Reservdelar24 Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, väntar fortfarande på en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De här stället sk... Ver mais

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

295 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

37 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Allt korrekt!

2 de junho de 2025

Hej Charaf,
Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Ses snart!
Reservdelar24.se-teamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VARNING!

VARNING!! Handla inte här!!!

Jag fick delar som inte passade min bil, trots att företaget intygade via mail att dom skulle passa. När jag försöker begära pengarna tillbaka så dribblar dom runt med ömsom svensk kundtjänst ömsom utländsk, skickar massa olika mail så du har flera olika konversationer igång. Det kommer sluta med att du får en sketen rabattkupong, och inga pengar tillbaka!

21 de maio de 2025

Hej Jacob,
Vi tackar för ditt omdöme och beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi kommer att försöka komma i kontakt med dig så snart som möjligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hela beställningen funkade perfekt och…

Hela beställningen funkade perfekt och leveransen var blixtsnabb.
Varan var exakt det som utlovades

28 de abril de 2025

Hello!
Thank you for your feedback. We are very happy to know that we were able to surprise and please you!

Best regards,
Reservdelar24 Team

Snabbt

Snabbt, bra delar o bra priset

17 de abril de 2025

Hej Erkki,
Vi tackar för att du tog dig tid att skriva en recension. Detta uppmuntrar oss att fortsätta på denna väg.

Snabb leverans!

14 de março de 2025

Hej Nassir,
Vi tackar för ditt positiva omdöme och är glada över att ha levt upp till dina förväntningar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och smidig leverans inga problem…

Snabb och smidig leverans inga problem med paketet helt enkelt

14 de março de 2025

Hej Stefan,
Vi tackar för ditt positiva omdöme. Vi hoppas att vi ses mycket snart!

Lätt och snabbt

11 de março de 2025

Hej John,

Det funkar mycket bra.

20 de fevereiro de 2025

Hej Yenal Mirza,
Vi tackar för ditt positiva omdöme och är glada över att du hade en bra upplevelse!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kolla extra på OEN (Original Equipment Number)!

Jag beställde torkarblad men en av de passade inte. Fick hjälp av kundservice med retur. Det hade varit bättre med fri retur eftersom inte alla förslagna varor enligt registreringsnumret passar. Kolla på original artikelnummer för bästa matchning!

28 de janeiro de 2025

Hej Imad,
Tack för ditt positiva omdöme. Vi är glada över att du är nöjd med vår tjänst.
AUTODOC-teamet

Tack

Tack, tack!

27 de novembro de 2024

Hi Momcilovic Bojan!
Thank you very much for your time and appreciation.
Best regards,
Reservdelar24 Team

Helt ok

Helt ok, inget stt klaga på

8 de novembro de 2024

Hej Göran,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inkompetenta skojare

Jag beställde en vara för 89 kr och fick betala ca 100 kr i frakt.

De skickar en vara som inte passar min bil och dessutom är fel färg.

Sen ska de ha 100 kr som JAG ska betala för returen. Lurendrejare

9 de outubro de 2024

Hej Mosef,

Tack för din åsikt. Ditt klagomål har vidarebefordrats till relevant avdelning och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

snabb service

1 de outubro de 2024

Hej Jörgen,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Ses snart!

Snabbt och billigast!

1 de outubro de 2024

Hej Magnus,

reservdelar24-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.