Raw Hemp Avaliações

1.290
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fasta och fina buds, med god och fyllig smak. Inte missnöjd med en enda sort, helt klart ett tryggt val för inre frid och harmoni. Har beställt fler gånger och kommer definitivt att fortsätta välja Ra... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

CBD oljan var inte så stark, eller gav mig inte samma effekt som andra märken jag testat med samma procent, tyvärr. Annars bra och snabb leverans 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sorry! Cannabisligth.se Det råkade bli fel recensioner fel företag. Det var inte meningen jag märkte det blev fel Som sagt har jag inget att klaga över när det gäller cannabisligth.se jag är än å... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en vape, något blev fel med postnord och den gick i retur. Men företaget svarade snabbt på mail, prata med postnord och samma dag skicka dom en ny som kom dagen efter. Mycket trevlig och... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico
  2. Loja de Maconha

Sobre Raw Hemp

Hos Raw Hemp erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa CBD-produkter som oljor, vapes, hash och CBD-buds.

Våra produkter kommer från noggrant utvalda odlare och tillverkas med fokus på naturliga ingredienser och hög kvalitet.

Vi brinner för att ge dig en trygg och smidig kundupplevelse, med pålitliga produkter och snabb leverans som du kan räkna med.

Våra varumärken: Raw Hemp | Func Fungi

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 91% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(1.290)

190 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har rökt den bästa cannabis som man kan…

Har rökt den bästa cannabis som man kan få tag i i länder som Spanien, Thailand och Holland och det här är i särklass den högsta kvalitén på en cbd-produkt som jag någonsin provat. Grymt bra helt enkelt och smidig leverans 👌

3 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnabb leverans. Jättebra produkt.

Jag la en order 18 sept med frakt via DHL och kunde hämta ut paketet på mitt uthämtningsställe redan dagen efter, och jag bor i Stockholm. Betalade med Swish. Fick mina produkter och jag är mycket nöjd. Rekommenderas starkt. 10 av 10!

19 de setembro de 2025

Sample pack

Sample pack. Trevligt sätt att få testat de olika sorterna.
Bra mentalt lugnande effekt för er som inte vet.
I denna stressmiljö vi lever i är det oumbärligt. Även en god hjälp för en epileptiker som mig.
Snabb leverans och säkerligen en support som hade varit behjälplig om jag någonsin får problem, som aldrig hänt. 😉👍

27 de agosto de 2025

Lika bra

Lika bra som första beställningarna.

Super nöjd med support också🤩

19 de agosto de 2025
logotipo da Raw Hemp

Resposta da Raw Hemp

Hej Jenny!

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas 😊

Med vänlig hälsning,
Team Raw Hemp

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen smag

Købte ice o lator.. føj siger jeg bare ingen smag ingen lugt ingen terps smagløs.. hvordan kan man sælge produkter der ikk smager af noget og kalde det hash.. køb ikke på denne siden fake cbd hash

6 de setembro de 2025
logotipo da Raw Hemp

Resposta da Raw Hemp

Vi beklagar att du upplevde produkten på det här sättet. Vår Ice-O-Lator är en av våra mest populära produkter och uppskattas av många återkommande kunder. Det är absolut inget "fake" – utan en kvalitetsprodukt från en mindre tillverkare som själv står för hela processen, från blomma till färdigt kief. Till skillnad från många andra aktörer handlar det här om ett genuint hantverk.

Smak och arom kan alltid upplevas olika, men vi står bakom kvaliteten. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår support.

Med vänlig hälsning,
Team Raw Hemp

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var snabbt levererat och jag fick…

Det var snabbt levererat och jag fick snabba svar på mina frågor via mail👍
Första gången som jag testar ert snus och jag är mycket nöjd fast det tog lite tid att vänja sig när man snusat General portion i många år men nu är det ert snus som gäller 🎉🎉🎉🎉🎉

11 de agosto de 2025