Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rasmus fortjener mere end 5 stjerner, det er desværre ikke muligt så han må nøjes :). Jeg ledte efter en ny tatovør og har nu fundet en som jeg vil holde mig fast ved. Jeg havde forleden dag en 12 tim... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg burde ikke skrive noget positivt, da Rasmus så får endnu mere travlt og så har mindre tid til mig. Men jeg kan ikke lade være med at rose ham for hans arbejde, manden er jo helt genial og arbejdet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allerede fra man træder ind af døren mærker man en professionel og behagelig stemning. Rasmus forstår at skabe et hyggeligt og rent rum - hvor kvaliteten og hygiejne er i top Om man kommer m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rasmus er sød, sjov og meget professionel. I dag fik jeg ganske vidst simple tatoveringer, men der er ikke en finger at sætte på hans præcisionsarbejde - og tålmodighed overfor besværlige gæster er s... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bedste tattovør ever

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! Fra første kontakt følte jeg mig tryg og i gode hænder. Tatovøren tog sig tid til at lytte til mine idéer, kom med professionelle input og sørgede for, at designet blev helt perfekt, inden vi gik i gang.
Selve oplevelsen var super professionel –
studiet var rent og indbydende, og der var en virkelig fed stemning hele vejen igennem. Resultatet overgik mine forventninger! Linjerne er skarpe, detaljerne står knivskarpt.
Hvis du overvejer en tatovering, så kan jeg varmt anbefale dette sted. Jeg kommer helt sikkert igen

18 de fevereiro de 2026

Bedste tatovør til dato

En kæmpe fornøjelse at blive tatoveret af Rasmus han tager sig tid til en og ens ønsker.
Der er en kæmpe god service og stemning, og man føler sig bare velkommen med det samme.
Han mega grineren og mega hyggelig at snakke med

17 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk session ved…

Helt igennem fantastisk session ved Rasmus! Det var min første gang ved ham, men man følte sig velkommen og taget godt imod fra første sekund, både fra ham og de andre i butikken. Glæder mig til mange flere timer ved ham og kan kun give min anbefaling med derfra!

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste oplevelse jeg nogle sinde har haft!

At det var første gang jeg skulle tatoverings af Rasmus så må jeg ærligt indrømme at det ikke bliver sidste gang jeg skal tatoverings igen. Rasmus han ved hvordan man skal tage sig af sine kunder og gøre så de føler sig tilfreds og hørt. Jeg er så tilfreds med min nye tatoveringer som skulle være et cover up. Det bliver ikke sidste gang.😅✒️

30 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rasmus er til dato den bedste tatovør…

Rasmus er til dato den bedste tatovør jeg har været hos, dette er min anden gang hos ham, og det bliver ikke min sidste, selvom han er travl mand tager han sig tid til hver enkelt kunde, han møder altid en med et stort smil, og godt humør, han lytter til ens ideer og kommer gerne med nogen selv der matcher.
Virkelig et behageligt menneske at komme hos..
endnu en gang tusind tak for det flotte arbejde

28 de janeiro de 2026

Projekt begge ben 🤩

Jeg er igang med et større projekt over begge ben hos Rasmus ham selv og jeg har ikke mødt andet end mand med enorm mange ideer og virkelig lyttende til de forskellige input jeg selv har !! Han er forberedt, oplagt og altid smildene vi havde en fed session sammen i mandags og glæder mig til mange flere timer i godt selskab 💪🏽❤️

26 de janeiro de 2026

10/10 oplevelse🤩

Jeg har gået hos Rasmus i cirka 1,5 år nu og han har lavet en del af mine tatoveringer. Jeg har skiftet lidt forskellige tatovører og er ikke i tvivl om, at jeg er landet hos min faste nu! Han er utrolig dygtig til sit arbejde og så er han så hyggelig og behagelig at være sammen med. Alt i alt en 10/10 oplevelse hver gang man går herfra. Kæmpe anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du både vil have det sjovt og…

Hvis du både vil have det sjovt og blive forkælet i en tattoo session, er Rasmus 100% manden du skal vælge.

Og 10/10 kæler for detaljen og fænomenalt arbejde,
Kommer med gode og vigtige inputs og spørgsmål, for at man får det helt som man vil have det.
Kommer 100% igen!!

7 de novembro de 2025

Et fantastisk sted!

Jeg kan varmt anbefale Tattoo Art Gallery! Atmosfæren er super hyggelig og professionel fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Studiet er rent og stilfuldt

Tak for en fantastisk oplevelse – jeg glæder mig allerede til mit næste besøg! 💉🎨

13 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais