Veja o que dizem as avaliações
Det var en enkel Kinakvalitet på strumporna. Lägg till lite så får du kvalitetsstrumpor. Lite tråkigt att gå på ännu en nit från Metareklamen. Allting går att sälja med mördande reklam.
Rehcore säljer kvalitetsprodukter exempelvis Vulcan och ligger oftast billigast på produkterna. Köpte knäskydd men det var fel storlek. När jag ville returnera och byta till rätt storlek slopade de re... Ver mais
Detalhes da empresa
Rehcore erbjuder ett brett sortiment av alternativa produkter för respektive problem, detta tillsammans med snabb leverans och hög service hjälper vi dig att både ge få rätt återhämtning men också göra det snabbt. Vårt sortiment är noggrant utvalt och består av produkter med hög kvalitet och funktion.
Informações de contato
Bullerbygatan 7, 50494, Borås, Suécia
- kundservice@rehcore.com
- rehcore.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
I found Biofrost last year when my…
I found Biofrost last year when my daughter was studying in Copenhagen. It was a lifesaver for a muscle strain i was dealing with. My only regret was not stocking up on it before i left. This is hands down the best muscle pain reliever I’ve tried. I ordered from you direct and received it in the US in one week. And without paying an arm and a leg in shipping costs. Unbelievable! Thank you!!
Shockingly fast Double Strike Shock Absorbing Sole Sorbothane insole
Ordered some Double Strike Shock Absorbing Sole Sorbothane insoles and they arrived the next day. The product seems to be helping prevent foot injury as well.
Bra priser och en otroligt snabb leverans.
Snabbt mejlsvar på en fråga
Snabbt mejlsvar på en fråga. Leveransen va snabbt. Bara positivt
Otroligt bra knäskydd,är stadigt och…
Otroligt bra knäskydd,är stadigt och väldigt skönt ha på sig bra köp
Snabb leverans och en jätte bra produkt…
Snabb leverans och en jätte bra produkt som motsvarade förväntningarna.
Ryggskydd
Ryggskydd var bra, bra kvalité . Jag rekommenderar det.
Snabb leverans, bra packeterat utan defekter. 5/5 stjärnor välförtjänt!
Lösningen till mina knäproblem
Haft knäproblem ett tag nu men tack vare deras knäband är knät mer stabilt än nånsin och jag kan spela fotboll som om jag var 12 igen. Rekommenderar starkt!
Det var en enkel Kinakvalitet på…

Resposta de Rehcore.com
Fantastiskt service och mycket snabb…
Fantastiskt service och mycket snabb leverans
Sitter perfekt på foten
Sitter perfekt på foten. Varma och sköna, lätta att gå in i pjäxan.
Snabb leverans och god kvalite
Ingen mer tejp.
Perfekt skydd om du inte vill stuka foten igen. Så skönt att slippa tejpa.
Snabbt och smidigt
Det var enkelt och snabbt och smidigt, fick varan på bara 2 dagar, är väldigt nöjd.
Enkelt att handla snabb leverans
Enkelt att handla snabb leverans
Snabb och smidig leverans!
Det är första gången jag använder dem…
Det är första gången jag använder dem och jag gillar dem hittills. Materialet är mjukt och bekvämt, perfekt för mig som står mycket på fötterna under dagen med ett litet barn.
Deras är det absoluta bästa…
Deras är det absoluta bästa handledsskydd som då finns på marknaden, och det hjälper mej så otroligt väldigt mycket för jag har testat massor olika handledsskydd , men detta handledsskydd som då kommer er är det bästa som då ger värme och kan använda mina handled mer nu ön vad kunde göra före innan jag beställde detta handledsskydd från er.
Så en stor eloge till er. / MA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.