Super stemning - vores tjener var fantastisk. Jeg var ikke til ost som var på anretningen, så fiksede tjeneren noget sødt i stedet. Maden var super lækker og rigeligt af den.
Veja o que dizem as avaliações
Var på Ravelinen med kunder(25 pers.) for at spise en frokost, og vi havde en fantastisk eftermiddag og aften med rigtig god mad og service. Personalet var super søde.
Nem bestilling, god modtagelse og meget fin betjening under hele frokosten. Maden var rigtig god og blev serveret så man kunne nyde oplevelsen hele vejen igennem
Vi havde nok forventet lidt bedre mad ift pris. Vi fik den lille frokostplatte, som bestemt ikke hævede sig over hvad man kan få bedre og billigere andre steder. Traditionel og lidt kedelig anrettet... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Restaurant Ravelinen er dansk køkken med kærlighed og gode råvarer. Så hvis du holder af klassisk dansk mad tilberedt med eftertanke, er Ravelinen et besøg værd. Restaurant Ravelinen ligger idyllisk placeret lige på Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade - 100 meter fra Christianshavns Torv med Metro station. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene. Når vejrgudernes lune er mindre mildt, kan du sidde ude på terrassen, som kan overdækkes og forsynes med varmelamper. Restauranten er stemningsfuldt indrettet i det historisk gule bomhus fra 1728, og bygningen er i dag fredet. Den smukke og centrale beliggenhed med den maleriske udsigt over de blå kanaler og de grønne volde, gør Ravelinen til et oplagt sted at fejre livets mærkedage. Sæsonen strækker sig fra Dronningens fødselsdag d. 16. april frem til og med 20. december, hvor der er åbent til frokost og aften, for a la carte og selskaber – både ude eller inde.
Informações de contato
Torvegade 79, 1400, København, Dinamarca
- ravelinen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En meget vellykket aften
En meget vellykket aften, ikke mindst vores tjener, som var utrolig sød og smilende, samtidig med at hun på bedste vis sørgede for at alt forløb planmæssigt.
Vi fik serveret rigtig dejlig mad i rigelige mængder og sammen med stedets hyggelige omgivelser, gjorde det at aftenen samlet var en rigtig god oplevelse.
Aldrig mere
Magen til manglende service og uacceptable rammer for bestilling af smørrebrød er sjældent set før. Har ej heller aldrig fået reserveret visakort blot ved reservation af bord. Vi er 11, der aldrig sætter en fod på Ravelinen efter denne oplevelse. Ærgerligt, for mad og udsigt og kvindelig, ung tjener fejler ingenting.
Fantastisk dejligt mad som blev…
Fantastisk dejligt mad som blev serveret af de bedste tjenere. Vi nød maden i den ene af de ny istandsatte restauranter.
Ravelinen kan varmt anbefales :-)
Restauranten har en fantastisk udsigt over søen og Christianshavn, når man sidder i den overdækkede går have :-)
En rigtig dejlig frokost
Min mand og jeg søgte efter et hyggeligt frokoststed søndag eftermiddag, og Ravelinen var lige, hvad jeg havde drømt om. Vi fik et skønt bord med perfekt udsigt over vandet. Virkelig opmærksom og sød betjening og dejlig mad.
Vi kommer gerne igen.
Maden er så lækker og veltilberedt
Maden er så lækker og veltilberedt, klart et af Københavns bedste frokost steder, meget høj klasse.
Rigtig go mad og en super servering
Rigtig go mad og en super servering i de bedste omgivelser man kan tænke sig
Revelinen er vores fortrukne restaurant man bliver aldrig skuffet
Ravelinen giver den lige lidt ekstra
Ravelinen er sådan et hyggeligt sted. Jeg føler mig virkelig velkommen og maden er rigtig lækker og betjeningen er god og venlig. De er gode til at tage hensyn til børn og deres behov og er gode til at vurdere hvor store deres portioner skal være. Vi havde bestilt tarteletter til vores børn, men tjeneren anbefalede at vi startede med en enkelt og at vi derefter kunne få en ekstra hvis nødvendigt - tjeneren havde ret og børne var fint mætte efter at de delte den første. Det synes jeg er god omtanke for madspild og ikke mindst pengespild.
Igen - det er et dejligt sted!
Restaurant Ravelinen En dejlig oplevelse !…
En dejlig oplevelse at spise frokost på Restaurant Ravelinen; udover en fantastisk beliggenhed med udsigt over Christianshavns voldgrav, så var madoplevelsen helt i top.
Havde amerikanske venner med, som var vildt betaget.
Her kommer vi igen.
En rigtig god oplevelse al maden var…
En rigtig god oplevelse al maden var helt i top.
God mad med et tvist
Her får man en super hyggelig stemning, det mest lækre smørrebrød og service er i top
Helt fantastisk
Helt fantastisk, super dejlig mad, skønt og charmerende personale....
WE will be back, trust me.!!
KH
Svend Baker....
Holdt min 60 års fødselsdag på…
Holdt min 60 års fødselsdag på Ravelinen. Det store kolde bord, med efterfølgende dessert.
Vi får altid den bedste betjening på Ravelinen. Er kommet der gennem mange år, og er super tilfreds hver gang.
Fantastisk mad, uanset hvad vi bestiller. Hvis der skulle være nogle problemer, hvilket vi ikke har oplevet endnu, ved vi at de vil gøre alt hvad de kan for at løse dem.
Holder man selskab der, gør de alt hvad de kan for at man får den bedste oplevelse. Det har vi gjort mange gange i familien, og vi har på intet tidspunkt fortrudt at vælge dem.
Kan kun anbefale at besøge dem.
10/10 fra mig.
Tina Rasmussen
Et yndlingssted!
Der er mange gode grunde til at besøge Ravelinen på Christianshavn. De laver nemlig fremragende mad, som er klassisk med et opdateret udtryk og man er altid mæt, når man har spist på stedet.
Derudover har de serveringspersonale, som mange andre restauranter må være misundelige på; søde, opmærksomme, hurtige - kort sagt er de nærværende på den perfekte måde.
Sidst men ikke mindst er stedet bare hyggeligt og ligger dejligt ud til volden.
Du vil ikke fortryde, at du besøger Ravelinen.
En vidunderlig oplevelse
En vidunderlig oplevelse. Fantastisk og dygtigt personale, der fagligt og menneskelig, understøtter den virkelige gode mad og stemning. På en og samme vis, var det professionelt men også en nærværende oplevelse.
Ravelinen er et episk sted i København…
Ravelinen er et episk sted i København med en smuk udsigt til Københavns gamle voldanlæg
maden er altid eminent tillavet og kvaliteten af råvarerne er nøje udvalgte, smagen er delikat og anretningen er lækker og indbydende at se på
det er bare et super perfekt sted til indtagelsen af sin frokost om det er i selskab med sin partner eller en firmafrokost er servicen i absolut topklasse
Julemiddag i top
Spiste julemiddag med venner. Alt var perfekt! Mad, betjening, pris, øl og snaps. 3 overdådige julemenuer at vælge imellem. Vi tog den mindste, men det var rigeligt til, at tre herre kunne blive dejligt mætte og glade. Tusind tak for en fantastisk aften, der ikke bliver den sidste!
Fantastisk med og behagelig betjening
Fantastisk mad og behagelig betjening - som altid...
dec. 2023
Man går aldrig galt i byen, når man går på Ravelinen. Denne gang var det familiejulefrokost 2. juledag og som vanligt var maden fantastisk og betjeningen behagelig.
I kan ikke være det bekendt, Revelinen!
Jeg har været på Ravelinen 4 gange indenfor det sidste år og har hvergang haft en rigtig god oplevelse, med dejlig mad og fin betjening. MEN så inviterede jeg mine venner på julefrokost på Ravelinen, for de skulle da også have oplevelsen med og her gik det HELT galt! Vi sad som sild i en tønde, der var alt for mange menesker og på ingen måde hyggeligt eller rart. Fisken var tør og kold, anden var tør, julemedister var kold og kedelig, der var slet ikke nok risalamande til alle ved bordet! Tjenerne havde alt alt for meget at lave, så den gode service udeblev 100% vi ventede længe på at få øl når vi manglede. Vi gik lige så snart desserten var overstået og vi var alle 10 personer enige om at det var en frygtelig dårlig omgang. Jeg havde betalt 1.400kr pr. Person og igen var vi alle enige om at det skulle have kostet omkring 350kr for den omgang og at hele oplevelsen mest af alt kunne sammenlignes med et af de billigere steder på dyrehavsbakken. Kære Ravelinen DET KAN I PÅ INGEN MÅDE VÆRE BEKÆNDT. Jeg er dybt dybt skuffet over jer og 14.000kr fattigere. Jeg forstår ikke at i vil være det bekendt.
Lækkert smørrebrød og altid fin…
Lækkert smørrebrød og altid fin betjening. Et af de bedste traditionelle frokoststeder i København.
Tak for en rigtig god aften
Tak for en rigtig god aften!
I har virkelig noget godt personale - i hvert fald på vores aften!
Maden var også helt fantastisk!
Vi kommer igen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.