RenKloak ApS Avaliações 1.658

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlige dygtige folk! Forudsigeligt forløb. Hurtig service. Vælg abonnementsaftale hvis du er i tvivl om problemet kommer igen, det første år er nærmest inkluderet i regningen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom til aftalte tid, løste opgaven perfekt, vandet løber nu ud af vasken igen, Fik ovenikøbet et cowboytrick til afløbet. Jeg kan anbefale et abonnement- vi har haft brug for hjælp 2 gange indenfor d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores køkkenkloak var stoppet fredag morgen og jeg kontaktede Renkloak med det håb at de måske kunne nå det inden weekenden. 2 timer senere var kloakken renset og den har kørt fint siden Tak for... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Limpeza de Calhas
  2. Serviço de sistema séptico
  3. Serviço de tratamento de água e esgoto

Informação fornecida por fontes externas variadas

RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11

RenKloak. Døgnvagt 7111 1111

Kloakservice for private.

Kloakservice for private.
Hos RenKloak har vores ansatte mange års erfaring med alle former for rens af kloakken. Vi har specialiseret os i kloakrensning for private, og har derfor det rette værktøj dertil. Vi har døgnvagt, så du altid kan få løst dit problem, ring på 7111 1111. Vores autoriserede kloakmestre står klar til at hjælpe dig med deres høje faglighed og ekspertise.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Abonnementet gælder ikke...

Abonnementet gælder ikke hvis du har problemer med kloakken (sådan lyd deres svar til mig på telefon)

Jeg kan ikke svar, derfor jeg redigere her:

Tommy, bliv mand og lad være med at lyve. I kom første gang og rensede uden at tjekke hvad problemet var. Min toilet stoppe igen, og du siger at i vil komme og tjekke hvad fejlen er og du siger at jeg har en rottesrpær, men ikke hvad min problem er. Og jeg spørge dig, hvad nu hvis efter 2 gang den tilstoppe igen, skal jeg betale igen? Du siger JA, jeg skal betale hver gang i kommer... selvom på jeres sidde stå: RenKloak+

89 kr.

Årlig betaling | Oprettelse 299,-

Prisen er pr. md.

Fuld dækning fra dag étFri kloakservice i 12 månederBook din kloakmand døgnet rundtFastlane og prioriting ved tidsbestillingIngen binding

Denne løsning er for dig, som har et aktuelt problem og giver dig samtidig 12 måneders fri kloakservice som RenKloak+ abonnement. Pris første år: 1.367,- Abonnementet fornyes på årsdagen med yderligere 12 måneder til 1.068,- svarende til 89,- pr. måned.

Min pause er færdig nu...
God dag til jer

Hej igen, jeg vil ikke diskutere mere, det er min sidste svar...
Lige fra første gang der jeg ringede sagde jeg at min kloak stopper nogen gang og så er fri igen, og så stopper igen osv... så kloakken var ikke hele tiden stoppet...
Men kan du sige mig hvad problemet er med min kloak?!
Jeg synes at I skulle ikke have renset, hvis I vidste at der var problemer med min kloak, men i kunne have ringet og spørge mig om i skulle have lavet fejlen første gang...
Angående betaling: jeg prøvede bare at være fair og betale med det sammen...
Til sidst, jeg ønsker dig en dejlig dag og håber at mit kritik vil hjælpe jer med andre kunde.
Vh Bafti Loki

13 de março de 2026
logotipo da RenKloak ApS

Resposta de RenKloak ApS

Hej Bafti

Tak for din anmeldelse af RenKloak, her på Trustpilot.

Vores RenKloak+ abonnement dækker selvfølgelig hvis man har problemer med sin kloak. Så ringer man bare og så kommer vi og renser kloakken.

Venligst hold den gode tone og lad være med at beskylde mig for at lyve.
Lad os gennemgå fakta og så kan Trustpilots læsere selv danne sig et indtryk.

Vi var ude og rense din kloak d. 12. marts. Jeg sender faktura 13. marts, som du betaler 16. marts. 10. april, altså næsten en måned senere ringer du og siger at kloakken er stoppet igen. Du hævder, at det stoppede allerede 3 dage efter vi var hos dig og du vil have mig ud gratis.
Det virker underligt, at du ikke har ringet før, hvis din kloak har været stoppet i over en måned, som du hævder. Og det virker underligt at du betaler den tilsendte faktura uden at kontakte mig og sige at kloakken er stoppet igen.

Det giver jo ikke mening at refererer til et RenKloak+ abonnement, som du ikke har. Det forklarede jeg dig i telefonen og kan derfor ikke tilbyde dig, at komme og rense din kloak gratis.

Som jeg forklarede dig i telefonen kan jeg heller ikke tilbyde dig et RenKloak+ abonnement, da du har skader på din kloak, som vi viste dig, da vi rensede din kloak 12. marts.

Vores RenKloak+ abonnement, hvor man har adgang til almindelig kloakservice i almindelig arbejdstid, kan ikke bære hvis kunder har skader på deres kloak og ikke ønsker at gøre noget ved det. Det forsøgte jeg at forklare dig i telefonen, med det var du ikke så lydhør overfor.

Tommy Bisted
Autoriseret Kloakmester, RenKloak

Venlige dygtige folk

Venlige dygtige folk! Forudsigeligt forløb. Hurtig service.

1 de abril de 2026

Fremragende oplevelse

Jeg har haft en fremragende oplevelse med RenKloak. Kommunikationen er god og de holder hvad de lover og kommer til aftalt tid.
Ingen slinger i valsen. Ren anbefaling herfra.

RenKloak er altid klar

RenKloak er altid klar. Vi har fra tid til anden haft behov for at der spules og renses både inde og ude og RenKloak gør jobbet. God service fra start til slut. Kan kun anbefale..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde besøg af Renkloak for 3 uger…

Havde besøg af Renkloak for 3 uger siden pga. total stoppet toilet og bad, efter en del problemer med at finde vej i systemet, lykkes det til sidst, vi oplevede efterfølgende stadig problemer, som til sidst resulterede i total stoppet toilet igen, så vi kontaktede igen Renkloak, denne gang var det Dennis der kom med det samme og konstaterede med det samme hvor problemet var. Super service af Dennis han havde virkelig styr på det.Der skal altid være plads til at fejle, bare det bliver rettet med det samme derfor 5 stjerner
Bh Lone og Torben Nedergaard

Et par god oplevelse

Har fået renset afløbet et par gange, og begge gange en god oplevelse.
Kompetente og behagelige medarbejder at have besøg af, og de dukker hurtig op, når problemerne opstår.
Bor man i et ældre hus, og har udfordringer med afløb, så er deres serviceaftale en rigtig god ide.

19 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais