Misleidend en geen informatie ontvangen Na mailcontact blijft er verwezen worden naar de site Gebruik deze site NIET. KOSTEN WORDEN IN REKENING GEBRACHT EN JE ONTVANGT NIETS
Veja o que dizem as avaliações
Trap hier niet in ... dit is echt geldklopperij! WAUW ... 1 kenteken opgevraagd ... en dan 4 sms'jes terugkrijgen wat achteraf €2,45 per SMSje is oftewel €9,90 voor 1 kenteken, want die andere 3 SMS... Ver mais
Nog steeds geeft de website aan dat de informatie gratis op te vragen is. Dit is niet waar. Als je doorklikt na het invullen van het kenteken op de hoofdpagina, kom je automatisch in de sms/ber... Ver mais
Ik schijn sms berichten van deze club te hebben ontvangen, maar deze nooit gezien?!? Telefonische navraag: 'dan heeft u sms diensten uitgezet op uw telefoon meneer, daar kunnen wij niets aan doen' Du... Ver mais
Detalhes da empresa
RDW informatie nodig? RDWdata.nl is de grootste voertuigendatabase van Nederland met RDW data van miljoenen auto's'
Informações de contato
Holanda
- rdwdata.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een oplichterij!!
Wat een oplichterij!!! 10 euro betaald voor het checken van de waarde van een auto. Ik kreeg vervolgens 3 sms’jes die blijkbaar 3 euro per stuk kosten, zonder dat ik daar iets over gelezen heb op de site. Zullen de kleine lettertjes wel zijn, maar dit is gewoon bewust misleiding!
Was de schorsing van een motorfiets…
Was de schorsing van een motorfiets vergeten te verlengen..boete slechts 459€ omdat deze een aantal dagen niet verzekerd was.de hoogte van deze boete staat toch totaal niet meer in verhouding ! De motor is de garage niet uit geweest.
In dit land zijn de overheids diensten zoals rdw en politie cq handhaving een instituut puur om geld binnen te harken... niet zo gek dat er meer en meer nederlanders emigreren naar betere oorden waar minder totale controle is en een mens ook menselijker bekeken word en niet als een melk koe !
Er is door 2020 € 9,90 in rekening…
Er is door 2020 € 9,90 in rekening gebracht bij odido .
Na een telefoontje met de klantenservice van Odido was het snel opgelost en is de kosten van mijn factuur hersteld . Met dank aan de medewerkster en aan Odido voor het begrip . Maar wat een schande van de Rijks dienst van wegverkeer 🤢🤮
Ik geef het liefst 0 sterren maar dat kan niet helaas!! Oplichting eerste klas!
Reageren niet op jouw ingevoerde info maar rekenen wel €3,- p.o.b.
Snel je geld kwijt met weinig info!
Geen sms verstuurd of ontvangen
Geen sms verstuurd of ontvangen! Wel kosten in rekening gebracht! Hoe kan dit?
OPLICHTERS 32 EURO KWIJT…
OPLICHTERS 32 EURO KWIJT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oplichterij, geen waarde voor geld
Dus: je denkt met deze settings dit soort praktijken te hebben voorkomen, maar dit clubje fietst daar dwars doorheen. Klinkt en voelt als oplichterij
Klik nooit meer op mobiledata.nl
Klik nooit meer op deze site van mobile data. Staat bovenaan in Google, maar geeft mafia praktijken. Je bent snel
Tientallen euro’s kwijt door verschillende sms’jes bij jou in rekening te brengen via jouw kpn factuu terwijl je nooit iets hebt gedaan of besteld. Gaat om sms nummer 2020. Pas ook op met Payinfo. Soortgelijk.
20 euro kwijt
20 euro kwijt, bijna geen informatie rijker..
Sms'je wordt 2 keer in rekening gebracht.
Bellen heeft geen zin, niemand neemt op.
Boevenbende!!!
Boevenbende!!!! 3,- per bericht en dan ongevraagd alle info over meerdere berichten verdelen en dientengevolge ook incasseren. Bijna 20,- kwijt voor info die totaal niet compleet is!!
Pas op!!!
Pas op! oplichters, veel geld aan ontvangen sms'jes kwijt
Total scam
Total scam! Lost 20 euros without any warning! It has to be stopped and even sued for such dirty business!
Pas op
Pas op! Wat een nepperij dit. Heb je helemaal niets aan!
Moest kenteken schorsen.
Moest kenteken schorsen.
Hun zeiden je kenteken bestaat niet!
Gecheckt komt gewoon voor, en gooien haak erop.
Akelige firma is het, weten geen eens hoe ze de mensen moeten helpen!
Pure oplichterij
Pure oplichting. Smerige praktijken. Lijkt alsof ze iets met de RDW/overheid hebben maar er staat ergens op hun site dat ze niet aan het echte RDW verbonden zijn. Drie keer kosten gerekend, alle smsjes zonder goede antwoorden en info waar ik niet om gevraagd heb. Zodoende ca 25 euro kwijt. Zonder waarschuwing. Dit was voor één auto. Gewoon geld kwijt. OPLICHTERS
Mensen kijk uit
Mensen kijk uit. Pure oplichting. Smerige praktijken, RDW-maffia. Weer de overheid die de zaak oplicht. Dertien keer kosten gerekend, alle smsjes zonder goede antwoorden en info waar ik niet om gevraagd heb. Zodoende 40 euro kwijt. Zonder waarschuwing.
een check gedaan naar de waarde van mijn auto
een check gedaan naar de waarde van mijn auto. Ontvang ik 6 sms berichten en dat kost mij 18 EUR. Dat werd op voorhand niet gecommuniceerd.
Nergens blijkt dat er kosten in…
Nergens blijkt dat er kosten in rekening gebracht gaan worden. Je denkt zelfs met de echte officiele rdw te maken te hebben. Oplichting!
Blijkt pas als je je telefoonrekening krijgt.
Wat een oplichters!!
Wat een oplichters!!
Gegevens verkopen via sms terwijl er duidelijk vermeld staat dat het gratis is.
Hoe triest kun je zijn om op deze manier geld te verdienen.
9 euro in rekening brengen voor 3 waardeloze sms'jes!
Om te kotsen is het!
€9 van telefoonabonnement extra…
€9 van telefoonabonnement extra betalen. Terwijl ik onbeperkt heb. 3 euro per sms. Begin er niet aan!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.