Banner for reFix.dk

reFix.dk Avaliações 179

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik leveret et bluetooth headset, som viste sig at være defekt. Efter et telefonopkald blev der samme dag fremsendt et nyt headset og jeg blev bedt om at skrotte det defekte. Det nye blev betal... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Købte et Rixus Apple Watch opladekabel hos reFix.dk - som viste sig ikke at kunne lade min kones Apple Watch op. Uret fik ikke noget strøm på, men blev derimod ultra varmt. Jeg skrev til reFix kunde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint udvalg, havde lige nøjagtigt det jeg skulle bruge. Tilmed hurtig levering også.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig, høflig og altid klar på at løse opgaven prompte og professionelt. Jeg har kun rosende ord for den ydmyg og samtidig betydningsfulde mand i Refix butikken. Tak fordi du fixer vores elektron... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Loja de Eletrônicos
  6. Serviço de reparos de telefones

Sobre reFix.dk

Escrito pela empresa

reFix.dk er din pålidelige specialist i reparation af iPhone, iPad, MacBook og elektronik med base i Holstebro, Danmark. Vi er en 100% dansk ejet virksomhed der kombinerer professionel reparationsservice med en omfattende webshop fyldt med kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

🔧 Professionel Reparation: Vi tilbyder hurtig reparation af smartphones, tablets og computere med livstidsgaranti på iPhone skærme og op til 2 års garanti på alle andre reparationer. Vores erfarne teknikere arbejder med originale reservedele og kan klare de fleste reparationer på kun 30 minutter. Vi matcher konkurrenternes priser og garanterer 100% kundetilfredshed.

🛒 Webshop med Stort Udvalg: I vores online shop finder du et omfattende sortiment af refurbished iPhones, iPads og MacBooks – alle grundigt testet med professionelt software og manuelt kontrolleret. Derudover tilbyder vi opladere, kabler, covers, panserglas, høretelefoner, holdere og accessories til alle populære mærker.

Hvorfor Vælge reFix?

• Hurtig levering på 1-2 hverdage i hele Danmark
  • Gennemsigtige priser og ærlig rådgivning
  • Op til 2 års garanti på produkter og reparationer
  • PriceRunner Købsgaranti op til 50.000 kr.
  • 14 dages fortrydelsesret på alle køb
  • Fysisk butik i Holstebro for personlig service

Hos reFix går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at gøre det nemt, trygt og overkommeligt at reparere og købe elektronik online. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb. Besøg os på Struervej 55, 7500 Holstebro eller shop online på www.refix.dk.

24 måneders reklamationsret | 14 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 499 kr.

Fri fragt over 499 kr.
Få hurtig og fri fragt på alle dine ordrer!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtigheden +

Det tog ikke lang tid at få ordren hjem

3 de novembro de 2025

Hej Peder 😄

Tusind tak for den gode anmeldelse 🤩
Vi håber på at se dig igen på reFix.dk 🥳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert produkt og superhurtig levering.

Lækkert produkt og superhurtig levering.

10 de setembro de 2025

Hej Victor 😄

Tusind tak for den gode anmeldelse 🤩
Det glæder os at høre, at du er glad for din nye telefon 💪
Vi ser frem til at se dig igen på reFix.dk 🥳

Kan anbefales

Altid imødekommende og kompetent hjælp at få

30 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Jess 😄

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke noget at udsætte på varen

Jeg har ikke noget at udsætte på varen, der var som beskrevet. Årsagen til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er, at de lovede 1-2 hverdage for levering ikke var korrekt. Jeg bestilte søndag, varen blev pakket mandag formiddag, men blev indleveret efter deadline for forsendelse kl. 16, hvilket forsinkede leveringen med en dag, og jeg modtog den derfor først onsdag. Som sagt en bagatel, da det ikke hastede for mig, men skulle jeg have brugt varen allerede tirsdag, var jeg nok blevet lidt ærgerlig over den sene indlevering til forsendelse.

28 de julho de 2025

Hej Charlotte 😄

Tusind tak for den fine anmeldelse 🤩
Vi er glade for, at du synes om varen og beklager den ekstra leveringsdag i dette tilfælde!

Fint køb og fornuftig pris

Fint køb og fornuftig pris

3 de junho de 2025

Hej Jonas 😄

Professionel arbejde og betjening

Professionel personale og hurtig nem levering

2 de junho de 2025

Hej Lone 😄

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Super
God pris, god kvalitet, god leveringstid

5 de maio de 2025

Hej Martin 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

10 de março de 2025

Hej Joan 😄

Hurtig levering.

27 de fevereiro de 2025

Hej William 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen er som lovet, og levering var hurtig

Mobilholderen er som lovet på hjemmesiden. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Meget hurtig levering.

9 de janeiro de 2025

Hej Gitte 😄

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kinabras?

Købte bl.a. et børnecover til en iPad, der virker som noget kinabras: Kvaliteten virker generelt ikke god, der står at den kan stå solidt, hvilket den ikke kan (!!) og på indpakningen står der noget på meget dårligt engelsk.
Ville sende retur, men orker det ikke og vi skal bruge coveret nu her til en rejse.
Køber ikke der igen.

23 de setembro de 2024

Hej Nadja 😄

Tak for din anmeldelse!
Vi er kede af, at det købte børnecover ikke lever helt op til dine forventinger mht. at kunne stå stabilt. Du er altid velkommen til, at benytte dig af vores 14 dages returret og få en 100% refusion eller ombytning af coveret 😊

Vi håber på at se dig igen på reFix.dk 🥳

reFix.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais