Super snelle service en fijne…
Super snelle service en fijne communicatie!
Reflexfolie BV is leverancier van retro reflecterende folies van Avery Dennison, verder levert Reflexfolie BV ook allerlei toebehoren voor de verwerkers van onze reflecterende folies: Zoals snij-apparatuur en schoonmaakproducten, laminators en thermo transfer printers. We hebben jarenlang ervaring in de materie van veiligheid met retro reflecterende folies, hierdoor zijn vele projecten in binnen- en buitenland door onze klanten gerealiseerd. Of het nu gaat om standaard signfaces, een vel, rol of vorm reflecterende folie van Avery Denisson, we kunnen bijna alles voor u maken! Standaard hebben we altijd container markeringen, conspicuity tape (oftewel contourmarkering), folie voor bakens en schrikhek-planken op voorraad, deze folie voor bakens of schrikhek-planken kunnen worden voorzien van een naam of merk. Reflexfolie BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt door zowel de samenstelling van het team alsook de bedrijfsvisie. Reflexfolie BV bestaat uit een mix van jonge ondernemers als ook ervaren entrepreneurs, deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat wij enerzijds in staat zijn uw organisatie op een professionele manier te kunnen ondersteunen en anderzijds een jonge en onbevangen aanpak kunnen garanderen wat zich laat terug zien in het constant zoeken voor oplossingen voor uw klant. Bedrijven die op zoek zijn naar een frisse en creatieve leverancier van (retro reflecterende) folies en toebehoren, vinden in Reflexfolie BV de juiste partner.
Karveelweg 12, 6222 NH, Maastricht, Holanda
Super snelle service en fijne communicatie!
Snelle levering en goede producten
Hele snelle service en levering met nog verrassing in het pakket ook.
Overzichtelijke en duidelijke website zonder al te veel poespas, die ook nog eens gemakkelijk en snel navigeert. Mede daardoor heb ik mijn bestelling alsware vloeiend kunnen plaatsen. De bestelling werd met DHL verzonden en had ik de volgende dag in huis. Bij het uitpakken werd ik aangenaam verrast met een aantal gratis presentjes die ik bij mijn bestelling aantrof. Klein minpuntje bij het bestellen is dat er geen optie voor een afhaalpunt wordt aangeboden.
Uitstekende service, vriendelijk telefonisch- en mailcontact. Snelle verzending met een leuk extraatje. Aanrader!
Prijs kwaliteit is erg in orde. Snelle levering en leuke extra stickers. Top!
Ik was op zoek naar markeringen voor mijn aanhanger, was lastig om de juiste afmetingen te vinden. Via de chat knop op reflexfolie kreeg ik direct goed advies. Ik heb mijn pakketje binnen een dag ontvangen met nog een klein extraatje. Dank je wel jongens!
Top bedrijf, met vriendelijke medewerkers.
Super geholpen door stagiair Guy
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.