Veja o que dizem as avaliações
Renturgent werkt beter dan andere platformen!! Uitstekende support die erg behulpzaam zijn. Ik heb in de proefperiode al meteen een uitnodiging voor een bezichtiging gekregen. Je ontvangt veel alerts... Ver mais
Renturgent is de enige site voor huurwoningen die al het aanbod in NL laat zien en je ook realtime notificaties stuurt. We gebruiken het pas 3 weken, maar ik krijg voor het eerst (eindelijk) serieuz... Ver mais
Ik ben zeer ontevreden. Ik probeer al een langere tijd mijn abonnement op te zeggen ik heb op nog nooit op een woning gereageerd . Ik krijg maar geen bevestiging mijn abonnement is opgezegd maar... Ver mais
Detalhes da empresa
RentUrgent helps home seekers find a new rental home. Easy & fast. RentUrgent is trusted by thousands of home seekers.
Informações de contato
Randstad 22 46, 1316BZ, Almere, Holanda
- support@renturgent.com
- renturgent.com
Respondeu a 69% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Sluit alsjeblieft geen abonnement hier…
Sluit alsjeblieft geen abonnement hier af als je je geld lieft hebt. De woningen die ze aanbieden zijn of niet (meer) beschikbaar of zijn al op tal van andere websites gezet waar je niet hoeft te betalen. Ook het opzeggen is een drama. Ik heb precies een maand een abonnement gehad, maar je moet voor 2 maanden betalen. Ook hebben ze geen klantenservice en reageren ze zeer slecht. NEEM GEEN ABONNEMENT
They keep giving information
Ik deel deze ervaring omdat dit bij RentUrgent blijkbaar geen incident is, maar een terugkerend probleem.
Ik heb mijn lidmaatschap al tijdens de proefperiode opgezegd, omdat de dienstverlening niet voldeed aan mijn verwachtingen. Van deze opzegging heb ik nooit een bevestiging ontvangen, ondanks meerdere pogingen.
Later kreeg ik bericht dat ik volgens RentUrgent nog steeds lid zou zijn. Ik heb het lidmaatschap daarop opnieuw direct opgezegd, opnieuw zonder bevestiging. Vervolgens ontving ik een aanmaning van €20, terwijl:
- nergens duidelijk wordt waar deze kosten vandaan komen;
- er geen openstaande betaling zichtbaar is in mijn account;
-de ontstane situatie volledig het gevolg is van gebrekkige communicatie en een onduidelijk systeem.
Wat vooral zorgwekkend is, is dat veel andere reviewers exact dezelfde problemen beschrijven: geen bevestiging van opzeggingen en onverwachte aanmaningen. Dat wijst op een structureel probleem binnen dit bedrijf.
Ik probeer hier al een tijd vanaf te…
Ik probeer hier al een tijd vanaf te komen, ik wil geen abonnement geen betalings verplichting, ik dacht dat dit eenmalig was en de info die ik kreeg van woningen waren helemaal niet beschikbaar en nu maanden later blijft dit doorgaan met zelfs drijging met incasso
Aangemeld en nog steeds geen toegang tot account.
Heb me een uur geleden aangemeld en de eerste maand betaald. De 19 euro is natuurlijk direct gereserveerd door jullie op mijn cc.
Ondertussen heb ik nog steeds geen toegang tot mijn account.
Los dit asjeblieft z.s.m. op, anders meld ik me direct af en krijg ik graag z.s.m. de 19 euro teruggestort.
Ruim een uur verder en nog steeds geen toegang. Abonnement geannuleerd.
En ineens doet het support mailadres het niet meer. Bijzonder.
Mijn dringend advies voor iedereen: trap er niet in bij Renturgent.
Ik word bedreigd.
Ondanks een e-mail waarin stond dat mijn abonnement was geannuleerd, ontving ik een andere e-mail waarin stond dat ik nog geld verschuldigd was, en word ik bedreigd met juridische stappen. Ik zal een klacht tegen u indienen en zal geen kosten betalen die na de datum van de eerste annuleringsmail die ik heb verzonden, worden gevraagd.

Resposta de RentUrgent
2025-12-28 I received an email stating…
2025-12-28 I received an email stating that my subscription had been canceled, and then another email saying that I still needed to make the payment. Are you kidding me, or should I really go to the police?

Rent Urgent is telefonisch onbereikbaar
Rent Urgent is telefonisch niet bereikbaar voor uitleg over mijn cliënt zijn verhaal omtrent het onduidelijke beleid over abonnementen en onterechte incassokosten.
Mr. S. van Emden

Resposta de RentUrgent
Alles perfect inzicht àlles duidelijk…
Alles perfect inzicht àlles duidelijk en snel verkrijgbaar kwa huizen makkelijk te doen daarom de 5 sterren en goede klantenservice

Great service
Great service! RentUrgent saved me time and stress sending early rental alerts that actually matched what I needed.

Ik ben zeer ontevreden
Ik ben zeer ontevreden.
Ik krijg maar geen bevestiging mijn abonnement is opgezegd maar ze kunnen wel aanmaningen sturen .
Ben niet van plan te betalen voordat ik een bevestiging tevens wil ik uitzoeken in hoeverre alles rechtsgeldig is mede ook ik nog nooit op een woning heb gereageerd of heb kunne reageren.
Nogmaals ben nu al even bezig om een bevestiging te krijgen

Resposta de RentUrgent
NIET EENS DE PROEF PERIODE PROPEREN…
NIET EENS DE PROEF PERIODE PROPEREN GELDWOLVEN ZE MAKEN HET ZO MOEILIJK MOGELIJK OM JE ABONNEMENT AFGEZEGEN EN ALS JE HET VERGEET STUREN ZE JE GWN EEN DREIG BRIEF IK HEB AL VAAK GEPROBEERD HET ABONNEMENT OP TE ZEGGEN MAAR DAT LUKT NIET

Resposta de RentUrgent
It's a complete money trap
It's a complete money trap; you think you're getting a trial membership for a reasonable fee, but canceling your subscription is harder than flying a plane.
I signed up, and when I saw that there were no decent rental listings inside, I wanted to cancel my membership. However, the cancellation feature didn't work. After that, I stopped using the portal.
Less than a month later, they tried to charge my bank account. Since I had already been trying to cancel, I didn't make the payment, thinking that perhaps my membership would be terminated this way. But I wasn't aware that I was dealing with people who have no business ethics.
Because I didn't make the payment, I was notified via email about a collection attempt. I had finally found a channel to communicate, so in my reply to the email, I stated that I had never used the service, that I had tried multiple times to cancel my membership, and that I couldn't do so because the website was not functioning properly.
Following this, I managed to get my membership canceled manually, but with a small catch: apparently, I was required to give one month's notice to cancel! I had already been trying to cancel for two months.
As a result, I am being forced to pay nearly €100 for a piece of software that I never used and that, as a software developer, I find to be a complete failure.

Resposta de RentUrgent
Werkt lekker simpel en kost een stuk…
Werkt lekker simpel en kost een stuk minder geld dan sommige andere huurwoning sites. Een voordeel van Renturgent is dat ze je ook niet wéér doorsturen naar betaalsites, maar alleen gratis aanbod verzamelen. Het is aanbod is veel!

Resposta de RentUrgent
ES UNA VERDADERA PORQUERÍA NO COMPREN…
ES UNA VERDADERA PORQUERÍA NO COMPREN ESTO ES UNA FARSA TOTAL SON INMUNDOS
Te hacen pagar y después te redirigen a otra inmobiliaria donde también te piden pagar!! ESTAFA NO COMRPEN

Resposta de RentUrgent
RentURGENT heeft de beste en…
RentURGENT heeft de beste en voordeligste zoekmachine, zeker als je de aanbieding pakt. Werkt beter dan rentbird, stekkies en die andere dure platformen. I krijg de hele dag meldingen

Hallo
Hallo, ik heb huizen gezien en ik vond ze erg leuk, maar ik kon er nog niet op reagere

Resposta de RentUrgent
Ik keeg dit platform van een vriend…
Ik keeg dit platform van een vriend aangeraden en tot nu toe bevalt het erg goed

Resposta de RentUrgent
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.