Helt grei handel, men jeg savnet oppdateringer på leveransestatus. Delen jeg bestilte tok så lang tid for å leveres uten beskjeder fra dere at det var like før avskrev den for å skaffe alternativ leve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Produktet ankom veldig raskt. Det var dessverre ødelagt ved ankomst, men jeg sendte en mail til kundeservice og fikk (nesten) umiddelbart respons med en beklagelse og bekreftelse på at de sendte et ny... Ver mais
Det er flott at en slik bedrift finnes; der man kan få tak i originale reservedeler. Varen jeg bestilte kom raskt. Jeg er veldig fornøyd, og kommer til å anbefale Reservedel.no til andre :)
Det er fantastisk å finne en nettside som tilbyr deler til ting som egentlig er fullt brukbare, bare man skifter en del. Anbefales!
Detalhes da empresa
- Fornecedor de Peças para Eletrodomésticos
- Serviço de Comércio Eletrônico
- Loja de peças e componentes eletrônicos
- Fornecedor de Peças para Fornos
Escrito pela empresa
Reservedeler – Gjør-det-selv og bærekraftig vedlikehold Hvorfor Reservedel.no? Vi i Reservedel.no forstår viktigheten av å holde husholdningsapparatene dine i topp stand. Ved å velge originale reservedeler, sikrer du at apparatene fungerer som de skal, samtidig som du forlenger levetiden til produktene dine. Dette er ikke bare økonomisk gunstig, men også et viktig bidrag til en mer bærekraftig hverdag. Vi tilbyr et bredt utvalg av reservedeler til blant annet vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, kjøleskap, komfyrer og støvsugere. Uansett hvilket merke eller modell du har, har vi delene du trenger. DIY – Reparasjoner du kan gjøre selv Mange av de vanligste problemene med husholdningsapparater kan enkelt løses med riktig del og litt veiledning. Dette sparer deg for dyre reparasjonskostnader og unødvendige innkjøp av nye apparater. Vi har et stort utvalg av videoer og artikler som viser deg hvordan du enkelt kan bytte ut slitte eller defekte deler selv. Bærekraftig vedlikehold av husholdningsapparater Vi tror på viktigheten av bærekraftig forbruk, og derfor oppfordrer vi alle til å vedlikeholde apparatene sine i stedet for å kjøpe nytt. Ved å reparere og vedlikeholde husholdningsapparatene dine, reduserer du avfallsmengden og forlenger levetiden til produktene dine. Tips for forlenget levetid på husholdningsapparater Rengjør filtre regelmessig: Både oppvaskmaskiner og vaskemaskiner har filtre som bør rengjøres jevnlig for å sikre optimal ytelse. Avrim kjøleskapet: Sørg for å avrime fryseren og kjøleskapet regelmessig for å hindre isdannelse som kan redusere effektiviteten. Unngå overbelastning: Fyller du vaskemaskinen, oppvaskmaskinen eller tørketrommelen for mye, kan dette føre til unødig slitasje og skader. Våre mest populære produktkategorier Vaskemaskin reservedeler Vi har et stort utvalg av reservedeler til alle de kjente vaskemaskinmerkene som Bosch, Siemens, AEG og Miele. Her finner du alt fra dørpakninger, trommellager og varmeelementer til støtdempere og motorer. Med våre deler kan du enkelt fikse alt fra lekkasjer til dårlig sentrifugering. Oppvaskmaskin reservedeler For at oppvaskmaskinen skal fungere optimalt, er det viktig at alle delene er i god stand. Vi tilbyr et bredt spekter av reservedeler som oppvaskarmer, pumper, kurvhjul og varmeelementer. Uansett hvilket problem du har, kan vi hjelpe deg med å finne riktig del. Kjøleskap og fryser reservedeler En god temperaturkontroll er essensielt for at kjøleskapet og fryseren skal fungere effektivt. Vi har termostater, dørpakninger, hyller og lysrør til de fleste modeller. Ved å bytte ut slitte deler kan du spare strøm og holde maten din fersk lenger. Komfyr og ovn reservedeler Enten du trenger en ny ovnsdør, komfyrknapp eller varmeelement, har vi delene du trenger. Våre produkter er kompatible med de fleste kjente merker, og sikrer at komfyren din fungerer som ny igjen. Støvsuger reservedeler For å opprettholde sugeeffekten på støvsugeren din, er det viktig å bytte filter og poser regelmessig. Vi har også motorer, slanger og børster til de fleste merker. Med våre kvalitetsdeler er du sikret et støvfritt hjem. Konklusjon Hos Reservedel.no er vi dedikert til å hjelpe deg med å holde husholdningsapparatene dine i topp stand. Vi tilbyr et omfattende utvalg av originale reservedeler til konkurransedyktige priser. Ved å velge bærekraftige løsninger, bidrar du til å redusere avfall og forlenge levetiden til apparatene dine. Utforsk vårt sortiment i dag, og finn delene du trenger for å reparere, vedlikeholde og optimalisere husholdningsapparatene dine på en miljøvennlig måte.
Informações de contato
Industriveien 20A, 2020, Skedsmokorset, Noruega
- info@reservedel.no
- reservedel.no
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enkel bestilling og rask levering av…
Enkel bestilling og rask levering av rett produkt .
Ny del til støvsugeren
Ny del til støvsugeren, rask levering, passet perfekt, superfornøyd!!
Raskt levert og orginaldeler.
misfornøyd
Jeg er svært misfornøyd. Jeg mottok feil vannfilter i forhold til det jeg bestilte, og kundeservice har ikke svart på e-posten min på 5 dager. Dette er uakseptabel kundebehandling.
Vennligst ikke be meg om å kontakte dere via info@reservedel – det er uklart om dere i det hele tatt har ansatte der. Jeg anbefaler dere å kontakte meg, forespørsel nr. 164340.
Lettvint handleplass,grei betaling 😀👍
Alt har gått greit 👍👍
Rask levering.
Det er fantastisk å finne en nettside…
Rasl levering og stort og lett søkbart…
Rasl levering og stort og lett søkbart utvalg
Raskt og effektivt ekspedert
Raskt og effektivt ekspedert. Meget fornøyd med åssen dette ble håndtert.👍😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.