During the newborn phase of my child I had a rough time staying awake and being focused at work. Consuming loads of coffee made my stomach upset. A friend suggested these as an alternative. They wo... Ver mais

Great quality product & fast shipping 😁 it delivers what it promises. A good mental clarity & focus for hours 😎🤙 i would strongly recommend this product for everyone thats struggeling with mental f... Ver mais

Produkt świetny byłem zaskoczony działaniem i ogólnym skupieniem próbowałem innych środków ale bez dodatku grzybow sa świetne błogi stan skupienie i przyśpieszona reakcja na bodźce zewnętrzne mega po... Ver mais

Best focus supplement I’ve tried! Within 20 minutes I could feel the difference my focus locked in, my reaction time felt sharper, and I stayed in the zone for hours without jitters or a crash. The en... Ver mais

4,9

Must use!

This is a really great product. It helps me focus during gaming sessions. I really feel the effect. It also supports my overall mood. I feel better when I take it.
I also use it before evening games of soccer. It helps me concentrate on the game. It helps me.

23 de outubro de 2024

Aanrader

Door deze supplementen heb ik vele minder last van brainfog. Ik voel me helderder en kan me ook beter concentreren. Top!

23 de outubro de 2024

Smooth focus

Ranked provides smooth focus, a clear headspace and solid motivation. I preferably use it when having to plough through laborious administrative or technical tasks at work. Great product to get a nice edge.

22 de outubro de 2024

Not only for gamers...

Although Ranked XP is designed for gamers, I mainly use it for my computer work, and it has been incredibly effective. It keeps me focused and sharp during long work sessions without the fatigue I used to experience. This supplement is perfect for anyone looking to enhance their mental performance, whether you're gaming or working!

20 de outubro de 2024

Werkt zeer goed

Werkt zeer goed.
Helpt me zeker bij de concentratie met mijn werk dat ik uitvoer voel echt het verschil.
Kan me voorstellen dat dit een uitstekend product is voor gamers.
Goede en snelle levering.

11 de outubro de 2024

Geweldig product

Geweldig product, werkt zeer effectief!

Betere concentratie tijdens pc werk, tijdens uitvoering werk en vooral tijdens het sporten.

Betere concentratie tijdens gamen..

Een echte aanrader voor jong en oud!

12 de outubro de 2024

Made my day better

I took these when I was a bit distracted and had trouble focusing on the game. Performance increased big time, my mind was a lot clearer after taking the capsules. So all in all, it worked for me.

1 de outubro de 2024

I was in the zone

Really cool how it made me feel focused, helped me during some csgo matches ;) also tried it while doing some other work, so definitely works for other things than gaming as well.

30 de setembro de 2024

Pas que pour le gaming !

Franchement innovant comme complément, j'en ai testé pas mal et c'est vraiment celui-là qui m'a le plus aidé. Il est vendu comme spécialisé pour le gaming, c'est vrai que ça marche bien, mais j'en ai aussi pris pour mes entrainements de basket et j'ai fait une des meilleur performance de ma vie !!!

21 de setembro de 2024