Raveghairstyling Avaliações 64

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kinesisk produkt som säljs via så kallad "drop ship". Företaget ser vid första anblick helsvenskt ut. Vid lite närmare betraktelse verkar det vara ett holländskt företag. Och vid leverans blir det upp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde varan inför min sambos födelsedag. På något sätt försvann varan längst leveransen men Raveghårstylings kundsupport var super bra! De tog initiativ med att kontakta mig och meddelade att va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade aldrig trott att jag skulle hitta en hårtork som kunde ersätta Dyson, men Hyperpower har överträffat mina förväntningar. Den är både snabb och skonsam, och mitt hår känns mjukt och friskt ef... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Själva produkten vet jag inget om eftersom de inte lyckades leverera den till mig. Fönen kom till DHL paketbox som inte gick att öppna då företaget enligt DHL skrivit ettor i mitt mobilnummer. Raveg l... Ver mais

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

64 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Svår kommunikation

Mycket svåra att kommunicera med. Gick inte att avbeställa dagen efter ordern. Sålde varan på Tradera för att vara säker på att få åtminstone en del av pengarna tillbaka. Aldrig flera köp från detta företag.

25 de setembro de 2025

Oplichting Raveg hairstyling

🚨 WAARSCHUWING: Koop niet bij Raveg Hairstyling 🚨

Wij hebben in december 2024 een föhn en airstyler besteld (€225,90). De producten zijn in januari 2025 geleverd en op 12 februari 2025 netjes retour gestuurd via hun eigen retourlabel. Tot op de dag van vandaag (september 2025!) hebben wij nog steeds ons geld niet terug.

👉 Al 8 maanden lang krijgen we alleen maar loze beloftes per e-mail:
• “Het bedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort” → nooit gebeurd.
• “We hebben het doorgezet naar de financiële afdeling” → geen resultaat.
• “Onze excuses voor het ongemak” → maar nog steeds géén terugbetaling.

📞 Het telefoonnummer op hun website doet het niet.
📧 Op mails komt zelden of nooit antwoord.
🔧 De pagina voor garantie/klachten op hun site verwijst naar een lege (loze) pagina.
❌ Hun WebwinkelKeur-keurmerk is in december 2024 ingetrokken – dit zegt genoeg!

⚠️ Dit bedrijf komt zijn wettelijke verplichtingen niet na: een webshop moet binnen 14 dagen na retour het aankoopbedrag terugbetalen. Wij wachten al 8 maanden.

❌ Wij raden iedereen ten strengste af om hier te kopen!
❌ Grote kans dat je je geld kwijt bent en nul service krijgt.

Wij hebben inmiddels melding gedaan en nemen juridische stappen.

⚠️ DUS: wees gewaarschuwd! Koop niet bij Raveg Hairstyling.

9 de setembro de 2025

Ingen bra fön

Jättetråkigt när man märker att recensioner och kommentarer på sociala medier tas bort. Svårinställd hårfön som ger mig väldigt frissigt hår.

20 de maio de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nöjd kund

Mycket tillmötesgående och snabb service. När jag ville ändra min beställning fick jag snabbt svar och beställningen ändrades. Jag har också fått kontinuerliga uppdateringar om leveransstatus. Det som drar ner betyget med en stjärna är att leveransen var cirka två veckor försenad. Annars är jag mycket nöjd med allt.

19 de junho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fön+locktång fungerar som det ska .Men…

Fön+locktång fungerar som det ska .Men har väntat i mer än 3veckor på leverans i och för sig med bra kontakt via mail..
Skulle kanske vara bättre att berätta det vid beställningen det verkar som inte bara jag är drabbad.Vet man att det kommer att ta den tiden så blir man ju inte så stressad..

21 de junho de 2025

So happy with Ravenghairstyling

I’m so happy with my purchase from Raveghairstyling! Their customer service was friendly, helpful, and solution-focused. This hairdryer has truly made a difference in my everyday life. I have a lot of hair, and with regular dryers it usually turns into a giant puffball, but with this one, I get amazing curls! I feel confident, stylish, and for the first time I can enjoy a summer swim without dreading the time it takes to fix my hair afterwards. Game changer!

2 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag gick till frisören och klippte mig

Jag gick till frisören och klippte mig, sen när det var dags att föna mitt hår, hängde då en liten hårfön med ett smalt munstycke som var perfekt för min frisyr. Så jag frågade vad det var för hårfön, och dom svarade en dayson men att den va ganska dyr. Men jag gick hem och googlade på en sån. Men tyckte den va väldigt dyr så tänkte strunta i att köpa en. Men fortsatte googla efter en liknande. Hittade några stycken men fastnade för raveg eftersom den va 4x bättre än daysons och väldigt mycket mer prisvärd med längre sladd, mindre design, lättare och snyggare faktiskt! Så den rekommenderar jag alla att välja framför den 4x dyrare varianten. Supernöjd

9 de maio de 2025

Toppen

Det fungerademed snabb leverans och hårfönen är helt enkelt toppen för mitt hår, håret ligger slätt och snyggt!

10 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.