment av cykelhållare, takräcken, takboxar och andra biltillbehör. Cykelhållare för dragkrok är en praktisk och säker lösning för transport av cyklar och elcyklar. Det finns modeller för olika antal cyklar samt lösningar för olika typer av fordon och användningsområden. Takräcken och takboxar ger extra utrymme för bagage och utrustning på semestern, cykelresan, skidsemestern, campingturen och i vardagen. Sortimentet omfattar även skid- och snowboardhållare, kano- och kajakhållare, bagagerumsmattor, golvmattor och andra tillbehör för bil och transport. Rameder erbjuder produkter från välkända tillverkare som Westfalia, ORIS, Brink, Thule, GDW och Auto-Hak samt andra produkter och transportlösningar för olika behov. Sedan 1996 har Rameder byggt upp lång teknisk erfarenhet och omfattande produktkunskap inom dragkrokar, elsatser, cykelhållare och biltillbehör. Tack vare den fordonsspecifika produktsökningen kan kunder enkelt hitta produkter som passar deras bil. Den som söker en dragkrok, elsats, cykelhållare, takräcke, takbox eller annan transportlösning i Sverige hittar på www.rameder.se ett stort urval av passande produkter. Har du frågor om vilken dragkrok, elsats, cykelhållare eller vilket biltillbehör som passar ditt fordon hjälper Rameders kundtjänst gärna till. Mer information om dragkrokar, elsatser, cykelhållare, takräcken, takboxar och transportlösningar hittar du på www.rameder.se.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

(1.496)

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snabb leverans utanför dörren

Snabb leverans utanför dörren. Det var smidigt att beställa.

12 de setembro de 2026

Bästa kund,

stort tack för de 5 stjärnorna. Vi är glada över att du har haft en positiv upplevelse med Rameder. Vi erbjuder lösningar inom dragkrokar, cykelhållare, takboxar och andra biltillbehör.

Teamet på Rameder

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Företaget och produkten var helt utan…

Väl levererat visade det sig dessutom att paketet brutits upp, och därefter slarvigt tejpats ihop.
Som tur var saknades inget.

3 de setembro de 2026

Hej kund,
vi tackar för er återkoppling och noterar med stor uppmärksamhet de utmaningar ni beskriver kring leveransen. Det är tydligt att transportprocessen inte motsvarade era förväntningar, och vi beklagar att kontakten med vårt Sverigekontor och den lokala paketfirman inte gav det stöd ni behövde. Att paketet dessutom anlände skadat och slarvigt hanterat är inte acceptabelt.
Erfarenheter som er är viktiga för oss att ta del av och reflektera över.
teamet på Rameder

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dåligt packat och lång leveranstid

Dåligt packat så delarna var lösa och lång leveranstid.

23 de agosto de 2026

Hej Anders Jones,
tack för att ni har delat med er av er erfarenhet. Vi beklagar att leveransen inte motsvarade era förväntningar.
Alla varor lämnar vårt lager i korrekt och omsorgsfullt emballerat skick. Efter att försändelsen har överlämnats till transportföretaget har vi tyvärr ingen direkt möjlighet att påverka den fortsatta transporten eller leveranstiden.
Om något saknas eller har skadats under transporten är ni välkomna att kontakta oss på info@rameder.eu. Vår kundservice hjälper gärna till att kontrollera ärendet och hitta en lösning.
Tack för er feedback.
Med vänliga hälsningar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har fortfarande inte fått min vara

Jag har fortfarande inte fått min vara! kommer inte handla av er igen.

17 de agosto de 2026

Hej Tony Törnqvist,

enligt vårt system har PostNord levererat ditt paket till ett utlämningsställe/serviceombud, där det nu finns tillgängligt för upphämtning.

Utlämningsställe:
ICA SUPERMARKET SÖDERKÖPING

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en cykelhållare till min…

Beställde en cykelhållare till min campervan. Bra kvalité och bra pris. Uppfyller mina kriterier. Snabba på att skicka. Men av någon okänd orsak så blev den några dagar försenad så jag fick skjuta på att starta min semester.

13 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det största bluff företaget som finns.

Det största bluff företaget som finns.
Jag makulerade min order 2ggr 1vecka innan dom skulle komma in till dom men ändå så skickar dom sakerna.
Jag plockade inte ut sakerna så dom gick i retur men nu så godkänner dom inte returen…
Dom är ett oseriöst företag som borde stängas ner..

15 de maio de 2026

Hej Roddy Lilja,

vi tar din feedback på största allvar. Det är tydligt att situationen kring din beställning och retur inte har hanterats på det sätt du förväntade dig, och vi förstår att detta måste ha varit mycket frustrerande.

Din upplevelse motsvarar inte våra krav, och vi beklagar verkligen att vårt agerande har lett till denna besvikelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mitt takräcke har ännu inte levererats.

Mitt takräcke har ännu inte levererats.

18 de junho de 2026

Bäste herr Nielsen,
vi ber om ursäkt för vårt sena svar och för leveransförseningen.

Har ni fått ert takräcke nu? Om inte, vänligen kontakta oss via e-post på info@rameder.eu så att vi kan kontrollera aktuell status för er beställning.

Lång leverans

Beställde de 7/5 och den19/5 har varan ej kommit fram

20 de maio de 2026

Hej Tommy,
vi vill be om ursäkt för leveransförseningen hos PostNord. Vi överlämnade takräcket till transportföretaget redan samma dag som din beställning gjordes. Enligt PostNord har en transportförsening uppstått, vilket vi tyvärr inte kan påverka.
Enligt den aktuella informationen ska försändelsen dock levereras hem till dig inom kort enligt det leveransalternativ du har valt.
Om du inte har fått leveransen inom de närmaste dagarna, vänligen kontakta . Tack för ditt tålamod.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det har tagit en månad och jag har…

Det har tagit en månad och jag har fortfarande inte fått min beställning. Bu! Riktigt dåligt! Ska aldrig köpa här mer. Går inte få tag i någon att fråga. Skickat mejl men ej fått svar. Uselt företag!

17 de maio de 2026

Resposta da RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken

tyvärr kan vi inte hitta någon beställning under ditt namn och vi kan heller inte hitta något motsvarande meddelande i vår e-postinkorg.
Vi vill dock gärna undersöka ditt ärende. Vänligen skicka ditt ordernummer till info@rameder.eu. Tillsammans hittar vi säkert en lösning!
Vänliga hälsningar

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har fortfarande inte fått min…

Har fortfarande inte fått min beställning, 2veckor ????

15 de maio de 2026

Bästa kund,
vi beklagar att leveransen via PostNord blev försenad. Vi skickade ditt paket redan samma dag som du lade din beställning. Därefter har vi tyvärr ingen möjlighet att påverka leveranstiden.
Enligt spårningsinformationen har du fått ditt paket idag, och vi hoppas att allt nu är till din belåtenhet.
Om du har några frågor finns vi självklart gärna till hjälp.
Vi önskar dig fortsatt trevlig och säker körning!
Ditt team på Rameder

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fick varan otroligt snabb hem till…

Fick varan otroligt snabb hem till dörren .

22 de abril de 2026

God dag Inkeri Kauppi,

stort tack för din positiva feedback. Vi är mycket glada över att din beställning levererades snabbt och pålitligt direkt hem till dig – det är precis den servicenivå inom service och logistik som vi strävar efter.

Vi önskar dig mycket glädje av din produkt och finns alltid tillgängliga om du har några frågor.

Vänliga hälsningar
Ditt team på Rameder dragkrok

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Inget fel på produkten

Inget fel på produkten! Men väldigt dyr fraktavgift, nog det dyraste jag varit med om!

25 de abril de 2026

Bästa kund,
tack för din beställning och din positiva feedback om vår produkt.
Vi beklagar att du upplevde fraktkostnaderna som höga. Vi har stor förståelse för att detta är en viktig faktor för dig. Våra fraktkostnader består av flera komponenter, såsom emballage, logistik samt produkternas storlek och vikt. Eftersom våra produkter ofta är skrymmande och tunga blir fraktkostnaderna därefter högre.
Vi tar din feedback på största allvar och arbetar kontinuerligt med att se över våra processer och villkor för att kunna förbättra vår service.
Teamet från Rameder dragkrokar