Kom allerede dagen efter henvendelsen.
Veja o que dizem as avaliações
5 stjerner herfra! De 2 unge gutter kom for at afmontere vores gamle Cooker, og de var bare super rare og servicemindede. De fik klaret det hele hurtigt og inden for den aftalte tid. De kom endda... Ver mais
Hurtig og effektiv service - tilbud inden for et døgn og arbejdet udført inden for en uge. Meget høj faglig standard og usædvanlig venlig og høflig fremtræden. Og bryggerset blev efterladt renere e... Ver mais
Generelt en rigtig god service! Vi fik hjælp af to rare, imødekommende og professionelle personer. Vi skulle have hjælp i forbindelse med frakobling af gas og vand i vores gamle køkken samt nye r... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Når du vælger REN VVS som din faste VVS’er i København og omegn, får du en samarbejdspartner, der tager ansvar for arbejdet og sørger for, at du er godt stillet både nu og på sigt. Vi leverer løsninger, der holder. Ikke bare i dag, men også på sigt. Derfor er det vigtigt for os, at du forstår, hvad vi laver – og hvorfor vi gør det. Det giver ro i maven.
Informações de contato
Dinamarca
- renvvs.dk
REN VVS har stået for entreprisen i…
REN VVS har stået for entreprisen i forbindelse med renoveringen af min lejlighed. Der er lavet maler-, el-, tømrer- og VVS-arbejde i lejligheden.
Kommunikation, punktlighed og håndværk har været i top. Derudover har jeg har oplevet en super god koordinering af håndværkere og fair priser.
Kan varmt anbefales!
Hurtige og dygtige
Vi fik skiftet 2 radiatorer.
REN vvs var hurtige, søde, dygtige og super professionelle.
Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Venlig og kyndig betjening.
Ren VVS fixede vores gulvvarme
Vi havde besøg af ren vvs for at hjælpe gulvvarme. De kom på dagen og indenfor tidspunktet som lovet. Det blev gået godt igennem og virkede som det skulle efter. Rigtig god oplevelse, og til en pris der var helt fair.
Professionel service og super flot…
Professionel service og super flot resultat! Kan klart anbefales!
Super effektive og god service
Habib fra Ren vvs har udskiftet min gasmåler og jeg kan kun anbefale Ren vvs. Profesionelle og effektive. Super kommunikation i processen og bare generelt super service. Kan kun anbefales.
Nemme at komme i kontakt med
Nemme at komme i kontakt med
Hurtig svar-tid
Sød, og imødekommende vvs’er dukkede op.
God pris
Meget serviceminded
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Kommer til tiden, udføre et godt stykke arbejde, og er utroligt venlige og rare at snakke med, og meget fair priser. Kan varmt anbefale.
RenVVS løste opgaven hurtigt og…
RenVVS løste opgaven hurtigt og effektivt, inklusiv forklaring på problemer og løsninger på letforståelig måde. Vi anbefaler dem og vil bruge dem igen.
Håndværk med kvalitetsarbejde
Vi kontaktede REN VVS da vi havde brug for hjælp til at ændre en faldstamme og diverse rør da vi skulle have flyttet en køkkenvask.
Alle aftaler er overholdt, de er super flinke og høflige, kompetente og udfører kvalitetsarbejde.
De kom med forslag til ændring af andre rør som vi ikke selv havde tænkt på, men som var en virkelig god ide.
Vi vil til hver en tid anbefale at bruge REN VVS og vil også selv bruge dem igen.
Dygtige og ordentlige
Vi brugte RenVVS, da vi skulle have lagt gulvvarme på et værelse og have fjernet den gamle radiator og rør. De var meget behagelige at have i hjemmet, de var grundige og forudseende ift. eventuelle komplikationer, der kunne opstå (og derfor undgik vi fx at skulle hive en del af undergulvet op igen, hvis ikke de havde været opmærksomme). De var super gode til at tage hensyn til vores planer med andre håndværkere, så projektet ikke blev forsinket og gled som smurt. De kan klart anbefales, og vi vil helt sikkert kontakte dem igen i fremtiden ved behov!
Exceptionnel kundeservice og høj faglighed.
Jeg anbefaler på det varmeste RENVVS som i går kom mig til undsættelse i en akut situation med radiatorlækage. Det skal fremhæves, hvor hurtigt RENVSS kunne bistå mig og hvor hurtigt de fik udført opgaverne. Jeg var også imponeret over deres kommunikationsevner, en rigtig fin og sjælden håndværkeroplevelse.
Super tilfreds og godt team.
Super tilfreds. God information, og godt udført arbejde ifm. udskiftning af gammel radiator til en ny flot model.
Det var absolut ikke en nem opgave i et gammelt lejlighedskompleks, hvor der både skulle forberedes aftapning af vand fra kælder og loft. Men alt blev udført perfekt.
Super godt og pålideligt arbejde
Generelt en rigtig god service!
Vi fik hjælp af to rare, imødekommende og professionelle personer. Vi skulle have hjælp i forbindelse med frakobling af gas og vand i vores gamle køkken samt nye rør og tilkobling af vand i den nye køkken. Derudover hjalp de også med tilkobling af vaskemaskine, opvaskemaskine og Quooker. De var meget effektive og kom altid til aftalt tidspunkt. Vi er meget glade for resultatet.
Vi havde dem forbi tre gange undervejs, og hver gang forløb det problemfrit.
De kan varmt anbefales til andre.
Ren VVS ren glæde
De kom endda med et par gode tips til, hvordan vi kunne montere vores nye armatur – virkelig god stil. Prisen var helt fair og stemte overens med det, der stod på hjemmesiden, så ingen ubehagelige overraskelser – kun ren VVS-glæde!
Tak for hjælpen! 👏
Super dygtige og venlige medarbejdere…
Super dygtige og venlige medarbejdere der hjalp med at installere min Quooker og et nyt afløb i håndvask. Jeg kan varmt anbefale dem :-)
Flinke & Dygtige
Meget responsive, ydet rigtig god service, enormt professionelle og dygtige - Er nu blevet min primære VVS'er!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.