Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Ver mais
A empresa respondeu
Har brugt jeres produkter i flere år, anbefalet det til flere venner, givet produkter til dem, så de kan prøve det selv. Har selv haft stor gavn af jeres CBD olier, især hjælp til at tage toppen af kr... Ver mais
A empresa respondeu
En rigtig god internethandel med informative hjemmesider. Hurtig ekspedition, og det hele virker meget professionelt og troværdigt. Jeg købte en Charlotte 10% CBDa olie, og det er nu femte dag, at jeg... Ver mais
Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,
Trindsøvej 6. 1, 8000, Aarhus, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig professionel og produkterne virker

Resposta da Raw Organics Ltd
Indtil nu har jeg desværre ikke haft en større forandring, men jeg forventer at det vil blive bedre.Venlig hilsen Knud Tejling
Det er altid en fornøjelse….har endnu ikke taget mit nye produkt i brug. Hvis det ikke funker, må jeg tilbage til det gamle. ♥️💥♥️

Resposta da Raw Organics Ltd
Gode produkter og hurtig levering. Kan kun anbefales.

Meget hurtig levering
Har endnu ikke prøvet dråberne.

Resposta da Raw Organics Ltd
Hurtig levering flinke og venlige og snakke med i telefonen god oplevelse

Resposta da Raw Organics Ltd
Produktet ser godt ud, flot emballage og tillidsvækkende. Ok leveringstid.
Så må jeg se om det kan tage min angst væk. /Dan

Resposta da Raw Organics Ltd
Top professionelt og meget kundebevidst virksomhed. . Hvor er jeg glad for at det netop var jeres olie (charlotta 10%) som virkede på mig. Jeg har prøvet et utal af forskellige olier både 15 og 20% og ingen har virket som denne. Den er absolut fantastisk, alt fra smagen, til smerter og søvn er den en hel klar vinder. Jeg får meget mere overskud af den også, det var nok det som overraskede mig mest. . Jeg får lyst til at gøre ting i og omkring huset. Utroligt produkt 🙌🏼
Jeg forstår slet ikke hvordan personen lidt længere nede har givet 1 stjerne og skrevet utroværdige. For hvis disse gutter er noget, så er det da netop troværdige. Jeg er SÅ uenig med den kommentar. De har behandlet mig utrolig godt.
Tusind tak for jer og jeres produkter.

Resposta da Raw Organics Ltd
Som altid meget tilfreds både med hjemmesiden ,hurtig levering ,tager telefonen med det samme eller ringer hurtig tilbage ,gode produkter
Tak

Resposta da Raw Organics Ltd
Utroværdige, jeg vil aldrig nogensinde handle med jer igen.

Resposta da Raw Organics Ltd
I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprofen, paracetamol etc. As I learn, I can take fewer anti-inflammatories for chronic backpain and spare my stomach. I also have chronic stomach problems and I don't see any direct benefit for that. They have been very patient answering questions,

Resposta da Raw Organics Ltd
Jeg er meget glad for både CBG og CBD 5% olierne og super hurtig levering jeg fik dem dagen efter min bestilling.

Resposta da Raw Organics Ltd
Produktet virker over al forventning på mig. Er ramt af kronisk sygdom og 3 belastende symptomer er dæmpet/forsvundet efter opstart af CBD olie.
Helt fantastisk!

Resposta da Raw Organics Ltd
God kvalitet på produktene, og hurtig levering 😊

Resposta da Raw Organics Ltd
Topp service. CBD oljen hjelper på plager, den kurerer ikke alt men jeg vil heller bruke naturlige stoffer en mye annet bs.

Resposta da Raw Organics Ltd
Godt tilbud. Hurtig levering.
God effekt af Charlotta 10 o/o. Får nu sammenhængende søvn. Fantastisk.

Resposta da Raw Organics Ltd
Godt og effektivt produkt.
Hurtig levering.

Resposta da Raw Organics Ltd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.