Am Montag bestellt heute geliefert
Am Montag bestellt heute geliefert! Reniers Fishing ist ein absoluter Premium Händler. Alles was ich bis jetzt bestellt habe ist einwandfrei geliefert worden ohne eine Beanstandung immer alles perfekt.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Reeds enkele malen besteld .Snel geleverd en goede opvolging.Ooit probleempje gehad maar direct opgelost na een telefoontje.Blijft voor mij een aanrader.
Parfait, 1ère commande et tout y est.
J'avais une petite appréhension en lisant certains avis disant qu'ils vendent des produits qu'ils n'ont finalement pas en stock, et donc concernant l'article principal (canne Sakura Speciz Perch Game 3-10.5g en 2.33m) qui devient difficile à trouver, surtout à ce prix (65 euros contre 100 à 130 euros ailleurs)... et bien elle est là, impeccable!
Commande réalisée samedi 15 août et livrée à Nantes ce jeudi 20 août, emballage sérieux, rien à redire.
Tout bon pour moi!
Merci Reniersfishing!
Mooie hengel met extra topset besteld alleen het eerste deel daarvan was gescheurd.
Contact opgenomen en kon het topsetje terug sturen en zou het gerepareerd worden alleen de verzendkosten moest ik betalen .
Ik had ook 30 euro betaald voor het monteren van elastiek en connectors dat moest ik zelf maar doen want dat kon zijn zoon van 15 ook dus waarom ik niet!!was zijn antwoord.
Dus geen aanrader service is zeer slecht en willen niet tot een oplossing komen.
Onbetrouwbaar.
Wat een onbeleefde dame bah nooit meegemaakt ... ik kom hier zeker nooit meer terug
Nie wieder. So gewinnt man keine Kunden, so verliert man sie.
Die erste Bestellung verlief relativ gut, allerdings habe ich übersehen, dass die Rücksendekosten vom Käufer getragen werden müssen. Bei der zweiten Bestellung wählte ich mehrere Artikel, zahlte vollständig und erhielt eine Bestellübersicht. Nach einer Woche erhielt ich jedoch keine Versandbestätigung. Ich kontaktierte den Kundenservice und am nächsten Tag kam, ohne jegliche Antwort, die Versandbenachrichtigung. Eine Woche später kam das Paket, aber die bestellte Ware war unvollständig, und ich bekam zuvor keine Nachricht oder alternative Lösungen angeboten. Laut Lieferschein sollten die fehlenden Artikel auf die gleiche Zahlungsart, also PayPal, erstattet werden.
In der dritten Woche nach der Bestellung war immer noch kein Geld zurückerstattet worden, was bei PayPal in wenigen Minuten erfolgt. Wenn keine Ware vorrätig ist oder nicht lieferbar, sollte man sie nicht auf der Website anbieten. Mindestens sollte man das Geld bei Versandproblemen zurückerstatten. Den Fall habe ich bei PayPal gemeldet. Ich werde hier nie wieder bestellen und habe mein Konto sowie den Newsletter gelöscht. Seid vorsichtig bei Kreditkartenzahlungen.
Parfait : commande traitée très rapidement et emballée avec grand soin , articles conformes et de très bonne qualité . Ravi de mon achat dans ce magasin, merci :)
Bestelling geplaatst. Verzending gebeurde 3-4 dagen later nadien ik contact heb opgenomen. Pakket komt aan, er ontbrak een artikel, hierover hebben ze niets gemeld in hun email. Enkele dagen later dan maar zelf een email gestuurd wanneer ik terugbetaling krijg aangezien ik niets vernomen heb van hun en/of de website, paar dagen later antwoord dat dit snel gebeurt. 3 dagen later wederom zelf contact opgenomen en gevraagd waar mijn geld blijft, krijg ik ineens een antwoord dat ik om 1 of andere reden moet ik bewijs geven van mijn factuur en een foto, compleet van de pot gerukt, hun leveren een artikel niet en ik moet hun boekhouding doen ??????? Gelukkig factuur bij gehouden anders was ik mijn geld kwijt, nu ze gaan het artikel echt terug betalen, zeggen ze... afwachten want ze hebben dit nu al meerdere keren gezegd.
Ik heb nog een email gestuurd dat dit als nieuwe klant voor het eerst een bestelling plaats het echt wel ongehoord vind en rare manier van werken. Excuses gekregen en dat wat het. Geen compensatie, geen tegoed, geen korting code voor een nieuwe bestelling, helemaal niks.
Eerste en laatste keer dat ik hier iets heb gekocht, echt een nare ervaring!
Ohja, je account word verwijderd als je een slechte review geeft
Sorteer op google maar eens naar de 1 sterren, heel veel mensen met problemen met hun. Toevallig ook veel 5 sterren, vele zonder reacties, wellicht valse reviews.