Besteld product heel snel ontvangen en prima verpakt. Maar, Windows10 blijkt corrupt. Updates worden wel gedownload maar kunnen dan niet worden uitgevoerd. Daarom kan ook niet Windows11 geïnstalleer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heb voor 159 euro een gebruikte mini laptop besteld. Niet te veel geld natuurlijk. Maar ik ontving wel een erg oud en gebruikt exemplaar. Draait op Windows 10 en hier vervalt al snel de ondersteuning... Ver mais
Laptop besteld voor studie. Eerst specs van refurbished laptop vergeleken met 'nieuwe' laptop die door school werd aanbevolen. Deze ontliepen elkaar nauwelijks alleen was de laptop bij Refurbo minder... Ver mais
Pc tower besteld super snel geleverd . Tip top in orde ook voor internet geen enkel probleem om online te gaan . Dit is al anders geweest bij andere winkels . Ik zal enkel nog laptops / tower aanschaf... Ver mais
Detalhes da empresa
Refurbo | Dé nummer 1 in refurbished laptops, Macbooks, computers. Minimaal 1 jaar garantie en gratis thuisbezorgd de volgende werkdag. https://refurbo.nl/
Informações de contato
hofkesweg 5, 5249Jw, Rosmalen, Holanda
- 085-076 8891
- info@refurbo.nl
- refurbo.nl
As pessoas também visitaram

Kapot toetsenbord
Laptop gekocht en bij aankomst bleken een aantal toetsen het niet te doen of bleven hangen. Ik vraag me dan af hoe goed dit apparaat is gerefurbised??
Reparatie afhandeling ging dan wel weer goed maar moest wel €10 verzendkosten betalen.
Prima snelle levering
Prima snelle levering. Product in goede kwaliteit geleverd. Heldere en snelle communicatie.
Lenovo Thinkpad
Ik heb een Lenovo Thinkpad aangeschaft, en ben zeer tevreden met het geleverde product.
Ik kan niet beoordelen of de geïnstalleerde software goed werkte, want ik heb direct een ander OS op het apparaat geïnstalleerd.
De hardware is in ieder geval tiptop in orde.
Super laptop en snelle levering
Alles correct verlopen
Alles correct verlopen. Ik zie het verschil niet met een nieuwe pc. (enkel de prijs;-)
Super tevreden van ons pc scherm
Super tevreden van ons pc scherm. Mooie kleuren en goede service.
Niets om op aan te merken.
Peggy
Zeer tevreden
We verspillen veel kostbare grondstoffen door een oneindige spiraal van kopen en weggooien. Refurbo doorbreekt die spiraal met zeer degelijke produkten aan heel correcte prijzen. Ik ben heel tevreden van mijn scherm, ga het nog jaren een 2e leven geven.
Helemaal prima tot nu toe
Helemaal prima tot nu toe. Een mooie DELL gekocht die lekker draait. Ik hoop er nog lang plezier van te mogen hebben.
Aanrader !!!!
Waar ik een beetje mee zit is dat ik een computer bestel bij SES computers , en nu een review moet geven voor refurbo.nl . Nu maar hopen dat die het zelfde zijn want SES heeft wat mij betreft 5 sterren ( 4,5 kon niet want ik geef niet graag maximaal omdat er altijd ruimte moet blijven tussen geweldig goed en perfect . In elk geval was mijn oude PC sterk aan vervanging toe , en met een DVD drive haast niet te vinden of erg duur , vandaar de gok voor een DELL gereviseerd model ( een gok omdat ik jaren geleden ook eens een gereviseerde kocht en daar veel spijt van had ) bij SES aan te schaffen . Nou , had werkt perfect en super snel ........plug en play zeg maar . ook prima bezorging in perfect passende doos en ziet er uit als een nieuwe . Dus .......aanrader

slechte ervaring
azerty besteld en qwerty toegekregen, macbook werkt niet naar behoren, krijgen deze niet eens opgestart....

Laptop works perfectly
Laptop works perfectly. Saved a lot of money by not buying "new" . Delivered the day after I ordered it. Helpful customer service team too.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe…
Ik ben heel blij met mijn nieuwe desktop pc! De prestaties zijn top.
Snelle levering en niets om op aan te merken.
Bedankt 🙏
nadat mijn dochter bij jullie een voor…
nadat mijn dochter bij jullie een voor haar perfekte LENOVO-THINKPAD voor school had gekocht ,heb ik op haar advies eveneens voor een LENOVO-THINKPAD gekozen , voor mijn beperkte dagelijkse aktiviteiten moet ik tot mijn genoegen erkennen dat mijn NIEUWE ,weliswaar iets oudere PC perfekt is. Jullie hebben zeker een klient bij.
Excellent product and service
Ordered a desktop computer for my son. It was delivered within 24 hours of the order and has been excellent!
Bij refurbo een Dell Optiplexx gekocht
Bij refurbo een Dell Optiplex gekocht. Aangesloten en opstarten ging net zo snel als Max Verstappen. Ben zeer tevreden .
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.