Recoverydivers Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Clube de Mergulho
  2. Esportes Radicais
  3. Loja de Artigos para Mergulho
  4. Serviços Subaquáticos

Recovery Divers duikt naar verloren objecten, doet inspecties, controleert je boot en doet andere duikwerkzaamheden in binnen en buitenland. Onze beroepsduikers staan 24/7 voor je klaar om je te helpen. Touw in je schroef of ben je hem verloren? Wij helpen je!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

467 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

165 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Wat een bijzondere ervaring

Wat een bijzondere ervaring! 💛
Mijn gouden ketting was verloren en ik had eigenlijk de hoop al een beetje opgegeven dat ik hem ooit nog terug zou zien. Dankzij het geweldige duikteam is mijn ketting uiteindelijk teruggevonden!
Wat ik vooral bijzonder vond, was niet alleen het resultaat, maar ook de manier waarop het team te werk ging. Professioneel, geduldig en met ontzettend veel inzet. Ze namen de tijd, bleven zoeken en deden er alles aan om mijn ketting terug te vinden.
Toen de ketting uiteindelijk boven water kwam, was dat echt een geweldig moment. De ketting heeft voor mij veel emotionele waarde, waardoor deze ervaring extra bijzonder was.
Een enorme dankjewel aan het hele team voor jullie inzet, enthousiasme en professionaliteit. Jullie hebben niet alleen een gouden ketting teruggevonden, maar ook een heel dierbare herinnering teruggebracht. ❤️🙏
Echt een aanrader voor iedereen die iets waardevols kwijt is geraakt!

22 de agosto de 2026

Super service

Super service, wat een toffe kerels waren dit. Heel vriendelijk en werd goed geholpen.

22 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nog 1 laatste borrel op de boot……

Nog 1 laatste borrel op de boot… heerlijk, tot we plons horen en onze dochter van 9 maanden zien lachen tussen ons in.. 😱 weg telefoon! Ik zag nog een paar bubbels en dacht; #%*!?#* Al mijn foto’s van onze dierbare momenten, telefoonnummers, de agenda, weg is het..

Na google de vraag te hebben gesteld; telefoon overboord gevallen in haven, wat moet ik nu? Kreeg ik als eerste website de website van de Recovery Divers. Na een kort telefoon gesprek kreeg al snel te horen dat de mannen dezelfde avond nog mijn telefoon konden opduiken..

Uiteindelijk hebben ze supersnel mijn telefoon, die op 2,5 meter diepte en 40cm diepe drek laag verstopt zat, supersnel weer gevonden. Ik ben jullie zo dankbaar dat ik dit bericht weer op mijn telefoon kan typen, dat ik alle agenda afspraken terug heb, even weer op de babyfoon kan kijken, even de tijd checken en terug kan kijken naar al die dierbare foto die we hebben gespaard de afgelopen 3 jaar!

Jullie zijn echt goud! 💛

#recoverydivers #snel #behulpzaam

12 de agosto de 2026

Toppers

Toppers! Binnen een uur was mijn RC auto uit het water in Leiden. Zeker aan te raden. Geholpen door twee heren, het ging zo snel dat ik hun naam ben vergeten te vragen. Hulde!!!

18 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn dat jullie er zijn!

Snelle reactie en alles hartstikke goed geregeld. Binnen no-time werd de telefoon gevonden. Hele aardige mensen die de tijd namen alles uit te leggen. Mooie verhalen die ze ze vertelden over hun werk. Onze kinderen waren onder de indruk. Heel fijn dat jullie er zijn!

16 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlot en zeer goed geholpen

16 augustus kwamen wij begin van de avond aan met ons zeiljacht in onze thuishaven , bij het achteruit slaan ging de schroef er af en gleden wij stuurloos de box in ...maar de vakantie was met een goede schroef verlopen .

De havenmeester gebeld met de vraag of er een duiker ergens te vinden was die ons kon helpen de schroef bovenwater te krijgen , hij kwam met het adres Recovery Divers die wij snel daarna hebben gebeld . Tot onze verbazing kwam Marja met duik uitrusting vanuit Zoetermeer aanrijden en na een kort gesprekje waar wij hem waarschijnlijk hadden verloren verdween zij het water in, de schroef lag dichterbij de spiegel dan wij dachten ...maar hij kwam weer bovenwater. Na een bakkie koffie en een babbel reed zij weer weg, met wij als blije zeilers achter latend..een zeer goede ervaring , na een slechte van het verlies..
Hans en Marieke Bartels van Wijk.

17 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tijdens het sterren kijken viel mijn…

Tijdens het sterren kijken viel mijn telefoon in het water, onder de steiger. Dit was rond 23.30 uur gebeurd, wij belde de heren en een half uur later stonden ze al voor de deur! Super professioneel hebben ze letterlijk binnen een halve minuut mijn telefoon gevonden en hij doet het nog. Zo dankbaar, hele aardige mannen ook. Dank jullie wel!

(Beter €250 betalen en je telefoon terug hebben dan een hele nieuwe moeten kopen en alles kwijt zijn) Aanrader!!

13 de agosto de 2026

Beste Tessa,

Wat een fantastische uitkomst! Wij staan 24/7 klaar voor dit soort spoedgevallen, dus we twijfelden geen moment toen jouw telefoon 's nachts onder de steiger verdween. Ontzettend fijn dat onze duikers jouw telefoon zo snel boven water hebben gekregen en dat het toestel nog prima werkt.

Iets dierbaars kwijtraken in het water is erg naar, maar zoals je zegt: een professionele duiker inschakelen scheelt een hoop geld en voorkomt dat je al je foto's en data kwijtraakt. Bedankt voor de mooie woorden en het aanbevelen van Recovery Divers!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amazing team, rescued my wife’s phone

Amazing team! Can’t recommend them enough. They helped me rescue my phone from an Amsterdam canal. My wife was so upset cause I slipped her phone in the water, but now I’m safe 😂.

Thanks again!!!

12 de agosto de 2026

Hi Vlad,

Thank you so much for the great review! We are thrilled that our divers could retrieve your wife's phone from the Amsterdam canal so quickly—and save the day for you as well! 😂

Losing a phone in the water can be stressful, but Recovery Divers is always ready to help search for and recover lost items. Enjoy having the phone back, and thanks again for recommending our diving team!

Best regards,

The Recovery Divers Team

Professional underwater recovery and diving service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door de snelle actie van de…

Door de snelle actie van de Recoverydivers zijn onze zijstukken van onze bootkap gelukkig weer in de haven opgedoken. Deze waren door een windvlaag te water geraakt. Top service 👍

Beste Brigitte,

Bedankt voor de fantastische review en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat onze duikers de zijstukken van de bootkap zo snel boven water hebben gekregen. Een onverwachte windvlaag in de haven kan vervelende gevolgen hebben, maar we zijn blij dat we met Recovery Divers de kap weer compleet hebben kunnen maken.

Veel plezier weer op het water en bedankt voor het vertrouwen in onze service!

Het team van Recovery Divers

Professionele duikers voor het zoeken en bergen van verloren spullen in het water.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The diver worked very efficiently

The diver worked very efficiently. From starting to put gear on to acquiring the phone was no longer than 10 minutes. Very good quality. If you need a to find something dropped into a canal, these are the people to call. Very much appreciated their work and friendship.

Hi Murat,

Thank you for the fantastic review! We are glad our team could act so quickly and get your phone out of the canal within minutes.

Losing something in the water is always a stress test, so providing both efficient underwater recovery and friendly service is what we strive for every time. Thank you for recommending Recovery Divers to anyone who needs help searching for lost items in the water!

Best regards,

The Recovery Divers Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Telefoon heel uit het water

Donderdag 6-8 liet mijn man zijn telefoon in het water tussen de boot en de kant vallen. Mijn manb appte via mijn telefoon en er werd snel terug gereageerd dat er rond 12.00 uur iemand kon zijn. De spullen aantrekken koste meer tijd dan dat de telefoon boven water kwam (binnen 5 minuten) en de telefoon doet het nog steeds. Super blij met de snelle service. Wij hebben jullie site doorgegeven aan meerdere booteigenaren die daar lagen, die kwamen vragen wat er was gebeurd en wie jullie waren.

Resposta da Recoverydivers

Bedankt voor deze prachtige review! Wat een fijn nieuws dat de telefoon zo snel weer boven water was en ook nog steeds goed werkt.

Wanneer een telefoon of ander waardevol bezit tussen de boot en de kade valt, telt elke minuut. We zijn dan ook blij dat onze duikers zo snel ter plaatse konden zijn. Ontzettend bedankt voor de mooie complimenten en het doorgeven van onze website aan andere bootbezitters in de haven!

Veel vaarplezier gewenst!

Mobiel uit water gehaald

Snelle service en goede tips om mobiel goed te drogen!

9 de agosto de 2026

Resposta da Recoverydivers

Bedankt voor de mooie review

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat heb ik een geweldige ervaring gehad…

Wat heb ik een geweldige ervaring gehad met het opduiken van mijn telefoon. Binnen een drie kwartier was mijn telefoon weer boven water.
Wat een vriendelijke jongens die de klus hebben geklaard, dank jullie wel!

Beste Anita,

Wat een fantastische ervaring, bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat onze duikers jouw telefoon binnen drie kwartier weer veilig boven water hadden.

Spullen kwijtraken in het water is altijd even schrikken, maar we staan altijd paraat om snel en met een glimlach te helpen. Heel veel plezier weer met je telefoon en bedankt voor het vertrouwen in Recovery Divers!

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring. Telefoon heeft de hele nacht in de sloot gelegen maar deze helden hebben het binnen 10minuten eruit kunnen vissen! Zeker een aanrader!!

Resposta da Recoverydivers

Bedankt voor de mooie review

Snelle service

‘‘s morgens gebeld en ze stonden in de middag al bij ons schip. Toen ze eenmaal klaar was voor de duik had ze de missende telefoon binnen no time gevonden op 6 meter diepte.
Erg blij met het resultaat

Resposta da Recoverydivers

Dank voor je mooie review Henk

Dure bril overboord

Maandagmiddag valt mijn bril overboord. Gevist met een schepnet maar geen resultaat. Mijn zoon gebeld en die heeft mijn reservering gebracht in Stavoren. Terugweg reed hij toevallig achter een auto met RecoveryDrivers.nl achter op de auto. Hij stuurde mij een app en ik heb gelijk gebeld s avonds om 21 uur. Er werd opgenomen en sfspra a k gemaakt voor de volgende ochtend om 9 uur. Stipt 9 uur was men dat en een half uur later was mijn bril opgevist. Wat zijn dit en toppers, gelijk contact, keurig op tijd en super resultaat. Chapeau! 5 sterren zeker waard op alle fronten.

4 de agosto de 2026

Resposta da Recoverydivers

Wat een bijzonder en mooi verhaal, ontzettend bedankt voor deze fantastische review! Geweldig dat je zoon ons toevallig op de weg zag rijden nadat de bril overboord was gevallen.

Wanneer een bril in het water verdwijnt, helpt een schepnet helaas niet altijd. Fijn dat we diezelfde avond nog een afspraak konden maken en de volgende ochtend direct klaarstonden in Stavoren om de bril op te duiken. Bedankt voor de mooie woorden, het vertrouwen en de 5 sterren voor Recovery Divers!