Super stemning - vores tjener var fantastisk. Jeg var ikke til ost som var på anretningen, så fiksede tjeneren noget sødt i stedet. Maden var super lækker og rigeligt af den.
Veja o que dizem as avaliações
Var på Ravelinen med kunder(25 pers.) for at spise en frokost, og vi havde en fantastisk eftermiddag og aften med rigtig god mad og service. Personalet var super søde.
Nem bestilling, god modtagelse og meget fin betjening under hele frokosten. Maden var rigtig god og blev serveret så man kunne nyde oplevelsen hele vejen igennem
Vi havde nok forventet lidt bedre mad ift pris. Vi fik den lille frokostplatte, som bestemt ikke hævede sig over hvad man kan få bedre og billigere andre steder. Traditionel og lidt kedelig anrettet... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Restaurant Ravelinen er dansk køkken med kærlighed og gode råvarer. Så hvis du holder af klassisk dansk mad tilberedt med eftertanke, er Ravelinen et besøg værd. Restaurant Ravelinen ligger idyllisk placeret lige på Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade - 100 meter fra Christianshavns Torv med Metro station. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene. Når vejrgudernes lune er mindre mildt, kan du sidde ude på terrassen, som kan overdækkes og forsynes med varmelamper. Restauranten er stemningsfuldt indrettet i det historisk gule bomhus fra 1728, og bygningen er i dag fredet. Den smukke og centrale beliggenhed med den maleriske udsigt over de blå kanaler og de grønne volde, gør Ravelinen til et oplagt sted at fejre livets mærkedage. Sæsonen strækker sig fra Dronningens fødselsdag d. 16. april frem til og med 20. december, hvor der er åbent til frokost og aften, for a la carte og selskaber – både ude eller inde.
Informações de contato
Torvegade 79, 1400, København, Dinamarca
- ravelinen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aflyser bookinger
Uforskammet at de uden blusel aflyser bookinger, når de opdager at der er andre gæster de potentielt kan tjene mere på.
Vi holdte brylluo sep 2020 for 32…
Vi holdte brylluo sep 2020 for 32 mennsker på Ravelinen ..
Preben som er forpagter er så ubehagelig at samarbejde med. Vi aftaler møde som han ikke dukker op til. Da han endelig møder os snakker han så meget ned til os.
Efter brylluppet for jeg sendt en mail om at give feedback. Jeg giver feedback ud fra vores oplevelse og modtager efterfølgende en mail fra Preben så er “uenig” i vores feedback og bliver så sur Over vores delte mening at han give os en del “ord” med på vejen.
Ravelinen har god mad og skøn beliggenhed men at holde større arrengement ville jehg ikke anbefale så længe Preben driver det.
Jeg skriver denne anmeldelse sent da jeg kan se på “Amager” Facebook mange har lign oplevelser og ønsker derfor at bidrage med feedback til andre i fremtiden
11 mennesker uden julefrokost
Ravelinen har lige ødelagt den årlige julefrokost for vores frivilligforening :'(
Fordi de ikke synes de tjener nok på os.
Jeg har bestilt bord til julefrokost for flere måneder siden til 2nd PAW, der er en lille non-profit genbrugsbutik for hunden. Vi arbejder alle sammen frivilligt.
Ravelinen bekræfter og alt er godt.
Der er en del af vores frivillige der er vegetarer, og en uge inden julefrokosten skriver jeg at vi skal have 3 vegetarmenuer og 8 små julefrokostplatter.
Ikke fordi vi er blevet bedt om at forudbestille, men fordi jeg ikke vil risikere der sidder tre frivillige vegetarer der ikke kan få noget at spise.
Det skulle jeg ALDRIG have gjort!
Herfra begynder Preben fra Ravelinen at se om han kan sælge os noget mere: Velkomstdrinks, kaffe, dessert og kander vand til bordet.
2nd PAW er en lille frivilligforening, julefrokosten er en kæmpe udskrivning for os, og som regel giver foreningen én drikkevare, og resten er for egen regning. Derfor kan jeg ikke bestille drikkevarer til hele bordet.
Jeg siger vi ikke skal have velkomstdrinks, og at vi bestiller drikkevarer ved ankomst.
Så svarer Preben at det ikke er en mulighed. Vi skal bestille nogle kander øl, for personalet har ikke tid til at tage imod vores bestillinger for drikkevarer på selve dagen.
Han skriver at der SKAL stå kander med øl på bordet når vi kommer, øvrige drikkevarer kan vi bestille på dagen efter behov.
Hvordan kan de have tid til at give os øvrige drikkevarer på dagen, men ikke drikkevarer til at begynde med?
Det har ikke noget som helst med travlhed at gøre, det er fordi de vil tjene max på vores bord.
Men der er to dage til, vi kan ikke finde et bord til 11 nogen andre steder, så jeg bestiller to kander øl, så de af os der drikker alkohol kan få et glas øl.
Preben svarer, at det er ikke nok.
Hvis ikke vi forudbestiller fire kander øl, vil han annullere vores bestilling.
Jeg aner ikke hvor mange af de frivillige der overhovedet kan lide øl, og jeg ved der er flere der slet ikke drikker alkohol.
Desuden har vi frivillige der er under 18 år. Vi skal have en hyggelig julefrokost, ikke en abefest. Vi skal ikke have fire kander øl stående på bordet.
Her ringer jeg til Ravelinen, og får fat i en sød pige, Dui, der forsikrer mig at vi ikke behøver bestille drikkevarer på forhånd, og at det aldrig er et krav fra Ravelinen at man bestiller drikkevarer på forhånd.
Jeg takker hende mange gange, og skriver til Preben jeg har fået afklaring over telefonen.
Preben svarer:
"Det bliver desværre nødt til at være som jeg skriver og jeg er ked at at du har fået en enden melding telefonisk. "
Det er afpresning!
Af Ravelinen bestillingsbekræftelse fremgår det at man ikke skal bestille hverken menuer eller drikkevarer på forhånd, og slet ikke noget om drikkevarer.
Det der sker er, at da Preben finder ud af at vi kun skal have den lille juleplatte (388 kr.) og vegetarmenuen (386 kr) og ikke den store julemenu (515 kr.) prøver han at sikre sig et mersalg, så han alligevel kan tjene max på vores bord.
Der er to dage til. Vi kan ikke få plads nogen andre steder til 11 personer med to dages varsel :'(
Det kan de simpelthen ikke være bekendt.
Endnu en vellykket julefrokost på…
Endnu en vellykket julefrokost på Ravelinen
Maden var sublim, og der var en super stemning ml persoale og gæster.
Bedste ris a’la’mande i byen
Vi ville bare sige stor tak for en mulighed at holder vores arrangement sammen med jer.
Maden var simpelthen så fantastisk, og i kunne imødekomme alle ønsker og behov.
Vores team bekræfter at jeres ris a’la’mande er den bedste vi har nogenside smakt! 😊 Kudos to your chef!!
Skønt sted, skøn mad
Fik en skøn julefrokost . Alt var velsmagende og veltilberedt. Betjeningen var også helt i top. Super hyggeligt sted.
Kan virkelig varmt anbefale stedet.
Herlig aften med tidligere kolleger
Herlig aften med tidligere kolleger. Maden er hjemmelavet og smager sådan. Prøv især Ravelinens wienerschnitzel. Den har lidt mere højde end en traditionel schnitzel. Det betyder, at den kan serveres rosa-stegt og byder på mere kødsmag og mindre panering. Ravelinens vinkort er omfattende og meget spændende. Vi på opdagelse blandt ældre vine fra både Frankrig og Italien til meget rimelige priser. Kan varmt anbefales
Restaurant RAVELINEN
Vi fik i dag den lækreste frokostplatte I Ravelinen med lækre friske råvarer og alt hjemmelavet fra remoulade til syltede agurker. De hyggelige omgivelser og den sødeste betjening satte prikken over i’et og priserne var rimelige. Vi skal selvfølgelig snart derhen igen!
Hyggeligt og rart sted hvor vi spise…
Hyggeligt og rart sted hvor vi spise efter en bisættelse. Vi fik et rum for os selv hvor der var plads til børn. Super personale, dejlig mad og de helt perfekte rammer.
Tak for det.
Dejligt lokalt sted mellem ChrHavn og Amager med udsigt og charme
Jeg og en god ven var til en super Havefest søndag eftermiddag, det var super sjovt og hyggeligt, vi glæder os til næste gang! :-)
I foråret havde vi vores hustruer ned til “aspargesfest” og jeg holdt også en lille og virkelig skøn julefrokost med min hustru på Ravelinen i december 21. 3/3 gange succes’s fsa mad, betjening og atmosfære. Vi kommer igen :-)
Total set en rigtig god oplevelse
Tak for gode stykker smørrebrød, god betjening og hyggeligt atmosfære.
Fødselaren var meget tilfreds med sin gave - en forkost hos jer :-)
Super god service i nogle fantastiske…
Super god service i nogle fantastiske rammer maden var i top lige i overkanten prismæssig
Fantastisk sted
Fantastisk sted. God mad til fair priser. Super professionelt og venligt personale. Har holdt rigtigt mange arrangementer på Ravelinen.
Farvel og ... ja farvel.
Tirsdag den 28-6 gik jeg og min lille familie på Ravelinen, det var en fejl.
Der var mere end halvtomt, alligevel var det med vanskelighed at et bord blev fundet, ikke en optimal start. Vi bestilte og fik først der besked om at der var ting køkkenet havde ændret i forhold til menukortet, det tog vi med godt humør og indrettede os derefter.
Efter at have vantet en 25-30 minutter i restauranten med de meget få gæster, spurgte jeg til vores bestilling. Jeg blev "sat på plads" af den unge dame der betjente os, med beskeden om at man måtte regne med ekstra tid når der var tale om kød der skulle steges????
10 minutter senere spørger min ældre far hvordan det står til med den mad vi stadig ventede på, igen blev vi, lidt vel kækt, fortalt at den nok skulle komme - men. vi kunne da få en kop kaffe som kompensation, hvis vi ville.
Jeg rejser mig for at gå på toilettet, undervejs passerer jeg køkkenlugen, hvor jeg kan høre jeg selv og mit selskab blive talt højlydt om - den unge dame beretter til kok og andet godtfolk om hvordan hun har lagt mig ned ved at være "overdrevent" sød, kokken/manden hun taler med replicerer med, "det ville han aldrig have fundet sig i og at hun måtte være en engel siden hun kunne håndtere det så enestående godt.
Needles to say, det spolerede min aften.
Min konklusion er desværre at der ikke bliver flere besøg på Ravelinen for min familie.
Et sted der unden blusel trash-talker deres gæster, ovenikøbet ganske uretmæssigt, skal ikke belemres med vores besøg eller penge.
Trist
8 studenterkammerater årgang 1965…
8 studenterkammerater årgang 1965 skulle en tur ned ad Memory Lane og fejre, at det i år er 57 år siden, vi fik huen på. Sikke en dag. Bordplacering, menu (6 x let sommerplatte og 2 x 2 stk. individuelt smørrebrød), skøn IPA Krenkerup øl og iskolde snapse sad lige i skabet og levede til fulde op til vore forventninger. Den søde tjener var stedse opmærksom på vores muntre selskab, så nye bestillinger blev hurtigt serveret, inkl. 2 glas velvoksne skøn Riesling. Ravelinen er en perle af de sjældne og anbefales på det varmeste.
J. Dalgaard
Vores første besøg
Vores første besøg. Hyggeligt sted med god stemning, smuk udsigt. Maden var rigtig god, sidst men ikke mindst, fik vi en meget fin betjening, venlig, imødekommende, godt humør, og en god diskret sælger, ham i godt give lønforhøjelse. Mv Annie & Tom Køhlert
God mad og betjening
Jeg har været på Ravelinen to gange - en gang til frokost og en anden til aftensmad. Begge oplevelser med fantastisk god mad og hurtig betjening. Dejligt at der er mulighed for at sidde udendørs når solen skinner.
Kan klart anbefales.
Det er en fornøjelse at besøge et sted, som servere god mad i super hyggelige omgivelser. Kan klart anbefales.
God hjemmelavet mad.
Vi var to der var nede på Ravelinen og bestilte noget smørrebrød. Fantastisk mad, man kan virkelig smage at ALT er hjemmelavet. Servicen er virkelig god og der er en god atmosfærer samt en god udsigt til søen. Kan varmt anbefales.
Havde en super dårlig oplevelse igår
Havde en super dårlig oplevelse igår.
Kommer der aldrig igen. Har været i kontakt med stedets ejer (formoder jeg) som jeg syntes skulle have en chance for at rette fejlen - men blev ikke stillet kompensation af nogen art i sigte.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.