Easy to get in contact with. Quick response to problems. Gave confirmation, on a amount that was wrongly reserved, that the cancellation attempt from an event company in Egypt, had been registered cor... Ver mais
A empresa respondeu
Først lite tilfreds pga laaang ventetid på telefon for å komme til saksbehandler. Fikk hjelp, med hun brukte generisk system som ikke tok hensyn til mitt behov. Saksbehandler var hjelpsom og tok sake... Ver mais
A empresa respondeu
Always very friendly and patient not like other credit card companies who are total jerks, especially the big banks, really like this company!
A empresa respondeu
Jeg hadde penger til gode på kortet mitt, og dere lurte på hvilken konto, som dere skulle sette pengene inn på. Enkelt og greit løst med en hyggelig dame fra dere.
A empresa respondeu
re:member tilbyr både kredittkort og forbrukslån. re:member handler om deg og dine behov. Det handler om at du har tilgang til innovative betalings- og finansieringsløsninger som gir deg valgfrihet og kontroll, men som samtidig gjør hverdagen din enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingsløsninger for et aktivt liv. Og det vil vi fortsette med. Du bestemmer selv hvilken løsning som passer deg best, hvordan du vil betale og hva du synes er viktig. Kontakt oss +47 73 89 77 55 Postboks 6783 St. Olavs plass 0130 Oslo Norge
Postboks 6783 St. Olavs plass, 0130, OSLO, Noruega
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de re:member Norge
Fikk hurtig svar på mitt spørsmål.

Fantastisk kundeservice. Hyggelig rådgiver effektiv

Resposta de re:member Norge
Alt gikk bra,hun forsto det helt konkret

Resposta de re:member Norge
Veldig hyggelig og imøtekommende rådgiver

Resposta de re:member Norge
Veldig fornøyd med samtalen og hjelpen jeg fikk

Resposta de re:member Norge
Veldig hyggelig og hjelpsom ansatte

Resposta de re:member Norge
Rask svar, god hjelp fra hyggelige ansatte 👍😊

Resposta de re:member Norge
Etter å ha fått reward på over 500 kr, ble dette trukket tilbake 18 mnd senere, uten noen forklaring, kun lagt inn som minus på saldo. Måtte krangle og true med bedrageri anmeldelse før de ga seg. Holdt på i over 2 mnd. Viste meg feilaktige overføringer hvor de mente jeg hadde fått reward 2 ganger, men hadde skjermbilde av bevegelser som bevis. Useriøst kredittkort selskap som også har forsøkt å trekker renter selv om betalt ved forfall, måtte krangle da også. Burde vært fulgt opp av Økokrim og finanstilsynet. Styr unna og, finn et annet kredittkort selskap!

Resposta de re:member Norge
I did not wait so long and found that all the questions are clear and understandable. I didn’t feel any difficulty in answering the questions. Nice and friendly.

Resposta de re:member Norge
Litt skuffet over at de har sendt kortet til en adresse jeg flyttet fra for 2 år siden, enda den var forandret i folkeregistret da jeg flyttet

Resposta de re:member Norge
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.