Super fantastisk service. Fik ved en fejl leveret et forkert bæltespænde,(menneske fejl kan ske) de var super hurtige og sendte allerede dagen efter det korrekte afsted, de betalte selv for ret... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde bestilt to bælter, men modtog kun ét. Jeg skrev samme aften til dem, og fik svar straks, og dagen efter havde jeg modtaget bælte nr 2. Så uheldig start, men den lynhurtige "fix" gjorde best... Ver mais
Først en lidt dum oplevelse - da rabat koder ikke trak den angivne rabat. Men efter en mail, fik jeg det mest venlige og kundemindeded svar tilbage. De fik lyn hurtigt rettet det, og kun efte... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos remm. handler det om mere end bare bælter. Vi er en familiedrevet virksomhed, der brænder for at skabe produkter, der kombinerer kvalitet, funktionalitet og personlighed. Vores mission er simpel: At gøre det nemt for dig at finde en personlig gave til dig selv eller én, du holder af – uden at gå på kompromis med stil eller pris. Med udgangspunkt i mere end 10 års erfaring i branchen har vi specialiseret os i læderbælter uden huller. Disse bælter tilbyder mikrojustering for perfekt pasform og mulighed for personlig indgravering, der gør dem unikke. Hos os får du ikke bare et produkt – du får en gave, der betyder noget.
Informações de contato
Højagervej 32, 8700, Horsens, Dinamarca
- info@remm.dk
- remm.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dårlig salgsstil.....
Jeg tror egentlig at varen er et godt køb. Men de 3 stjerner gives pga dårlig "salgsstil". Når man bestiller remmen, popper der op at man kan tilkøbe en gaveæske til 50 kr. Den tilvælger vi selvfølgelig, fordi vi ønsker at remmen skal præsenteres pænt. Men da vi modtager remmen, kommer den allerede i en fin æske + der er en ekstra æske som vi nu ikke aner hvad vi skal bruge til??
Det er så 50 kr. direkte ud af vinduet og et forringet Co2 footprint fra Remm.dk. Øv
Ordre: 6300

Resposta de remm.
Jeg købte et bælte hos Remm
Jeg købte et bælte hos Remm, som på hjemmesiden fremstår som et “læderbælte”.
Efter modtagelse fandt jeg dog ud af, at bæltet er lavet af spaltlæder med en plastbelægning.
Det fremgår ganske vist i materialebeskrivelsen, at der er tale om spaltlæder, men det fremgår ikke tydeligt, at overfladen er plastbelagt. Samtidig er materialebeskrivelsen ikke lige så fremtrædende som markedsføringen af bæltet som et læderprodukt, hvilket efter min mening giver en forventning om en anden kvalitet.
Jeg kontaktede dem for at gøre opmærksom på min oplevelse. De fastholdt, at produktet lever op til deres beskrivelse og henviste til, at bæltet er personligt indgraveret. Jeg fik tilbudt et tilgodebevis til en kommende premium-serie, men ikke mulighed for refundering.
Dialogen med kundeservice var venlig, men vi kunne desværre ikke finde en løsning.
Min anmeldelse handler derfor primært om, at jeg mener, produktbeskrivelsen giver en anden forventning til kvaliteten, end det man modtager. Andre kunder bør være opmærksomme på, at “læderbælte” i dette tilfælde dækker over spaltlæder med plastoverflade.
Svar til deres kommentar:
Jeg har kun lavet en trustpilot anmeldelse til remm.

Billig bælter fra Kina
Fik disse såkaldte læder bælter i gave. Men kvaliteten svare ikke til noget af de de beskriver. Jeg håber han man i fremtiden beskriver hvilken slags "læder" man bruger, så man ikke vildledere kunderne med og kalde det ægte læder.
Jeg må sige åben og luk på de sorte bæltespænde kræver sin tålmodighed og skuffet væsentlige. .
Jeg er ked af jeg er nød til og skrive sådan en træls anmeldelse, men når man vælger og sælge det som noget det ikke er, så rammer det en på et tidspunt
Billig bælter fra Kina, som kan findes på AliExpress og temu til væsentlige billigere penge

God kvalitet. Hurtig levering. Alt er som ønsket og forventet
god kvalitet og service
hjemmesiden giver god overblik. Leveringen gik som smurt. Bælterne er af god kvalitet og er nemme at bruge og har mange anvendelsesmuligheder. Rigtig smart konstruktion af bælterne som gør det meget nemmere at finde din størrelse så de altid passer
Virkelig lækre bælter og meget stilrent…
Virkelig lækre bælter og meget stilrent look, utrolig fin og diskret gravering. Det var lige de bælter vi skulle bruge til morfar’s gave! Sindssyg hurtig betjening, der var en lille fejl i det ene spænde og der blev med det samme taget hånd om reklamation af Chatrine fra kundeservice som var super sød og vi fik tilsendt nyt spænde uden fejl! Det er service der tæller meget hos mig og det gør at jeg kun kan anbefale Remm’s bælter!! Så hvis du overvejer at købe? Så gør det! Din mand vil blive så glad for det!
Flot gravering
Lækker kvalitet
Lækker kvalitet, hurtig levering, bedst til prisen
Super hurtig og god service god kvalitet
Flot leverence
Remmen er rigtig fin og ledsaget af overraskende god beskrivelse af montering.
Asger Røngren
Super nemt bestillingsflow og hurtig…
Super nemt bestillingsflow og hurtig levering, selv i en periode med flere helligdage
Hurtig forsendelse og super service 👏…
Hurtig forsendelse og super service 👏 Og så er de modtagne produkter virkelig elegante og af god kvalitet. Meget positivt overrasket over denne webshop. 😃
Absolut tilfreds med både levering og…
Absolut tilfreds med både levering og selve produktet(modtageren blev i hvert fald glad).
Läderbälte
Riktigt fint och funktionellt bälte. Beställde ytterligare två till far. +++++
En klar anbefaling
Jeg købte 2 bælter i en gaveæske. Kvaliteten er rigtig god og det smarte spænde-system fungerer helt perfekt.
Det var nemt at bestille og blev leveret hurtigt.
God oplevelse
Hurtig og seriøs betjening som varmt kan anbefales,- rigtig god oplevelse.
Fantastisk produkt - Hurtig levering
Fantastisk produkt - Hurtig levering.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber her.
Rigtig god kvalitets bælter
Rigtig god kvalitets bælter og de fineste spænder. Hurtig levering og hurtig respons da jeg opdagede at jeg havde fået skrevet forkert leveringsadresse på bestillingen.
Meget tilfreds
Lækker indpakning i gaveæske, virker som god kvalitet, nemt at tilrette og sætte spænde på. Hurtig levering.
Super hurtig levering og så fint et…
Super hurtig levering og så fint et produkt 😁
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.