We hebben samen het impact traject doorlopen bij Release en Connect. We kwamen van ver, maar we zijn nu weer fijn samen in de relatie. Daar zijn we dankbaar voor. Naast dat het twee fijne pro... Ver mais
We kwamen binnen met de ziel onder onze arm. Lamgeslagen, moegestreden. Iets tussen machteloos en gelaten in. Na 7 sessies uit Impact Traject 1 en wat individuele sessies life coaching zijn we weer he... Ver mais
Ramon en Cathelijn hadden al snel scherp waar onze relatie hulp kon gebruiken. De gesprekken met Ramon en Cathelijn zijn verdiepend en opbouwend. Samen met hen zijn we nog net iets verder gegaan, dan... Ver mais
Praktijk voor EFT-relatietherapie en relatiegroei. Meer dan 1.000 stellen vonden elkaar weer terug met EFT-relatietherapie en intensives. Begeleiding door een man én vrouw als relatietherapeut. Voor het herstellen van jullie verbinding en het verdiepen van jullie relatie. Hartelijke groet van Cathelijn en Ramon
Wilgenlaan 40, 3645en, Vinkeveen, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Op een weg die wij niet meer samen konden bewandelen kwamen wij Ramon en Cathelijne tegen. Wat een geluk. Al vanaf het eerste gesprek hebben wij van hen mogen leren. Wat een prachtig team, dat eerlijke, oprechte vragen stelt die aanzetten tot denken en verandering. Verandering die wij, als paar, nodig hadden. Bewustwording van ingesleten patronen, door vragen, soms oefeningen, bij hen en thuis...
Samen, individueel, samen - een mooi pad, maar soms ook grillig. En ook als het dan even onderweg niet lukt zijn Ramon en Cathelijne er. Wat een steun.
Wij durven samen vooruit te kijken doordat we met hen leerden van ons gezamenlijke en individuele verleden. Geen trucjes wel manieren om beide echt gelukkig te zijn als individu in een nieuwe "samen"
Vooraf nooit gedacht, alleen gehoopt, dat onze relatie nog te redden viel. Maar door de fijne begeleiding, zowel samen als individueel, zijn we er uitgekomen. Nu nog steeds herinneren we elkaar soms aan de dingen die we geleerd/afgesproken hebben. Ramon en Cathlijn zijn goed op elkaar ingespeeld en komen tot de kern van zaken door de manier van vragen stellen. Dit is nooit “aanvallend” en kunnen ook emotie uit zaken halen, waardoor je je makkelijk openstelt.
Ramon en Cat zijn heel lieve en eerlijke mensen. Ze hebben geen standaard vaste aanpak, maar kijken echt wat mensen op dat moment nodig hebben om ze daardoor zo goed mogelijk te helpen. Ook geven ze waardevolle levenslessen die je aan het denken zetten en je zo aan jezelf laten werken. Wij zijn heel blij dat we bij ze in therapie zijn geweest, het heeft ons enorm geholpen.
We vonden het erg prettig dat zowel de mannelijke als vrouwelijke energie vertegenwoordigd was en hebben veel geleerd over naar elkaar luisteren en begripvol communiceren. Ook de individuele sessies waren bijzonder liefdevol en inspirerend. Door de holistische aanpak van Cathelijn en Ramon kom je tot de kern van je relatieprobleem én ga je heler naar huis. Als mens en als koppel.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.