Veja o que dizem as avaliações
Venlige dygtige folk! Forudsigeligt forløb. Hurtig service. Vælg abonnementsaftale hvis du er i tvivl om problemet kommer igen, det første år er nærmest inkluderet i regningen.
Kom til aftalte tid, løste opgaven perfekt, vandet løber nu ud af vasken igen, Fik ovenikøbet et cowboytrick til afløbet. Jeg kan anbefale et abonnement- vi har haft brug for hjælp 2 gange indenfor d... Ver mais
Vores køkkenkloak var stoppet fredag morgen og jeg kontaktede Renkloak med det håb at de måske kunne nå det inden weekenden. 2 timer senere var kloakken renset og den har kørt fint siden Tak for... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11
RenKloak. Døgnvagt 7111 1111
Kloakservice for private.

Informações de contato
Banemarksvej 51, 2605, Brøndby, Dinamarca
- kontakt@renkloak.dk
- renkloak.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig respons
Vores behov var ikke akut, men kom som lovet og løste opgaven hurtigt.
Abonnementet gælder ikke...
Abonnementet gælder ikke hvis du har problemer med kloakken (sådan lyd deres svar til mig på telefon)
Jeg kan ikke svar, derfor jeg redigere her:
Tommy, bliv mand og lad være med at lyve. I kom første gang og rensede uden at tjekke hvad problemet var. Min toilet stoppe igen, og du siger at i vil komme og tjekke hvad fejlen er og du siger at jeg har en rottesrpær, men ikke hvad min problem er. Og jeg spørge dig, hvad nu hvis efter 2 gang den tilstoppe igen, skal jeg betale igen? Du siger JA, jeg skal betale hver gang i kommer... selvom på jeres sidde stå: RenKloak+
89 kr.
Årlig betaling | Oprettelse 299,-
Prisen er pr. md.
Fuld dækning fra dag étFri kloakservice i 12 månederBook din kloakmand døgnet rundtFastlane og prioriting ved tidsbestillingIngen binding
Denne løsning er for dig, som har et aktuelt problem og giver dig samtidig 12 måneders fri kloakservice som RenKloak+ abonnement. Pris første år: 1.367,- Abonnementet fornyes på årsdagen med yderligere 12 måneder til 1.068,- svarende til 89,- pr. måned.
Min pause er færdig nu...
God dag til jer
Hej igen, jeg vil ikke diskutere mere, det er min sidste svar...
Lige fra første gang der jeg ringede sagde jeg at min kloak stopper nogen gang og så er fri igen, og så stopper igen osv... så kloakken var ikke hele tiden stoppet...
Men kan du sige mig hvad problemet er med min kloak?!
Jeg synes at I skulle ikke have renset, hvis I vidste at der var problemer med min kloak, men i kunne have ringet og spørge mig om i skulle have lavet fejlen første gang...
Angående betaling: jeg prøvede bare at være fair og betale med det sammen...
Til sidst, jeg ønsker dig en dejlig dag og håber at mit kritik vil hjælpe jer med andre kunde.
Vh Bafti Loki

Resposta de RenKloak ApS
Hurtig og billig hjælp
Opgaven blev løst hurtig uden problemmer
Virkelig god service
Venlige dygtige folk
Venlige dygtige folk! Forudsigeligt forløb. Hurtig service.
Stor værdi af abonnement kloak
Super nemt at få en aftale, meget fleksibel.
Glad for mit abonnement hos RenKloak
Jeg er glad for at være kunde hos RenKloak. De rykker hurtigt ud når der er problemer og alting virker når de kører igen. Flink fyr, for øvrigt.
Fremragende oplevelse
Jeg har haft en fremragende oplevelse med RenKloak. Kommunikationen er god og de holder hvad de lover og kommer til aftalt tid.
Ingen slinger i valsen. Ren anbefaling herfra.
Lynhurtig service
Lynhurtig service af venlige medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale RenKloak.
Hurtig udrykning samme dag og…
Hurtig udrykning samme dag og fantastiske priser
RenKloak er altid klar
RenKloak er altid klar. Vi har fra tid til anden haft behov for at der spules og renses både inde og ude og RenKloak gør jobbet. God service fra start til slut. Kan kun anbefale..
Klarede jobbet hurtigt og godt.
Quick, professionel and efficient help
RenKloak has helped us a numerous occasions. Always quick, professionel and efficient help. Not only solving the problems, but also with guidance. Thank you
Hurtig respons fra kontoret håndværkere…
Hurtig respons fra kontoret håndværkere kom til tiden. Arbejdet godt og hurtigt udført.
De overholder altid den aftalte tid
De overholder altid den aftalte tid, bliver de forsinket, så giver de besked.
Havde besøg af Renkloak for 3 uger…
Havde besøg af Renkloak for 3 uger siden pga. total stoppet toilet og bad, efter en del problemer med at finde vej i systemet, lykkes det til sidst, vi oplevede efterfølgende stadig problemer, som til sidst resulterede i total stoppet toilet igen, så vi kontaktede igen Renkloak, denne gang var det Dennis der kom med det samme og konstaterede med det samme hvor problemet var. Super service af Dennis han havde virkelig styr på det.Der skal altid være plads til at fejle, bare det bliver rettet med det samme derfor 5 stjerner
Bh Lone og Torben Nedergaard
Et par god oplevelse
Har fået renset afløbet et par gange, og begge gange en god oplevelse.
Kompetente og behagelige medarbejder at have besøg af, og de dukker hurtig op, når problemerne opstår.
Bor man i et ældre hus, og har udfordringer med afløb, så er deres serviceaftale en rigtig god ide.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.