Repro Plotservice Avaliações 694

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke en makkelijke website. Super goedkoop en snelle levering. Ik heb twee naaipatronen laten drukken op A0 papier en het was binnen 2 dagen geleverd. Erg blij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gebruikt voor het printen van A0 naaipatronen, snel gemaakt, snel geleverd, prima geprijst. Website ziet er een beetje basis uit, maar service is goed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling ging gemakkelijk en ik had de documenten gauw in huis. Ideaal voor naaipatronen in A0! Zat een foutje in de bestelling, en dat werd gelijk opgelost, niet eerst zoeken naar een kla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer behulpzaam! Wat een service, de 2 keer 30 prints op A1 maat waren besteld voor een internationale future ready workshop in Ijsland. Vrijdag werd er heen gevlogen en zou de bestelling bezorgd w... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de Impressão Digital
  2. Copiadora
  3. Fornecedor de Diesel
  4. Impressão de fotos
  5. Loja de impressões e placas
  6. Impressão

Al meer dan vijf jaar zijn wij markleider in plotservice in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we alle expertise en ervaring in huis hebben om jouw werk naar wens te produceren en snel af te leveren. Of je nu een naaipatroon of technische tekening wilt afdrukken, in groot of kleinformaat en in kleur of zwart-wit, wij zorgen dat jouw plottekening perfect wordt afgeleverd.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

694 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Betrouwbaar en snel

21 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit: prima | Service: dikke onvoldoende

Op woensdag een A0 en A1 besteld, na ontvangst bleek de kwaliteit echt perfect. Verder heeft Repro Plotservice toch wel wat flinke steken laten vallen.

Op de website vermelden ze duidelijk dat de bestelling die voor 16:00 uur ontvangen is, dezelfde dag nog verstuurd zal worden. Ik heb om 16:00 uur een mailtje gehad dat mijn bestanden geproduceerd waren en aan GLS zou worden aangeboden. Bij GLS bleven ze aangeven dat het pakket nog niet ontvangen was, donderdag niet, vrijdag niet, weekend bezorging doet GLS niet aan, op maandag kreeg ik bericht dat het die dag bezorgd zou worden. Eerlijk is eerlijk, daar was ik flink nijdig over. Ik werk me een slag in de rondte en moet het echt van de weekend uurtjes hebben. Als ik op woensdagmiddag iets bestel, eigenlijk verwacht ik het dan voor het weekend.
Waar ik nog het meest in teleurgesteld ben is dat er 0 reactie is gekomen op mijn mail van vrijdag even voor drie uur. Laat gewoon weten dat het niet helemaal goed gegaan is, dat kan toch?! Maar iemand blij maken met een dode mus en dan vervolgens je niet meer laten zien/horen als een klant een vraag heeft, daar snap ik niets van.

Kwaliteit: 10
Service: 2
Bezorgdienst: GLS is een drama, daar kan ik geen eens een cijfer voor bedenken

15 de abril de 2026

Prima ervaring

Prima ervaring!
Telefonisch werd ik uitstekend geholpen bij het bestellen. Snel bezorgd en goede kwaliteit!

27 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.