Upplever att Reco har engagerade medarbetare som hjälper oss som företag att få in kundomdömen på ett smidigt sätt. Känns bra att man fokuserar på att man skall skicka förfrågningar till alla kunder s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Reco. Plattformen är enkel att använda och gör det smidigt att samla in kundomdömen. För mig som företagare är det ett bra sätt att bygga förtroende och ge... Ver mais
Jag som företagare använder reco och är jättenöjd med den service jag fått. Dom är måna om sina kunder och återkopplar och kommer med tips. Det känns personligt och dom arbetar för att det ska bli så... Ver mais
Reco enables customers to abuse their platform while simply not caring about their own terms & conditions, defined by themselves. Throughout multiple layers of customer service (including the... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Värdelös omdömestjänst
Många oseriösa företag som är med på ARN Allmänna reklamationsnämndens svarta lista finns även på Reco. Märkligt nog har dessa företag där fått många positiva omdömen.... Majoriteten av dessa är uppenbart fejk, det blir väldigt tydligt i många fall. Reco sväljer dessa med hull och hår. Totalt lurendrejeri. Värdelös omdömestjänst.
Oacceptabelt att sådan företags finns…
Oacceptabelt att sådan företags finns som mot betalning kan manipulera omdöme.
Man skriver väl omdöme om ett företag om man är missnöjd, kollar man omdömena på deras sida är nästan alla 5 or.
Nä fy....
fuskande företag
fuskande företag
Jag har varit betalande kund tidigare och kunde redigera kundens negativa omdöme, dem brukade hjälpa )))) största skojarna. Hela sajten är sjukt oseriös.
Se upp
Se uppp. Spara dina pengar. Reco låser upp dig bl.a på så sätt att vill du inte fortsätta betala för tjänsten kan du inte bemöta eller få bort ohederliga omdömen. Reco förvandlas då till en Flashback kopia och eftersom du inte har betalat kan du som företagare inte kommentera. Detta är uträknat på förväg av bedragarna som driver Reco.se Så SE UPP!!
Dåliga betyg tas bort om företaget…
Dåliga betyg tas bort om företaget klagar. Trots att jag visade en lång mailkorrespondens med företaget togs mitt betyg bort. Dessutom hävdar företaget att de behövde betala för att få bort det dåliga betyg och ville ha ersättning från mig.
Orättvis bild på företag
Varning varning! Lita inte på företagens omdömen på reco.se Det går jättebra att lämna positiva omdömen men så fort man lägger ett negativt så ska kvitton minsann visas upp ifall företaget klagar (och varför skulle de inte göra det?).
Dåliga omdömen motarbetas hårt och ingen rättvis bild kan ges. Jag vet ett företag som drivs av ruttna personer (som vrider på sanningar och mer eller mindre lurar sina företagskunder) som har rena toppbetygen. Dessa personer räds inte heller över att betygsätta sitt egna företag.
Lite inte på Recos omdömen!
Har tidigare varit kund hos Reco och det var inga problem att få bort negativa omdömen, så länge man betalade för sig. Dvs. betalande kund. Det är ju bra som företag att bara kunna visa positiva omdömen men från en konsuments sida så är det helt galet. Ni som läser på Reco, ta allt med en nypa salt!
Ett företag som är på ett utstuderad…
Ett företag som är på ett utstuderad sätt tillåter fejkade omdömen om företag för att senare erbjuda dem möjlighet att bemöta omdömen mot betalning. Ett sätt som påminner om maffia metoder. Mitt företag som jag arbetar för har blivit drabbad.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.