Detalhes da empresa

1. Serviço de transporte e armazenamento de móveis
  2. Empresa de transporte rodoviário

Removers is jouw betrouwbare partner voor een zorgeloze verhuizing. Met meer dan 12 jaar lang ervaring in de verhuissector begrijpen we de uitdagingen die bij een verhuizing komen kijken. Ons deskundige team van professionele verhuizers staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces. Of je nu verhuist van een klein appartement of een groot gezinshuis, wij bieden maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Bij Removers zetten we klanttevredenheid op de eerste plaats. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je verhuiservaring zo aangenaam mogelijk is. Met onze flexibele diensten, waaronder inpakservices en tijdelijke opslag, nemen we de stress uit het verhuisproces. Je bezittingen worden met de grootste zorg behandeld, en onze transparante prijsstelling voorkomt onaangename verrassingen. Kies voor Removers en ervaar het gemak van een professionele verhuizing. Onze positieve beoordelingen spreken voor zich: klanten waarderen onze betrouwbaarheid, deskundigheid en toewijding. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zijn pas tevreden als jij dat bent. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw verhuizing tot een succes kunnen maken. Met Removers ben je verzekerd van een soepele en efficiënte verhuiservaring, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je nieuwe thuis!

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

4 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat ging er niet mis.....wat niet ?

Wat ging er niet mis.
Inschatting hoeveel er verhuisd moet worden. Discussie niet in 1x baas bellen. Uit eindelijk aan het werk.
Kasten zouden gedemonstreerd worden. Maar nee er werdt gedacht deuren er uit planken er uit. En door het raam.. maar hoedan als je maar 4 cm ruimte hebt.
Weer Discussie. Baas bellen. Oke kast uit elkaar gesloopt.
Helft spullen mee naar nieuw huis. 6 km rijden... waar blijven ze ??? Ja moesten baas bellen ?.
Nieuwe huis stond de monteur in de vrachtwagen plankjes aan te geven...
Wist niet eens mee wat waar heen moest... alles er uit. Baas bellen. Lukt niet volgende klus loopt uit...
Vrachtwagen uit eindelijk leeg ...terug naar oude huis... monteur blijft maar mijn man moest hem helpen kast in elkaar te zetten..
Uit eindelijk terug met de laatse spullen.. jeetje wat een schade. Kasten stuk. Stukken uit plafon. Meubels stuk.
Dan mail de de eigenaar en ja hoor alles wordt ontkent en ikea is slechre kwaliteit...
Nee Removers jullie zijn slecht. Echt heel slecht.
Vraag je maikol of hij wil komen en.in gesprek met ons...Nee hoor dat doet hij niet......

17 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NIET DIT BEDRIJF BOEKEN!!!!Op de dag…

NIET DIT BEDRIJF BOEKEN!!!!Op de dag voor verhuizen werd er gebeld. Moest contant betalen (dus zwart?). Beschadigingen die ze verzwegen. Tijd rekken om meer geld te verdienen en niet met mij wilden bespreken. 1 verhuizer jammerde: ik heb maar 2 % dus IK moest hun kantoor bellen. Ze hadden geen wisselgeld. En zerden ook nog dat ik niet precies contant had. Ik zou een kwitantie krijgen. Niet dus. Gemaild over de schade. Geen reactie. 1 verhuizer jas aan van Budgetverhuizers dus is zelfde bedrijf.

24 de abril de 2026

It was a horrible move

It was a horrible move! The truck was to small, they had misjudged the household contents. I had to hire a second truck and they made me pay for it. They have caused damage in the house and didn't want to pay for it. They charged for hours they did not work. they damaged an antique garment and did not refund me. And last but not least they stole a some boxes! I had no money left for a lawyer, so they won!!!!

25 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.