Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har använt Relivo i två månader nu och ÄLSKAR det som morgonrutin. Känns som om jag har mer energi på dagarna (inte behöver den extra kaffen) och att immunförsvaret är starkare. Har tidigare kört oc... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. Serviço de fitness e nutrição

Relivo gör ditt dagliga näringsintag enklare än någonsin. En skopa per dag ger dig 38 högkvalitativa näringsämnen för din dagliga prestation och långsiktiga hälsa. Grundat och tillverkat i Skandinavien tillsammans med Sveriges främsta forskare och näringsfysiologer.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

102 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelheten är det bästa!!

Väldigt smidigt och skönt att inte behöva tänka på 10 olika tillskott. Relivo har förenklat min vardag enormt mycket!! Upplever även att jag har mer energi om dagarna!

21 de março de 2026

Resposta de Relivo

Tack för recensionen Alex!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tröttare!

Nä… Har tagit Relivo i 2 månader och inte märkt förbättring, jag har snarare varit mycket tröttare sen jag började och fått ett större vilobehov än tidigare. Försöker lite till med Relivo men blir det inte bättre slutar jag med det.
Plus för praktisk burk och lättlösligt pulver dock.

21 de março de 2026

Resposta de Relivo

Hej Mikaela, tack för att du delar med dig.

Att känna du känner dig tröttare är inte vad vi vill höra! Testa ta en halv skopa per dag, eller testa ta Relivo innan läggdags istället för morgonen. För vissa passar det bättre.

Om du vill kan du höra av dig direkt till mig på alexander@relivo.se så försöker vi förstå vad som kan ligga bakom din upplevelse.

Alexander på Relivo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Två månader - and counting!!

Har tidigare kört och varit nöjd med AG1 men är glad att hittat ett annat”brett” kosttillskott som är på hemmaplan. Rekommenderar alla!

Resposta de Relivo

Woho! Härlig läsning, tack Sara!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grymt kosttillskott varje dag…

Grymt kosttillskott jag tar varje morgon! Att ha allt i ett istället för att hålla på o köpa massa olika är guld värt. Lätt att dricka, gillar starter kitet att man fick med snygg burk och visp. Rekommenderas starkt!

Resposta de Relivo

Stort tack för orden Joakim!

Smidigt och bra!

Smidigt med alla kosttillskott i ett och samma pulver, uppskattar att det sparar både tid och pengar jämfört med om man ska köpa alla tillskott separat. Har haft en bra upplevelse hittills och kommer fortsätta använda det!

Tack Elin!

Rekommenderas!!

Som den kosttillskottsnörd jag är så är detta helt givet. Smidigheten i att slippa flertalet olika burkar och att ha allt i ett. Har även länge haft ont i muskler och leder, sen jag började med Relivo har det helt klart blivit mycket, mycket bättre. Det känns som att det är Relivo som har hjälpt till med det. Rekommenderas!

11 de março de 2026

Tack för superrecension!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har jag tagit Relivo regelbundet i…

Nu har jag tagit Relivo regelbundet i över 1 år. Jag har inte varit sjuk en enda gång! Jag sover bättre, fått mer energi och bättre fokus! Magen funkar äntligen som den ska. Jag hade t.o.m. med mig Relivo när jag åkte på semester till Sri Lanka, då jag brukar bli sjuk efter lång-flygningar. Jag höll mig frisk hela tiden (ink magen)... Även efter jag kom hem. Den lilla ”travel size-burken” som nu finns är toppen! Stort plus är enkelheten (inte 10 olika burkar… ) Tack för en riktigt bra produkt!

31 de janeiro de 2026

Resposta de Relivo

Riktigt kul att läsa det här Sara! Härligt med Sri Lanka, och va skönt att du höll dig frisk denna gång!

Håller vad den lovar !

Har märkt en stor förändring på mitt mående sedan jag började med Relivo . Har mer energi och mindre huvudvärk . Vill inte vara utan det nu !

24 de janeiro de 2026

Resposta de Relivo

Tack för recensionen Anna!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Relivio har varit ett riktigt bra…

Relivio har varit ett riktigt bra tillskott för mig. Jag var tveksam i början, som jag alltid är till något nytt, men jag har använt Relivio sedan september och efter 1,5-2 månader märkte jag tydlig skillnad – framför allt på sömn och energi i vardagen. Inget mirakel över en natt, men en klar förbättring över tid. Jag kommer fortsätta använda Relivio!

15 de janeiro de 2026

Resposta de Relivo

Stort tack för input Åsa!

Kundservice i världsklass!

Den initiala leveransen gick inte alls enligt plan och jag upplevde förklaringarna som luddiga, vilket skapade frustration. Men efter att jag lämnat min feedback möttes jag av blixtsnabb återkoppling, tydligt ansvarstagande och en lösningsorienterad hantering långt över mina förväntningar – helt enkelt kundservice i världsklass!

Efter drygt en månads användning upplever jag dessutom att jag känner mig piggare, vilket gör helhetsintrycket ännu bättre. Rekommenderas starkt.

8 de janeiro de 2026

Resposta de Relivo

Hej Maxim! Glada att vi kunde lösa situationen på ett smidigt sätt tillsammans, tack för förtroendet!

Föredömlig kundservice!

Jag är väldigt imponerad på Relivos kundservice. Bra kommunikation hela vägen, var inga som helst konstigheter när jag ville nyttja min kund-garanti.
Tyvärr blev det inget mer för mig pga smaken, men för dig som inte är lika brydd går det säkert jättebra. I övrigt verkar produkten väldigt bra, funkade bara inte för mig.

30 de dezembro de 2025

Tack Alexander!

Kan inte vara utan

Suveränt att få alla nyttigheter samlade i en skopa pulver som blandas ut i vatten. Har blivit en del av min dagliga morgonrutin. Jag har tidigare år alltid blivit sjuk eller känt mig hängig när höst och vinter kommer. Känner mig piggare och friskare än på länge. Jag vågar helt enkelt inte inte ta Relivio varje morgon😊

28 de dezembro de 2025

Fantastiskt att höra Henrik! 👌

Har testat Relivo i 60 dagar nu

Har testat Relivo i 60 dagar nu, det har blivit en naturlig del av min morgonrutin. Känns tryggt att veta att jag får i mig komplett näring varje dag, och jag känner mig piggare! God smak, snabb leverans och fin support från teamet.

19 de dezembro de 2025

Resposta de Relivo

Tack för recensionen Oliver!

Trevligt företag/bra produkt

Trevligt företag, har svårt att bedöma effekterna då jag i samband med att ha införlivat Relivo i min vardag, har börjat med en massa andra hälsosamma rutiner som alla bidrar till att jag mår bättre. Har använt i ca 6 veckor. Men pulvret är gott, burken är snygg, leveranserna pålitliga, instruktionerna lätta. Jag planerar att fortsätta och tycker att jag mår väldigt bra, det är ett självklart inslag i min vardag numera. Så jag ser fram emot att fortsätta.

28 de novembro de 2025

Stort tack Åke!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stora förbättringar av sömnen!

Passar mig perfekt att ersätta alla piller burkar med en skopa pulver o ta ett glas som rutin för en bra start!
Min klocka OCH ring visar stora förbättringar på sömnen efter att jag börjat med Relivo! Och det sitter i så här 4 månader av användning! Häftigt!

5 de dezembro de 2025

Resposta de Relivo

Väldigt spännande att höra, och kul att klockan och ringen visar fina resultat på sömnen!

Enkelt

Enkelt, smidigt och innehåller allt man behöver!

5 de dezembro de 2025

Tack Madde!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.