Verkeerde maat regenbroek besteld, houdt de maattabel aan van de website. De koerier (DPD/ DHL) had het pakje zo hard in de brievenbus geramd (zit op de buitenmuur) dat het klepje ontwricht was... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Eerst een ander regenpak besteld, maar dit bleek te klein. Dus retour en vrij snel weer geld terug gestort gekregen. Daarna een ander setje besteld: een regencape van een Deens merk (supergoede kwalit... Ver mais
Ik had een mac in a sac regenpak besteld. Deze ging helaas na de 2e keer dragen kapot bij normaal gebruik. De ritssluiting stagneerde en de drukknoppen van de broek lieten los. Ik kon mijn producten r... Ver mais
Ik heb de Mac in a Sac broek ruim anderhalf jaar en fiets bijna nooit in de regen. Nu vandaag voor de vierde keer gedragen en met natte knieën thuisgekomen. Grote natte plekken. Wel handig zijn de... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Regenpakhuis vind je een uitgebreide collectie regenkleding voor zowel dames als heren van gerenommeerde merken zoals Pro-X Elements, Derbe, Tanta, Mac in a Sac, en Helly Hansen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle regenjas, een praktische poncho, of waterdichte broek voor outdoor-activiteiten, wij hebben het allemaal. Onze collectie biedt hoogwaardige regenkleding die bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden. Ook voor kinderen hebben we vrolijke regenjassen en stevige laarzen van merken zoals Playshoes en CeLaVi om hen droog en comfortabel te houden. Kies voor kwaliteit en functionaliteit, en blijf droog, ongeacht de regen. Ontdek ons aanbod bij Regenpakhuis!
Informações de contato
Weth. Heinsbergenplein 2, 5741HX, Beek en Donk, Holanda
- info@regenpakhuis.nl
- regenpakhuis.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle bezorging
Helemaal goed
Leuke laarzen
Leuke laarzen, goed afgeleverd. Hiermee tuinier ik met veel plezier.
Snelle levering en goed regenpak.
Vlot en netjes
Kleur van de twee maten wijken af. Kwaliteit over-all ook zeer matig, dit aangegeven bij de klantenservice en samen tot een passende oplossing gekomen. Dit wordt vanuit hun bij de leverancier aangegeven.
Snelle bezorging duidelijke website
Levering was snel en goed
Levering was snel en goed. De overschoenen zijn precies wat ik nodig heb al zou het wel zijn dat ik nog een maatje groter kon kiezen zodat ik ook met iets grotere schoenen erin kan. Fijn dat ze ook reflecterend zijn voor een betere zichtbaarheid in het donker.
Fijne laarzen
Snelle levering en het zijn echt fijne laarzen, ze zitten prima. Je kunt gewoon je eigen maat bestellen.
Goede kwaliteit en en goede service
Goede kwaliteit van de regenbroek en ruilen ging prima. de regenbroek viel wel kleiner uit daar ik ook graag een spijkerbroek er onder heb. normaalgesproken een M maar nu voor maat L gekozen. zit prima.
Snelle levering, goede producten.
Na een regenpak te hebben gekozen was het snel geregeld en geleverd.
Besteld en snel geleverd.
Besteld en snel geleverd.
Eerder ook deze ervaring.
Prima mac in a sac jack
Top klantenservice
Verkeerde maat regenbroek besteld, houdt de maattabel aan van de website.
Pakje in de bak eronder, deksel erop aangedrukt.
Broek bleek te groot. Retour gestuurd, maar deze bleef "hangen" bij DPD.
Toen er eenmaal bevestiging kwam bij het Regenpakhuis dat de retour eraan kwam, hebben ze mij de kleinere maat opgestuurd.
Goed geregeld, ze reageren snel.
5 sterren voor de winkel.
2 voor de bezorgdienst.
Mooi hardloopjack en snel in huis.
Mooi hardloopjack en snel in huis.
Nog niet nodig gehad dus geen ervaring met de regen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.