Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Desværre ingen interesse i små og…

Desværre ingen interesse i små og mellemstore virksomheder, meget arrogante og nedladende overfor små kunder. De udviser meget tydeligt manglende interesse. Ekstremt dyre hvor vi fandt en tilsvarende løsning for 1/3 af prisen vi tidligere betalte hos Redmark Nu har vi ovenikøbet fået en langt højere service og god kommunikation.

5 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dyr fejl i simpel selvangivelse

Redmark/ Mark Leerdrup har lavet min selvangivelse i årene 2013 til og 2018. Det drejede sig primært om regnskab for min udlejningsejendom/forældrekøb. Det første år huskede revisoren at afkrydse i selvangivelsen, at lejligheden var udlejet. Dette blev glemt de efterfølgende 5! år. Det har kostet mig 90.000 kr for meget i skat. Konfronteret med problemet nægtede revisoren, at være ansvarlig for hele min selvangivelse. Mente det kun drejede sig om regnskabet. Jeg måtte have advokat på til kr 15.000 før Redmark accepterede at være ansvarlig for hele selvangivelsen. De tilbød mig at erstatte halvdelen af mit tab dvs 45.000kr. Efter fradrag af advokatomkostninger svarede det til en tredjedel. På trods af lovpligtig forsikring mod fejl ville de ikke dække mit tab. Jeg accepterede forliget, da jeg ikke magtede en fuld retsag. Jeg kan ikke anbefale firmaet

7 de março de 2023

Useriøsitet

Hej
På Redmark Facebookgruppe, har jeg skrevet en anmeldelse. Kan se der er 2, der ikke er "godkendt" endnu. Tja ? Håber andre vil bidrage der også.
Lover mere end de kan holde. Overholder ikke aftaler. Laver store fejl, de skal gøres opmærksom på. Ingen etik, kun fokus på deres indtjening og ingen omtanke for, at deres arbejde har stor betydning for andres virksomhed.

8 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Redmark Aalborg - revisionsfirmaet det er gået ned ad bakke for

Vi har været kunder hos revisionsfirmaet Redmark Aalborg de seneste 5 år. I den periode har vi haft 6 forskellige kontaktpersoner, og kommunikationen er blevet stadig dårligere. Vi hører nu kun fra dem få dage før der skal afregnes moms, og når årsregnskabet er udarbejdet.

Der er overhovedet ingen proaktiv kommunikation af f.eks. nye regler eller andre ting vi skal være opmærksomme på - alt sker i sidste øjeblik, og Redmark Aalborg fremstår i dag i vores øjne som et ikke-veldrevet, inkompetent og ikke-servicemindet revisionsfirma.

Prikken over i´et kom, da Redmark Aalborg i forbindelse med den seneste momsafregning indberettede en langt højere moms end vi forventede - uden at oplyse os årsagen til dette. Det viste sig, at det skyldtes en intern fejl hus Redmark Aalborg i forbindelse med overdragelsen fra en medarbejder til en anden, sidst de bogførte for os op mod moms-indberetningen - de havde bare ikke fortalt os om fejlen!

Vi har nu opsagt vores samarbejde med Redmark Aalborg, og glæder os til at få en bogholder og en revisor, der rent faktisk ønsker at hjælpe os proaktivt og ønsker at kommunikere med os.

Kan vi anbefale Redmark Aalborg som revisor? Nej, find dig et andet revisionsfirma.

1 de setembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

redmark.dk

Jeg havde på fornemmelsen at Redmark ikke havde styr på det de lavede for mig.. Det gjord at jeg som iværksætter mistede overblikket..

Jeg sattedeloitte på opgaven. Det har vist sig, at være korrekt valg. Nu har jeg igen et overblik. Det betyder at jeg kan se at jeg har betalt formeget i moms og at redmark dermed ikke havde styr på det de lavede.. De har jo selvfølgelig fået penge for deres arbejde, men det burde de ikke havde fået.. De burde sådan set betale Deloittes til mig.

16 de junho de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais