Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Loja de peças e componentes eletrônicos

Escrito pela empresa

Vi er en av nordens billigste nettbutikker, se vårt utvalg og se om du finner noe for deg! PS: ikke bli skremt av trustpilot vurderinger vi har faktiske vurderinger på nettsiden!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bestilte 18 desember

Bestilte 18 desember, fortsatt ikke mottatt varen. Får ikke kontakt med bedriften. Svindel, hold dere langt unna. Har anmeldt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette er svindel, ligg unna Relo

Bestilte og betalte for en gaming-PC til min datter. Mottok ordrebekreftelse. Nå 29 dager senere står ordrestatus fortsatt på "behandler". Har sendt epost (eneste kontaktmetode) for å etterlyse varen og for å kansellere ordren, har ikke fått svar. Helt tydelig svindel.

15 de fevereiro de 2026

Svindlere og tyver

Svindlere og tyver. De bestilte varene har vært på vent siden desember. De svarer ikke på e-poster.

Ikke kjøp fra dem!!!

8 de dezembro de 2025

SVINDEL - hold deg unna!

Prøvde kjøpe en vare - fikk feilmelding og prøvde igjen - andre gang gikk det - men viste seg at også første bestilling gikk gjennom - sendte de mail om at det var feil på websidene - de skulle kreditere - men tok likevel et sykt gebyr - for feil på sin egen side! Så sendte de mail om at det var lang leveringstid på varen og kanselerte ordren og tok også et sykt gebyr (over 30%) - svarer ikke på mailer, selger varer de ikke har - for så å ta et gebyr for ikke å levere - sannsynligvis pur svindel. Drives av unge gutter som også driver annen business, og har flere saker på seg fra før.

8 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilt RAM den 3 januar 2026 med…

Bestilt RAM den 3 januar 2026 med ordrebekreftelse på mail. Enda ikke mottatt varen 27 dager senere, og de svarer ikke på forespørsler. Har kontaktet banken og opprettet sak om å få refundert transaksjonen. Ser ellers at det begynner å bli mange negative anmeldelser, så selskapet burde politianmeldes hvor økokrim tar en gjennomgang her.

30 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eg blir så trøkt forbanna

Eg blir så trøkt forbanna, eg brukte over 2 tusen på en diagnoseverktøy til bmw. Å gjett hva? Jeg bestilte varen den 20. desember å den er enda ikke sendt? Å ikke svarer de på mail eller i chat. RELO ER REIN SVINDEL, HOLD DERE UNNA DE SVINENE🐷

27 de janeiro de 2026

Useriøst

Jeg bestilte ddr5-ram fra relo.no, og de er umulige å få svar fra. Bestillingen har stått på vent i over en måned. Har sluttet å håpe på svar.

6 de janeiro de 2026

Scam

Jeg kjøpte RAM der for nesten to uker siden, jeg har ikke fått noe info om bestillingen og jeg får ikke returnert eller kontaktet dem

29 de dezembro de 2025

Har bestilt en gaming -pc

Har bestilt en gaming -pc. De sendte varen men plutselig ble det returnert underveis uten jeg mottok varen. De sier at dette skjedde noe feil med betaling og må kontakte stripe for å kansellere bestillingen for å få refundert. Og de ba å gjøre ny betaling for å få varen. Jeg gjorde IKKE . De svarte ikke mine epost , heller ikke chat. Rein svindel. STAY AWAY. Må anmelde til politiet.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindel,varer ble kjøpt betalt for…

Svindel,gaming pc ble kjøpt betalt for Ingen leveringsbekreftelse kom.Pengene går til et selskap så heter Salg og invest Browski.Vips er org nr til dette selskapet å Auglendsdalen 80 adressen er innaktiv død.Står og bak bilstøtte å Telebit.

19 de dezembro de 2025

SVINDEL.SVINDEL

Bestemor skulle kjøpe den første gaming PCen til min sønn. Etter å ha betalt for produktet 1 gang så fikk ho beskjed om att det hadde skjedd noe feil å att ho skulle få refundert pengene. Men for å få produktet fort så kunne ho vippse igjen.å det ble gjort. Produktet kom men var langt ifra det som var bestilt. Fikk noe gammalt dritt som ikke funker til noe som helst.så dette her er rein å skjær svindel. Selger har også sluttet å svare. Forholdet er Anmelt til politiet for svindel. STYR LAAANGT UNNA dette firmaet

Ren svindel

Ren svindel! Bestilte varer inkl. frakt for 1850,- men mottok aldri varene. Saken ble politianmeldt.
Selger gjør seg mest mulig utilgjengelig med hverken telefonnummer eller besøksadresse. Og mail får man aldri svar på.
Han som står bak denne nettsiden er kjent også fra «telnet.no» som har svindlet mange og driver også med shady bruktbilsalg. Styr unna!

Ren svindel

Ren svindel. Sender varen for så å stoppe den og sier det er problemer med betaling og at man må betale igjen så raskt som mulig om man skal få varen. Svarer ikke på henvendelser. Stopper sending av varen min men refunderer ikke beløpet. Anmelder firmaet.

5 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais