Godt genbrugskoncept. Pæn og ordentlig butik med et meget hjælpsomt og venligt personale. Kan kun anbefales.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind... Ver mais
A empresa respondeu
Reshoppet i Svendborg er en skøn luftig og flot butik. Jasmin som er butikschef er meget kompetent, hjælpsom og venlig. Kan kun sige godt om alt personalet de hjælper og er altid igang med service t... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun oplevet kompetent og hjælpsom betjening! Kan varmt anbefales. Min stand er altid flot og rydelig - og det er altid muligt at få flere bøjler til opsætning af nyt tø... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Informações de contato
Herning, Horsens, Vejle, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, Dinamarca
- kontor@reshoppit.dk
- reshoppit.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alt for dyr standleje
Fint koncept. Desværre kun reshoppit som tjener penge her. Det er alt for høje priser for standleje, selvom man har gode varer er der ingen mulighed for at få penge ud af det som standlejer.

Resposta da reshoppit.dk
Dårlig service
Dårlig service. Jeg købte et produkt gennem deres Instagram profil. Jeg opdager at produktet er blevet beskrevet forkert på deres Instagram opslag da jeg henter produktet i deres fysiske butik, hvilket jeg påpeger da jeg så ikke kan bruge produktet. Ingen returret da det er genbrug, til trods for at de har lavet en fejl og beskrevet det forkert. Giver ingen mening, da man ikke har mulighed for at se produktet først (da det er gennem Instagram) men det alligevel bliver betragtet som beset, trods deres fejl beskrivelse.

Resposta da reshoppit.dk
Desværre har søsterbutikken i Odense…
Desværre har søsterbutikken i Odense ingen profil. Måske med god grund. Købte en kjole 21/7 og vaskede den. I stoffet gemte sig voldsomt store pletter i 40 cm højde af kjolen. Ubrugelig. Direkte i skraldespanden. Kørte i butikken og de tog billeder af kjolen og angav, at de var voldsomme pletter ( ca 30x30 cm) men fa jeg ikke havde kvittering så ingen returret. Jeg angiv nr på kunde nr 750, de så mit udskrift på min bank og jeg angav, beløb og tidspunkt for køb. Ingen lyst fra sælger til at give pengene tilbage. Min anbefaling er ikke at handle i reshoppit.dk i Odense - sikke en ussel adfærd, når man ved selvsyn kan se, pletter min 5 steder og de to største ca 30x30 cm. Sikke en dårlig oplevelse. Om lidt åbner en genbrugsbutik lige ved siden af, så der vil jeg aflægge besøg. Vh Connie
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.