Rebel & Rose Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een goede service en wat een fijn contact. Mijn bestelling viel net tussen 2 acties in, na contact te hebben gehad was het zo geregeld. Dus we zullen hier zeker en vaker terug komen. Zeer vrien... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een mooie en goed verpakte armband gekregen. Helaas een maatje te groot besteld, maar Rebel&Rose deed totaal niet moeilijk over het omruilen voor een andere maat. En een snelle, persoonlijke reactie g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had zelf een verkeerde maat armband besteld en retour gezonden. Kreeg daarop een attente mail dat ze mijn vorige bestellingen nagekeken hadden en ik inderdaad eerder een maat kleiner besteld had... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de jóias
  2. Designer de jóias
  3. Joalheria

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

679 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

272 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service! Armband deed er langer over tijdens bezorging. Ik mailde naar hun info mailadres en binnen 5 minuten had ik antwoord. Ze gingen het uitzoeken en na een half uurtje hadden ze een compleet antwoord en kwam de armband uiteindelijk de volgende dag zoals ze hadden uitgezocht. Ook de kwaliteit van de armbanden, ik heb kraaltjes, die is zeer goed.

28 de julho de 2026

Bedankt voor je fantastische review! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadat we de verkeerde maat hadden…

Nadat we de verkeerde maat hadden besteld hebben we het artikel teruggestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe in huis echt top service

28 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je top review, Richard!✨
Super om te horen dat het omruilen voor de juiste maat zo razendsnel is gegaan. 🔄
Graag tot de volgende keer! 💎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer klantvriendelijke houding toen…

Zeer klantvriendelijke houding toen bleek dat het pakketje ergens bij GLS was zoekgeraakt. Zonder aarzelen een nieuw pakketje toegestuurd,

31 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je geweldige review! ✨
Super dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen met een nieuw pakketje.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie armbanden en fantastische service…

Mooie armbanden en fantastische service..! Kreeg een armband van een vriend, moest hem 2 keer terugsturen wegens te groot...(zelf verkeerd gemeten)
Het was totaal geen probleem...zeer vriendelijke en meewerkende klantenservice... Heb uiteindelijk de goede maat (inclusief een cadeautje🙂) en ben er erg bij mee...is zeker niet de laatste armband die ik hier koop...5 sterren meer dan waard...!

30 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je fantastische review! 🎁✨
Super om te horen dat het cadeautje goed in de smaak is gevallen.
Graag tot de volgende bestelling! 💎

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Voldoet aan de beschrijving

Voldoet aan de beschrijving. Snelle levering, na ontvangst kregen we tips voor onderhoud.
De maat had kleiner gekund, gemeten met andere armband maar wellicht zijn wij niet oplettend genoeg geweest.

29 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! 📏✨

Voor de volgende keer kijken we natuurlijk heel graag even met je mee voor de perfecte maat!

Heel veel plezier met de armband en graag tot snel! 💎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een waanzinnig mooie armbanden en…

Wat een waanzinnig mooie armbanden en een geweldige service.

29 de julho de 2026

Bedankt voor je fantastische review! ✨
Super dat je enthousiast bent over de armbanden.🔥
Graag tot de volgende keer! 💎

Sieraden zijn top

Sieraden zijn top! Duidelijke site met een maattabel die klopt. Goede communicatie over de verzending en duidelijke informatie om je sieraad mooi te houden.

17 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je top review! ✨
Super om te horen dat onze maattabel je goed heeft geholpen.

Armbandje besteld

Armbandje besteld, deze was van goede kwaliteit. Mijn vrouw was er ook zeer blij mee. Alleen was het armbandje net iets te groot. Terug gestuurd met het bijgeleverde bon waarop je duidelijk kon aangeven waarom je deze terug stuurde, vervolgens de juiste maat hierop genoteerd. En binnen twee dagen weer terug maar de juiste maat. Prachtig verpakt

24 de julho de 2026

Bedankt voor je mooie review! 🎁✨
Fijn dat je vrouw blij is met haar nieuwe armband.

Mooie armband,

Mooie armband, snel verstuurd met een mooie kadobox erbij

21 de julho de 2026

Bedankt voor je mooie review! 🎁✨
Fijn dat de cadeaubox in de smaak valt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en heel fijne service

Snelle levering en heel fijne service. We hadden zelf een verkeerde maat besteld. Omruilen ging heel gemakkelijk met het bijgevoegde formulier en was super snel geregeld.
Blij met de mooie armbanden!

18 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je fijne review! ✨
Fijn dat het omruilen makkelijk ging.🔄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie en kwalitatieve producten met…

Mooie en kwalitatieve producten met snelle levering.

16 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! ⚡️
Fijn dat de kwaliteit van de producten in de smaak valt.✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen ik de collectie ontdekte op…

Toen ik de collectie ontdekte op Instagram, was ik direct verliefd op de collectie. Nam al snel kijkje op de website. En m’n eerste bandje was dan ook snel besteld. Foto’s komen overeen met realiteit. Snelle levering met zeer mooi doosje. Tot snel, m’n eerste ervaring is TOP!! 🥰
Kristof - Deinze (BE)

21 de julho de 2026

Bedankt voor je geweldige review, Kristof! 🤘🔥
Super om te horen dat de armband precies is wat je ervan verwachtte.
Heel veel plezier met je aanwinst en graag tot snel! 💎✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijk, snel en een mooie kwaliteit

Alles was duidelijk op de website. De bestelling was snel geleverd en mooie kwaliteit.

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! 👊
Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit.
Heel veel plezier met je aanwinst en graag tot snel! ⚡️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon goed qua levering verpakking

Gewoon goed qua levering verpakking. En de ketting is erg mooi

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! ✨
Heel veel plezier met je aankoop en graag tot snel! 💫

Great quality bracelet

Great quality bracelet, loved it!

17 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Thank you for the awesome review! 💎 So glad to hear you love the quality of your bracelet.
Enjoy wearing it and see you next time! 🔥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na vele bestellingen altijd naar…

Na vele bestellingen altijd naar tevredenheid had ik nu een keer een item die defect was maar ook dit werd perfect en snel opgelost.
Top service.

16 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je trouwe support en deze top review! ✨
Heel veel plezier weer met je sieraden en graag tot snel! 💎

Great service!

The bracelets were a bit too big. I got in touch via e-mail, and R&R then resized them for me. The e-mail communication was very friendly - truly excellent, great service.

Resposta da Rebel & Rose

Thank you for the fantastic review! ✨ So glad to hear our team could resize the bracelets for you quickly and smoothly.
Enjoy wearing them and see you next time! 💎

Gewoon super!

Na wat onduidelijkheid, super goed geholpen! Echt super service!

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je fantastische review! 🙌✨
Super dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen.
Heel veel plezier met je sieraden en graag tot de volgende keer! 💎

Prachtige kwaliteit

Op mijn vragen per mail ontving ik vlot en vriendelijk elke keer duidelijk antwoord en de armbanden zijn van prachtige kwaliteit. Heel blij mee!

13 de julho de 2026

Resposta da Rebel & Rose

Bedankt voor je prachtige review! ✨
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie armbandjes en bedankt voor de pet

7 de julho de 2026

Bedankt voor je review! ✨
Super om te horen dat je blij bent met je sieraden (en de pet!🧢).
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💎