Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et langt, men godt forløb. Vi aftalte tatoveringerne skulle ha’ 6-8 behandlinger og alle behandlinger ud over det var gratis - tror vi endte på omkring 14 behandlinger i alt, men resultatet blev godt.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling :) Fik lavet den grimmeste tatovering flere år tilbage, nu er den helt væk! Profesionelle omgivelser, trygge rammer og høj service. Kørte et forløb hos Jesper og er mere end... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Selvom det tog tid, så er resultatet super godt. Så kan jeg få vendt det her IIIV til det rigtige VIII. Hyggeligt sted at komme hen🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik endelig taget mig sammen til laserbehandling af mine bryn lavet med permanent makeup af flere omgange for år tilbage. En enkelt behandling af Jesper klarede opgaven og jeg har nu endelig mine natu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Artigos Hospitalares

Informação fornecida por fontes externas variadas

Fjernelse af tatovering skal gøres hos Removeit i Århus. Vi er specialiseret indenfor fjernelse af tatoveringer med det nyeste laserudstyr på markedet!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dygtig og god service

Dygtig og god service. Jeg kom fra fejlbehandler som desværre har lavet ar på mig + behandlingen tog lang tid. Det var en fornøjelse at komme til Jesper. Trods at det gør ondt at få fjernet gør han behandlingen hurtig, så det er til at komme over :) Jeg kan kun anbefale ham!

15 de abril de 2022

100% anbefalelsesværdigt

Når nu det skal være, er Remove-it det helt perfekte sted at sige 'farvel og tak' til en tatovering. Servicen, humøret og de faglige kvalifikationer er fuldstændig i top, og Jesper er et skønt menneske, der hver gang formår at gøre en øm situation til en fantastisk oplevelse. ✨ Jeg vil til hver en tid anbefalet stedet!

16 de abril de 2021

Kæmpe anbefaling :)

Kæmpe anbefaling :)

Fik lavet den grimmeste tatovering flere år tilbage, nu er den helt væk!

Profesionelle omgivelser, trygge rammer og høj service.
Kørte et forløb hos Jesper og er mere end tilfreds med resultatet.

Hvis du skal have fjernet din tatovering, er Remove-it stedet at gå hen.

21 de janeiro de 2021
logotipo da Remove-it, laser clinic

Resposta de Remove-it, laser clinic

Mange tak Jeppe ☺️ Så grim var den tatovering altså heller ikke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er kommet tre gange i klinikken

Er kommet tre gange i klinikken. Jeg arbejder i hverdagene og kommer 120 km fra Århus, men hvad betyder det når Jesper er rigtig fleksibel. Sød og nede på jorden fyr, man føler sig i gode hænder! Varme anbefalinger fra mig!

18 de fevereiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et sted hvor service er i top.

Virkelig høj service, hyggelig stemning og man føler sig altid velkommen.
Jesper er yders proff. guider en igennem hele forløbet, og man føler at man er i gode hænder.
Kan kun varmt anbefale stedet.

12 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har gennem de sidste 12 måneder…

Jeg har gennem de sidste 12 måneder haft fornøjelsen af at blive behandlet hos Jesper, hvilket jeg gerne vil dele med jer andre.

Jeg har gennem forløbet fået en fantastisk behandling, samt god vejledning omkring det at blive laser behandlet. Kan klart anbefale removeit og ikke mindst Jesper.

15 de fevereiro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais