Jag & min syster var på 60 + mässa på Fyrishov. Där träffade jag personal Tomas Söder & Kevin Nilsson från Renoa. De pratade om företaget & allt runtomkring detta på ett trovärdigt & proffsigt sätt .... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag är så glad och tacksam att jag valde Renoa för relining av min villa. Från det första mötet med försäljaren som filmade och inkluderade mej vid filmningen av avloppet. Till den trevliga och väldig... Ver mais
En smidig och väl genomförd relining av min villa. Är handikappad med funktionsnedsättningar och redan från första början har alla varit lyhörda och trevliga. Vi bodde hemma under hela reliningen och... Ver mais
Efter jobbet toaletten satt inte som den skulle och golvet blev skadad men Jonathan från företaget kom ut två gånger för att fixa både golvet och toaletten. Han gjorde ett fantastiskt jobb och tog ver... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Renoa Sverige
VI ÄR NU ETT GEMENSAMT RENOA – RELINING, AVLOPPSFILMNING OCH VVS-TJÄNSTER
Renoa är fokuserade på att möta villamarknadens renoveringsbehov på ett hållbart sätt genom relining, avloppsfilmning och VVS-tjänster. Med över 15 års erfarenhet i Sverige och Finland och över 18 000 framgångsrikt genomförda renoveringar är vi en pålitlig partner för dina renoveringsprojekt.
Vi har tidigare varit kända som Sundahem i Sverige, men nu är vi stolta över att ha ett gemensamt namn i båda länderna – Renoa!
Våra tjänster omfattar relining, infodring, avloppsrenovering, avloppsfilmning och VVS-tjänster, och vi är verksamma i områden som:
- Uppsala (Uppsala län)
- Västerås (Västmanlands län)
- Örebro (Örebro län)
- Sundsvall (Västernorrlands län)
- Gävle (Gävleborgs län)
- Borlänge (Dalarnas län)
- Norra Stockholms län (Stockholms län)
- Karlstad (Värmlands län)
- Norrköping (Östergötlands län)
Våra lokala kontor finns i Uppsala, Borlänge, Sundsvall, Västerås, Örebro, Gävle, Karlstad och Norrköping, vilket gör oss tillgängliga och engagerade i att leverera kvalitetslösningar nära dig.
VAD ÄR RELINING?
Relining är en innovativ metod där ett epoxibehandlat filtfoder vrängs in i befintliga avloppsrör med hjälp av tryckluft. Detta foder fäster vid rörväggarna och skapar en ny, självbärande konstruktion som gör avloppsröret både skarvfritt och hållbart. Reliningen täcker även mindre hål och sprickor, vilket förlänger livslängden på ditt avloppssystem.
VAD ÄR AVLOPPSFILMNING?
Avloppsfilmning är en teknik där vi använder en specialkamera för att inspektera insidan av dina avloppsrör. Genom att filma avloppet kan vi se rörens skick och identifiera eventuella problem som sprickor, hål eller blockeringar. Vi erbjuder kostnadsfri avloppsfilmning hemma hos dig för att bedöma rörens status och avgöra om du har möjlighet att välja relining som en hållbar lösning för ditt avloppssystem.
VAD INNEBÄR VVS-TJÄNSTER?
Med våra VVS-tjänster hjälper vi dig med installation, byten och förbättringar av system i hemmet – exempelvis vatten- och värmerör. Vi fokuserar på trygga lösningar med hög kvalitet och tydlig dokumentation, så att du får en hållbar helhet i ditt hus.
- Byte av vattenrör (tappvatten)
- Byte av värmerör
- Installation och utbyte av blandare, ventiler och kopplingar
- Rådgivning och planering inför byte av vatten- och värmerör
Informações de contato
Cirkelgatan 16, 781 72, Borlänge, Suécia
- 010 2070 790
- Info@renoa.se
- renoa.se
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Bra säljare som gick igenom hur…
Bra säljare som gick igenom hur processen skulle gå till. Bra bemötande av personalen och processen gick mestadels smidigt och snabbt.

Resposta de Renoa Sverige
Bra kommunikation hela vägen från sälj till uppföljning
Bra kommunikation hela vägen från sälj, utförande och slutligen uppföljning.
När det uppstod lite skavanker på färg på några små ytor i en trappa under arbetet var Renoa snabba med att avhjälpa detta och återställa till ursprungligt skick.

Resposta de Renoa Sverige
Eftersom vi var helt nöjda från början…till slut
Eftersom vi var helt nöjda från början till slut så tycker vi att en fem stjärna är rätt

Resposta de Renoa Sverige
Professionella, smidiga och tillmötesgående!
Bra kontakt och bra information med möten både före och efter arbetet. Mycket nöjd med hela processen!

Bra jobbat
Bra säljsamtal, snabb projektstart, tog lite längre tid än uppskattat men så är det ibland. Allt fungerar bra än så länge. Vi är nöjda!

Resposta de Renoa Sverige
Utmärkt agerande från start till mål.
Vi relinade alla gamla rör i vår tvåplansvilla. Utmärkt agerande från start till mål. Tydlig presentation, rätt prissättning från början (vi jämförde med två andra företag). Vi kände oss trygga med hanterandet och kvaliteten under arbetets gång och allt var klart på utsatt tid. Bara positiva intryck av alla inblandade.

Resposta de Renoa Sverige
Oseriöst att locka med tävling
Låtsas ha en tävling där priset är en gratis relining. Syftet är egentligen att hitta ett maskerat sätt att ta sig in i folks hem.
Väl på plats uförs en filmning av rören, med syftet att ”förberedande bedöma rören”. Men egentligen är det bara samma säljprocess som alla andra där en offert slängs fram efter utdraget prat om hur bra deras produkt är, och dumma frågor som ”hur viktiga är era rör” ställs. På frågan om varför vi ska köpa en lösning som vi tävlar om att vinna fanns inget jättebra svar.
Ge åtminstone era säljare en bättre säljutbildning!
Trevlig var han iaf!

Proffsigt, snabbt, 20 års garanti
Kunnig, driven, trevlig och serviceminded säljare som hette Mattias. Jag och sambon har köpt vårt allra första hus och varje dag lär vi oss något nytt. Mattias kunde anpassa lösningen så att den passade oss och Renoa kom med i renoveringen i precis rätt läge. Även om skicket på avloppet och att vi behövde åtgärda det blev en tråkig överraskning, var vi tacksamma över att det skulle gå att lösa. Förutom branschkunnighet fanns det även lokal erfarenhet från andra hus i området vilket kändes ännu mer seriöst och autentiskt. Vi gick noggrannt igenom avtal, hur relining gick till och alla frågor fanns det svar på. Mattias återkopplade alltid snabbt som attan när frågor uppstod. Installatörerna trodde först en prisändring behövde ske (är fastpris man signerar). Men efter att missförståndet snabbt var uppklarat rullade processen på. Man fick möta upp installatörerna på första dagen. Dom täckte alla ytor, gick igenom processen igen och sen körde dom igång. På bara 3-4 dagar så hade vår tråkiga överraskning istället bytts ut till ett nytt system med 20 års garanti. Att ha den vetskapen och kunna andas ut är ovärderligt. Att renovera sitt första hus i dessa tider är inte det lättaste, men med Renoa har just denna delen känts lekande lätt.

Resposta de Renoa Sverige
Fem fina egenskaper fanns vi hos…
Fem fina egenskaper fanns vi hos duktiga hantevrakre; Zaman och Pekka: kunniga, smidiga, lyhörda, hänsynsfulla, respektfulla.

Resposta de Renoa Sverige
Mycket bra bemötande och håller det som…
Mycket bra bemötande och håller det som lovas!

Vilka skojare
Vilka skojare! En säljare skriver först en felaktig offert. Därefter blir nästa offert dubbelt så kostsam men korrekt enligt säljaren. När hantverkarna kommer säger de att den andra offertens beskrivning utav arbetet är fel och liknar mer den första men jobbar vidare. De förstör vårt badrum och ALLT arbete ovan mark som hantverkarna lämnar som färdigt är skrämmande dåligt utfört. Sedan tar de betalt utan att veta vilket arbete de utfört. Jag ber om en faktura specifikation och det dokument de skickar stämmer inte med det utförda arbetet.
Saknar helt yrkesstolthet och strävar inte efter nöjda kunder. Säljaren ljög för mig dessutom för att jag skulle låta Renoa/Sundahem utföra sina tjänster.
Akta er för dessa skojare!
Att priset var skäligt eller inte, hade inte med saken att göra. Renoa fakturerade utan att veta vad de utfört för åtgärder. De tog betalt för fler åtgärder än vad som faktiskt utfördes och har fortfarande inte kunnat presentera en fakturaspecifikation som återspeglar det faktiska arbetet. Till exempel fakturerade de en timpenning på hantverkarna som motsvarade 2300kr, och resultatet från hantverkarna kan liknas med ett par praktikanter som saknat handledning. Mycket oseriösa!

Resposta de Renoa Sverige
Västmanland-Bra utfört arbete och säljare med kunden i fokus.
Bra utfört arbete och en säljare Andreas Broberg som verkligen sätter kunden i centrum och tillmötesgående samt svarar på frågor etc även efter arbetet var utfört. Världsklass och Rekommenderas!!

Resposta de Renoa Sverige
Smidigt och snabbt genomfört arbete
Smidigt och snabbt genomförd relining av avloppsrören som är över 60 år gamla. Filmning och genomgång av processen utförd på ett lättförståeligt sätt. Jag är mycket nöjd med arbetet som utfördes tidigare än avtalat och både proffsigt och snabbt. Tack till alla inblandade!

Resposta de Renoa Sverige
Snabbt och smidigt med bra resultat
Snabbt och smidigt med bra resultat! Några dagar utan avlopp i huset under processen men sedan är det klart! Jättefint resultat efter att vi upptäckte hål och en liten trädgård i vårt 100 år gamla avloppsrör. Nu är det helt och fint!

Resposta de Renoa Sverige
Bra bemötande med lösningsinriktad…
Bra bemötande med lösningsinriktad inställning. Vi är mycket nöjda. Skämtsamt får vi numera alltid höra vilka fina avlopp vi har av våra gäster.

Föredömliga Reliningexperter: Oliver och Pekka Levererar Utmärkt Service
Under de senaste två veckorna har Renoa genomfört en noggrann reliningsprojekt på avloppsrören i vårt hem. Under denna tid har expertisen och professionaliteten som Oliver och Pekka, de skickliga reliningexperterna, visat varit helt beundransvärd. De utförde sitt arbete med en lugn attityd och uppvisade en hög nivå av skicklighet och effektivitet.
Oliver och Pekka tillät oss generöst att vara med och bevittna deras arbete och tog sig tid att ge utförliga förklaringar vid varje steg i processen. Deras strävan efter transparens var exceptionell, då de säkerställde att vi var fullständigt informerade om de detaljerade aspekterna av reliningsarbetet. Även när oväntade utmaningar uppstod, tog de initiativet att sätta sig ned med oss, noggrant undersöka problemen och presentera sina väl genomtänkta planer för att lösa dem.
Utöver sin tekniska expertis imponerade Oliver och Pekka oss med deras orubbliga kundfokus. De prioriterade konsekvent vår tillfredsställelse och såg till att lyssna på våra bekymmer och hantera dem omedelbart. Deras tillgängliga och vänliga natur gjorde hela upplevelsen trevlig, då de skapade en atmosfär av förtroende och öppen kommunikation.

Snabbt
Snabbt, vänligt, prisvärt och bra. Trevliga killar som jobbade på bra

De motsvarade mina förväntningar
De motsvarade mina förväntningar, allt i från planerad tidsåtgång, kostnad och genomförande.
Det som främst avgjorde mitt val var deras fasta pris och att de kunde göra jobbet när vi önskade.

Resposta de Renoa Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.