reshoppit.dk  Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt genbrugskoncept. Pæn og ordentlig butik med et meget hjælpsomt og venligt personale. Kan kun anbefales.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reshoppet i Svendborg er en skøn luftig og flot butik. Jasmin som er butikschef er meget kompetent, hjælpsom og venlig. Kan kun sige godt om alt personalet de hjælper og er altid igang med service t... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Brechó
  2. também em
  3. Loja de artigos usados
  4. Loja de roupas usadas

Escrito pela empresa

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rigtig god oplevelse

Altid imødekommende personale og god oplevelse

22 de dezembro de 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du altid oplever imødekommende personale og har en god oplevelse hos os.

Super god oplevelse

Super god oplevelse

22 de dezembro de 2025

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse, at have en stand i Reshoppit Esbjerg. De var super søde til at hjælpe, med opsætning, og hvis der var andet.
Jeg har også kun gode oplevelser som kunde, personalet er super søde, og butikken er ryddelig💕

Hej Marie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en super god oplevelse med at have stand hos reshoppit Esbjerg, og at vores personale har været en hjælp både ved opsætning og undervejs.

Det betyder også meget for os, at du som kunde oplever butikken som ryddelig og personalet som søde - det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun…

Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun oplevet kompetent og hjælpsom betjening! Kan varmt anbefales. Min stand er altid flot og rydelig - og det er altid muligt at få flere bøjler til opsætning af nyt tøj. Derudover er det dejligt at opleve at ens tøj bliver promoveret på deres sociale medier

Hej Isa,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores personale som kompetent og hjælpsomt. Vi er også glade for, at du fremhæver nemheden ved opfyldning af din stand samt oplever den som pæn og ryddelig.

Dejligt også at høre, at vores synlighed på sociale medier gør en forskel for dig. Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os, det sætter vi stor pris på.

🤩🤩🤩🤩

Reshoppit Esbjerg. Virkelig god måde at få solgt sit tøj og andre ting på. Altid glad og smilende personale❤️

Hej Sarah,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplever reshoppit som en god måde at få solgt sine ting på og at vores personale har gjort et positivt indtryk.

Bedste luksus genbrugsbutik!

Jeg har en stand i Esbjerg.
Det er jeg utrolig glad for!
Personalet er meget imødekommende, smilende, venlige og ikke mindst hjælpsomme.
De har fuldstændig styr på det og er gode til at hjælpe med tips og ideer til øge salget på ens stand.
Butikken fremstår altid ren og pæn og der er en god stemning.
Det er ikke sidste gang jeg har en stand her og har også anbefalet det til dem jeg kender.

13 de dezembro de 2025

Hej C Lender,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du er så glad for at have stand hos reshoppit Esbjerg. Det betyder meget for os, at du oplever personalet som imødekommende, hjælpsomt og kompetent og at vores tips og idéer kan være med til at øge salget på din stand.

Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver butikkens stemning og udtryk. Det gør os stolte at høre, at du vil vende tilbage og anbefale os til andre.

Tusind tak for tilliden. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ødelagt jakke

Jeg har egentlig været tilfreds med at have en stand, men blev virkelig skuffet denne gang. Jeg satte en næsten ny og meget flot jakke til salg til en fair pris, selvom den ikke er helt billig fra ny. Alligevel fik jeg besked om efter at have hængt der i nogle uger, at den ikke måtte sælges, fordi den pludselig var blevet “defekt” i stoffet på kraven, altså revet hul i stoffet! Skaden er sket, mens jakken har hængt i butikken – og alligevel ender ansvaret hos sælger.
Det er virkelig ærgerligt, for man forventer jo, at der bliver passet ordentligt på varerne og holdt øje med dem. Det føles både uretfærdigt og uprofessionelt. Det er simpelthen ikke i orden…

Bare en advarsel til andre: Man kan ikke regne med, at tingene bliver passet på, så vælg med omhu, hvad I sender derover, desværre

11 de dezembro de 2025

Hej Sarah,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om situationen med din jakke, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores standlejere skal sidde tilbage med. Vi gør vores bedste for at passe på alle varer i butikken. Desværre kan der opstå skader, da der er mange hænder, prøvninger og bevægelse i løbet af en dag. Når det er sagt, tager vi din oplevelse meget alvorligt og ser internt på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at forebygge og håndtere den slags situationer.

Vi har desværre ikke mulighed for at forsikre de enkelte genstande, da vi ikke ejer varerne. I tilfælde af skader henviser vi derfor til standlejers egen forsikring.

Tak for din ærlige feedback. Den hjælper os med at blive bedre, og vi håber, at du trods denne oplevelse vil overveje at give os en chance igen på et senere tidspunkt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes det er en nem og overskuelige måde at sælge tøj på

Jeg synes det er en nem og overskuelig måde at få solgt sine brugte ting på og hele systemet bag fungerer godt.

9 de dezembro de 2025

Hej Kirstine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores koncept som nemt, overskueligt og velfungerende. Det er præcis det, vi stræber efter.

Vi håber at byde dig velkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reshoppit Odense har det sødeste…

Reshoppit Odense har det sødeste personale, som altid er hjælpsomme! Altid en god oplevelse :)

8 de dezembro de 2025

Hej Irma,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du altid har en god oplevelse hos reshoppit Odense, og at vores personale møder dig med et smil.

Super god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Reshoppit i Odense.
Butikken er pæn og overskuelig og der er et stort udvalg af varer.
Personalet er imødekommende, hjælpsomme, smilende og opmærksomme.

6 de dezembro de 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos reshoppit Odense.

Vi er glade for, at du oplever butikken som pæn og overskuelig, og at udvalget falder i din smag. Dine søde ord om personalet gør os også virkelig glade, de gør hver dag deres bedste for at skabe en god oplevelse for alle kunder.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Hjælpsomt personale

Hjælpsomt personale, god service blandt pigerne!
Kommisionen er lidt høj, men det er nemt og man slipper for alt bøvlet ved at sælge, sende og besvare en masse spørgsmål!

6 de dezembro de 2025

Hej Astrid,

Mange tak for din ærlige og fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores personale som hjælpsomt, og at du har været glad for servicen i butikken.

Kommissionen dækker drift, systemer samt den hjælp, vi yder både standlejere og kunder - og som du selv nævner, slipper man for alt besværet med salg, beskeder, forsendelser osv.

Tusind tak for din feedback og for at dele din oplevelse. Vi håber at se dig igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været så tilfreds med reshopit…

Har været så tilfreds med reshopit Esbjerg. Altid søde personaler som er hjælpsomme og har fået solgt en masse af mine vare. Kan klar anbefaler reshopit Esbjerg.

5 de dezembro de 2025

Hej Karoline,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget at høre, at du har været så tilfreds med reshoppit Esbjerg, både med salget og vores søde og hjælpsomme personale.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig igen snart!

God service ved Reshoppit Esbjerg

God service ved Reshoppit Esbjerg. Godt salg. Søde medarbejdere.

4 de dezembro de 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at du har haft en dejlig oplevelse hos reshoppit Esbjerg.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reshoppit Esbjerg 🥰 wow bestemt et…

Reshoppit Esbjerg 🥰 wow bestemt et besøg værd 🤩 der er så mange gode fund, lækkert kvalitetstøj, billige mærker til MEGET LAVE priser.
Personalet er super søde, dygtige og meget hjælpsomme.
Jeg har haft stand med et super godt salg. 🥰 og Har købt en masse MEGET Fine og skønne kvalitetsmærker til uhørt lave priser.
Bl.a. den skønneste hvide 100 procent Casmere strik til 200. Kr. Jeg er FAN
ESBJERG vågn op. Vi skal passe på vores planet og genbruge, her er SÅ meget lækre styles også en en gl kvinde som mig på 64 år. Reshoppit Esbjerg er ikke kun for de unge men for alle der kan lide at gøre et GODT køb. Man er vel en jyde.

3 de dezembro de 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du både har haft et rigtig godt salg og samtidig gjort mange lækre fund i butikken!

Det betyder også meget for os, at du fremhæver personalet og vores brede udvalg. Vi elsker at høre, at du oplever, at reshoppit Esbjerg er for alle - for det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Tak fordi du spreder budskabet om genbrug og bæredygtighed. Vi håber, du fortsat vil finde masser af gode skatte hos os.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt. De er gode til at vise ens tøj på de sociale medier, og er søde til at hjælpe. Kan klart anbefales at gøre.

1 de dezembro de 2025

Hej Janni,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du har oplevet det som nemt og overskueligt at have stand hos os.

Tak fordi du anbefaler os, det betyder rigtig meget!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt sted at sælge tøj og…

Super godt sted at sælge tøj og personalet er der altid til at hjælpe.

30 de novembro de 2025

Hej Sanna,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores personale har kunnet hjælpe dig, når du har haft brug for det.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en stand i reshoppit i…

Jeg har haft en stand i reshoppit i Esbjerg. Det var nemt at sætte op og til salg, jeg har solgt rigtig godt. God måde at få ryddet ud i sit eget tøj og givet det videre til andre😊

29 de novembro de 2025

Hej Melanie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at opsætningen var nem og at du har haft et godt salg. Det glæder os også, at du værdsætter idéen om at give tøjet nyt liv - det er lige præcis dét, vi brænder for!

Tak for at dele din oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nemt at sætte sin stand op og få…

Nemt at sætte sin stand op og få udskrevet prismærker. Man for altid besked når noget er blevet solgt. Der er studierabat! Det skal man selv spørge om!

28 de novembro de 2025

Hej Nele,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du har haft en nem og positiv oplevelse med opsætning af din stand og at salgsnotifikationerne fungerer godt.

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde 25% studierabat på minimum fire ugers standleje ved fremvisning af gyldigt studiekort - og endnu gladere for, at I også elsker det!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var nemt at oprette og til en god…

Det var nemt at oprette og til en god tilbudspris. God app / hjemmeside, med godt overblik over hvad man har solgt. God og venlig service i butikken i Esbjerg.

1 de outubro de 2025

Hej Cecilie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at både oprettelsen vores app samt hjemmeside har gjort processen let for dig.
Vi er også rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service i butikken i Esbjerg.

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Reshoppit Esbjerg

Reshoppit Esbjerg
Jeg har mødt et meget venligt og serviceminded personale. Butikken fremstår opryddet og ren. Der er flere typer af stande, så du har mulighed for at præsentere din tøj o.a på bedste vis.
Alt i alt en god oplevelse 😊

26 de novembro de 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har mødt et venligt og serviceminded personale, og at butikken fremstår som et rart og ryddeligt sted at være.

De forskellige standtyper er netop tænkt til at gøre det nemt at præsentere sine ting - dejligt at høre, at du oplever det sådan.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og håber at se dig igen snart!

Rebekka // reshoppit.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais