Veja o que dizem as avaliações
Reserveret et bord til 3 personer kl 17,15. Vi blev placeret ved et højbord trods request om et normalt bord med stole. Der var meget få gæster i restauranten, da vi kom, også da vi gik og samtidi... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Restaurant in Copenhagen by chef Thorsten Schmidt - will open on the 5th of July 2017!
Informações de contato
Strandgade 93, 1401, København, Dinamarca
- restaurantbarr.com
This was hands down the worst dining experience of my life
This was hands down the worst dining experience I have ever had. The waiter took our order a few minutes after we sat down. 40 minutes later no food had come. We asked another waiter what was going on. She came back a few minutes later saying that the first waiter had forgotten to put our order into the kitchen. The first waiter than came back to the table and we were expecting an apology. He stood over my wife, started touching her shoulder whilst talking to her and asked her why she had told the other waiter that he forgot to put our order in! He then became very aggressive and started screaming at my wife in front of the whole restaurant. I was about to lose it but instead went very calmly to the front desk to ask who was in charge. We were told there was no manager working and then a man appeared from the kitchen. When I told him what had happened and that I couldn't believe this waiter had screamed at my wife this man then also got very aggressive and started screaming and swearing at me. I was absolutely dumfounded. All I can assume is that maybe they were on drugs? I collected my wife from the table (who was in tears by this point) and we walked out of the restaurant and left. I have never in my whole life been treated like this before and experienced such aggression and rudeness to the point that I started to fear for my and my wife's safety. I cannot warn people enough to stay away from this place.
Rude waiter
Rude waiter. Nice location but not welcoming atmosphere.
Super lækker oplevelse
Super lækker oplevelse, super lækker mad med god sammenhæng af drikkelse. Ligger fantastisk ud til vandet
Spændende og velsmagende
De kan noget de kokke på Barr. Spændende og velsmagende anretninger. Lokalet er stort og ikke just intimt, men ganske nydeligt. Priserne er en anelse høje, men alt i alt et fint sted.
En trist oplevelse -
Var for nylig på Barr med et selskab hvor nogen havde bestilt fiskemenu og andre kylling menu - med tilhørende vinmenu. Det var overordnet set en voldsomt skuffende oplevelse. Hovedretten blev ikke portionsanrettet, men stillet ind på fællesfade, hvorefter brugeren selv måtte gætte sig til, hvordan tilbehøret skulle sammensættes med hovedingrediensen. Kyllingen var saftig (sous viddet) men voldsom oversaltet, og derfor ikke nogen behagelig oplevelse.
Fisken havde fået alt for meget og tør i kødet - til gengæld skulle der bruges meget tid på at pille ben ud af kødet
Vinmenuet var ikke pengene værd, med vin der i min optik ikke var afstemt med maden, og enkelt vin så sur, at den var stort set udrikkelig.
Personalet var søde og servicemindet (derfor de to stjerner), men insisterede på, at præsentere maden på engelsk, på trods af det åbenlyse at vi alle var danskere.
Alt i alt en voldsomt skuffende oplevelse, og ikke noget jeg kan anbefale andre at prøve. Jeg kommer i al fald ikke tilbage.
Ekstremt skuffende!
Kort sagt, så var det bare dårligt hele vejen rundt!
Efter besøg Maj 2022
Efter besøg Maj 2022. BARR skulle nok have haft 3½ stjerne, men jeg er flink og runder op.
Servicen var god med opmærksomme tjenere og god kemi. Maden var udmærket, men sådan value for money var det ikke helt i skabet.
Trist og dyr oplevelse
Trist og dyr oplevelse. Var heldigvis i godt selskab - ellers havde det været en ødelagt aften. To af de fire retter var glimrende. En var total elendig. Værst var dog den dårlige og totalt uopmærksomme service hele vejen og på alle områder. Det var mit 2. besøg - og det sidste.
Mega øv oplevelse hele vejen rundt
Stedet er superflot indrettet, og med en lækker atmosfære. Desværre lever maden og betjeningen på ingen måde op til det niveau. Vi var 2 personer, og bestilte Cote De Beuf med kål til, og da vi var i tvivl om, hvorvidt vi kunne blive mætte af det - bestilte vi også kartofler til (vi blev ikke mætte). Vi tænkte at lade tjeneren guide os i deres vine, da vi ikke kendte specielt mange af dem. Den første han præsenterede os for smagte af eddike..... og vi skulle deles om glasset..... bad så om en der var blødere i smagen, og han hentede nu 2 flasker og 2 glas. Vi skulle nu ikke dele, men begge vine blev hældt i samme glas, hvilket vist blev lidt rodet. Vi endte med at bestille et glas fra en ret stor flaske, som man kun kunne bestille glas fra, og selvfølgelig vand til.
Da vinen så kommer - den blev skænket i baren - smagte den af eddike..... ØV. Vi tænkte at den måske ville vokse når der kom mad til, men nej....
Maden smagte supergodt - vi blev bare ikke mætte, og da vinen ikke ændrede sig, så efterlod vi den. Vi bad i stedet om et glas øl hver. De havde så ikke gjort sig den ulejlighed lige at tørre glassene af udenpå, hvor øllet får lov at løbe over - så jeg fik masser af øl fra glassets fod på min trøje. Drak mørk øl, og havde hvid trøje på. Dette var simpelthen dråben, og vi betalte ret hurtigt vores regning - på 1410 kr. Gik derfra med en virkelig øv følelse og stadig sultne.
Vi kommer ikke igen, og kan desværre ikke anbefale stedet til andre.
Ikke en oplevelse, der skal gentages
Reserveret et bord til 3 personer kl 17,15.
Vi blev placeret ved et højbord trods request om et normalt bord med stole. Der var meget få gæster i restauranten, da vi kom, også da vi gik og samtidig tomme borde. Ærgerligt. Ingen imødekommenhed.
Menuen er meget smal, ikke det store at vælge imellem.
Prisniveauet er høj ift til servicen, udvalget og atmosfæren.
Unfriendly and arrogant
I honestly feel sad and cheated after my visit to Barr. They made a few mistakes, which is no big deal, but when we made them aware of the mistakes we were met with passive aggressiveness and arrogance which made me and my wife very uncomfortable. 4 september 2021.
Vi har spist her adskillige gange…
Vi har spist her adskillige gange efterhånden, og vi glæder os til at komme igen hver eneste gang. Østers, schnitzel og de spændende elementer i får tilpasset mere eller mindre klassiske retter er i topklasse. Beliggenheden er i top, og tjenerne supersøde.
Personale er for uopmærksom overfor…
Personale er for uopmærksom overfor gæsterne.
De står ig småsnakker og synger i baren
I fredags (den 21
I fredags (den 21. maj) havde vi booket bord til kl. 18.00, da vi skulle have et par drinks.
Vi havde booket bord til 6, men vi blev kun 4 da 2 meldte fra om eftermiddagen.
Så snart vi ankom fortalte jeg tjeneren som tog imod os ved indgangen, at vi desværre kun blev 4 i stedet for 6, så de kunne sagtens rykke os til et andet bord som var mindre, men det passede tydeligvis ikke den mandlige tjener, så forløbet var således:
Jeg fik af tjeneren i reprimande for ikke at have givet besked om, at vi blev 4 i stedet for 6, og han var fuldstændig ligeglad med, at jeg først vidste om de 2x frafald kort tid før vi kom.
Så blev der rullet med øjenene af os fra tjeneren. Da det så gik op for dem, at vi alene skulle have drinks, og ingen mad (denne restaurant skriver endda selv på deres hjemmeside, at man kan komme og få en drink) så blev stemningen endnu dårligere, og den tjener som tog imod os ved indgangen gjorde det meget tydeligt overfor os, at vi ikke var velkommne, nu hvor vi ikke skulle spise.
Så det blev til en drink, og så var vi ude af døren.
Jeg har bestemt ikke booket bord for at blive skældt ud, irettesat og rullet med øjnene af.
Sikken en sted, at ejerne af restauranten tillader, at deres medarbejdere opfører sig sådan.
Det var især tjeneren som tog imod os ved døren, som opførte sig fuldstændig utilstedeligt, og det var ham som gjorde det meget tydeligt, at vi irriterede ham noget så grusomt, og han næsten ikke kunne holde ud, at vi optog et bord “i hans restaurant”.
Sløjt! Startede fint med en hyggelig intro og…
Startede fint med en hyggelig intro og en god forret - hovedretten var helt skæv og da vi sagde det blev vi mødt af en uforskammet tjener med en konfronterende attitude - hun kunne havde afhjulpet let og vi havde endt højt men nu endte vi lavt....
Catastrophe!
Wanna-be gourmet restaurant but in reality an expensive tourist trap. Arrogant and poor service, overly salty food, 5 courses in six (!) hours. Disaster. Don't go!
Noma's uforskammede lillesøster
Noma's uforskammede lillesøster
Barr er på alle leder og kanter så overdrevet prætentiøst – og det har ingen steder hjemme. Det er IKKE Noma bare fordi de ligger på samme placering – BARR ER EN BISTRO! I servere schnitzel!!
Stemningen virker trykket på stedet – om det bare var den aften vi var dér eller om det bare var stedets (udbrændte?) tjenere, der virkede fortravlede ved jeg ikke? Vores første indtryk af Barr’s tjenere var en forloren velkomst af mørkhåret kvindelig halvsur tjener…en sær tone. Måske et enkeltstående tilfælde? – hvorom al ting er; bare et dårligt førstehåndsindtryk.
Maden
Vi fik først den Belgiske Vaffel med krabbe – og når nu man vælger at skrive belgisk vaffel, så havde vi personligt en forventning om karamelliseret sprød sukker i en lækker dej – helt klassisk. Lige umiddelbart lignede vaflen da også – men der manglede sprødhed og karamellisering (tror ikke der var sukker i?) – medgivet – det kan være et fortolkningsspørgsmål. Det største problem var dog kombinationen mellem krabben og vaflen – der er tale om to meget milde smagsnuancer – krabben og dejen – hvorfor retten hurtigt bliver fad og noget intetsigende. Dertil kommer at vaflen i tekstur er for blød (læs: bør være med sprød) ift. den bløde krabbe – for lidt forskel på de forskellige teksturer. Retten havde været mere interessant om man havde anvendt den klassiske ægte Belgiske Vaffel – sprød uden på pga. karamelliseringen og blød og varm inden i.
Vi fik også en rygeost, der efter sigende er røget af Barr selv (måske af de pause-rygende tjenere som står ude bagved når man ankommer til stedet – var det mon lovligt i Noma’s tid?); i udgangspunktet en fin ret – dog ligger denne rygeost fra Barr noget fra vores herlige fynske kendte rygeost (og i øvrigt en af de eneste rigtige danske oste). Den smagte bare ikke af nok røg, hvilket er synd, da det netop er kendetegnet ved den fynske rygeost, og som jo netop virker så godt sammen med de danske grøntsager. Ellers et dejligt lyspunkt – en ret der ellers kunne have været perfekt.
Næste nedtur kom, da vi desværre overværede (på afstand) da den kvindelige tjener som modtog os, irettesatte en anden tjener, på en måde som var direkte ubehagelig – og så i det offentlige rum. Tydeligvis har Rene Redzepi givet sine moderne lederevner (eller mangel på samme) videre til dette etablissement. PINLIGT! Er det vores ellers så hæderkronede danske gastronomis ansigt i form af lederskab – en gammeldags tilgang?
Herefter fik vi schnitzel – det skulle da ikke kunne gå galt, vel? Schnitzlen var sådan set en ok af slagsen (dog ikke Guldkroen), med dejlig brunet smør og ansjoser til – der skulle efter sigende være peberrod til denne ret (bevares det var dér) – men det var uden bid – det bid som skal være modbalancen til det fede – i stedet for havde Barr valgt at lade peberroden indgår i en creme – igen mere fedme oven på den i forvejen fede ret.
Da jeg er stor fan af pandekager, bestilte jeg en surdejspandekage. Denne pandekage måtte jeg sende tilbage til køkkenet da den var sprød hele vejen rundt i kanten. Se nu her bliver det vigtigt Barr – lyt og lær: Belgiske vafler skal være sprøde og pandekager bløde (det rimer endda).
Min partner fik en Mariebolle (sprød vandbakkelse) med flødeskum og røde ribs. Da det nu er Noma’s lillesøster, og prislejet også er derefter, så skulle man tro, at det meste bliver lavet lige nu og her: Mariebollen, som Barr hævder er sprød vandbakkelse, var blød og slasket – hvilket for mig til at tro; ligger de klar til servering før der egentlig er service?!
Til maden fik vi øl; her har Barr et prægtigt udvalg – også på fad - de blev naturligvis også året Ølbar et år hos AOK, så vidt jeg husker. De har dog ingen kundskaber udi hvordan en øl skænkes og serveres – og med tanke på det store udvalg fra Belgien, som jo er kendt for deres øl, geuze og lambic, så burde Barr have styr på skum, hvordan de hælder øl/lambic/geuze i glasset, men det ser noget sløset ud når det ankommer til bordet – ølbar – jo tak – men bare fordi man har et stort udvalg bliver man åbenbart ikke ekspert – ”bare fordi man stikker fjer i bagen bliver man ikke til en høne!”
Restaurant Barr er ikke Noma til trods for slægtskabet – til trods for adressen – det er prætentiøs bistromad, der er for dyrt ift. hvad det er – prisen er måske netop sat ud fra, at folk også kommer på Barr for at få en light version af Noma…LIGHT er måske lige netop ordet.
God mad - dårlig service
Rigtig god schnitzel. Blev betjent af for mange forskellige tjenere, den ene med en dårlig attitude. Uopmærksomt personale. God mad, dårlig service. Juni 2019
En god madoplevelse men en dårlig restaurantoplevelse
Vi spiste på Barr en dejlig sommeraften her i August. Vi blev lidt forvirret modtaget af 2 tjenere og måtte alligevel selv finde et bord, som vi måtte spørge var ledigt. Herefter blev vi betjent af yderligere 2 forskellige tjenere. Vi takkede ja til at bestille deres starter medfølgende et glas øl. Jeg brød mig ikke om øllet og nævnte det da tjeneren kom forbi for at spørge om alt var fint. Hvortil tjeneren smilte og sagde - ja vi har jo ikke alle samme smag.
Vores mad - fiskefrikadellen og yderligere øl smagte super dejligt, vi havde bestilt vand til maden, som kom i en karaffel. Da det var en varm aften fik vi hurtigt drukket vores vand, hvorefter en tjener, uden at spørge, kom og tog vores tomme vand karaffel og bytttede den ud med en fuld. Da vi kom hjem så vi på regningen at vi havde betalt 25 kr pr. flaske postevand - altså 50 kr - selvom vi faktisk ikke havde bestilt nr to.
Vi kunne have ønsket os at blive modtaget mere engageret og måske få en anden øl til vores starter da jeg ikke kunne lide den der blev serveret. Alt i alf gik vi derfra med en rimelig god madoplevelse, men en dårlig restaurantoplevelse. Derfor kun 2 stjerner.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.