Mooie optie voor een extra controle op geschiktheid voor jouw auto. In mijn geval pasten alle sensoren dus ook perfect, de ABS storing is opgelost. De onderdelen zijn snel geleverd en de prijs is sche... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Had een remklauw revisie setje besteld op kenteken en chassisnummer dan zou je denken dat het goed moet gaan maar helaas de rem zuiger die geadviseerd werd was 30mm en moest 35mm zijn Had vol vert... Ver mais
Ik had op korte termijn een remklauw nodig voor mijn Camper, maar via mijn kenteken kwamen telkens de verkeerde onderdelen naar voren. Toen contact opgenomen met Remschijf.nl (via Google gevonden) de... Ver mais
Remschijven en blokken besteld incl. montage. Eerst schijven en blokken ophalen en daarna door naar montage partner Veluwe auto’s en banden. Spullen lagen keurig klaar en door vriendelijke mensen... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Op Remschijf.nl vind je remschijven en andere remonderdelen die echt op je auto passen.
Informações de contato
Jagerserf 13, 3851SM, Ermelo, Holanda
- 0341 267 637
- info@remschijf.nl
- remschijf.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
zeer sne en van goede…
product werd zeer snel geleverd en is goede kwaliteit.
De controle van de materialen dmv het vin-nummer is perfect.
Topbedrijf
Zeer snelle levering. Zeer compleet. Niks ontbrak. De juiste onderdelen nagekeken na controle chassisnummer.
Snel geleverd en complete set.
Snel geleverd en complete set incl vet en schoonmaakmiddel
Goede service en kwaliteit spullen voor…
Goede service en kwaliteit spullen voor een redelijke prijs
Super snel geleverd
Super snel geleverd. Hanteren scherpe prijzen. Netjes verpakt.
Ik heb twee keer onderdelen besteld…
Ik heb twee keer onderdelen besteld voor mijn Galant uit '91 en het past gewoon, geweldig! Andere sites kunnen daar echt een voorbeeld aan nemen!
Kwaliteit goed en eind controle heel…
Kwaliteit goed en eind controle heel fijn juiste onderdelen
Snelle en goede service
Snelle en goede service! Niks op aan te merken.
Uitzonderlijke service
Uitzonderlijke betrokkenheid bij de bestelling: snel en persoonlijk contact bij de nacontrole en het niet-passen op het voertuig + zoeken naar geschikte oplossing. Correct verzonden, alles meer dan prima! Dikke duim temidden van deze vluchtige economie!
Makkelijk te bestellen en snel…
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Binnen 24 uur
Great customer service department
One of the ordered part was notbshipped, probably missed by mistake during picking. The customer service staff was very helpful and two days later the missing part was been delivered, no.extra costs for me.
I will definitely order again from them.
Livraison ultra rapide 👍🏻
Echt top service
Echt top service! Snel, communicatief duidelijk, en overal goede service! Zal hier zeker terugkomen als ik weer iets nodig zou hebben!!
UItdaging met een Volvo C30.
Remmen rondom besteld voor de Volvo C30 van mijn vrouw. Tijdens het monteren linksvoor leek het erop dat een te kleine maat schijven (15") was geleverd! Na een belletje naar Ermelo gereden, en zonder enig probleem een andere set schijven (16") meegekregen. Foutje Volvo, was ons idee?
Maar nee, bij montage van de rechterkant bleek de nieuwe schijf te groot! Er zaten ongelijke maten voorremmen op de auto! Ook hierbij schoot Remschijf.nl te hulp en regelde met spoed een nieuwe bracket, zodat de auto nu 2 x 16" schijven voor heeft. Prima toko, ga ik zeker weer heen!
Past ze zitten er all op dank u wel …
Past ze zitten er all op dank u wel 18-01-2026 gemonteerd
Alles goed ga zo door
Snelle levering en ook gecontroleerd op…
Snelle levering en ook gecontroleerd op de juiste materiaal
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.