5 retters usandsynlig lækker smagsoplevelse. Ledelsen beslutter menuen alt efter årstid og tilgængeligheden af danske råvarer i videst muligt omfang, dvs at du ikke på forhånd ved, hvad du får server... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi besøgte MOS den 28/1-23 - og WOW sikke dog en fantastisk positiv oplevelse, og det var alt lige fra betjening til en sublim madoplevelse. Vi fik MOS oplevelsen og deres tilhørende vinmenu, og v... Ver mais
En ganske almindelig torsdag i marts blev på Restaurant MOS ændret til en oplevelse vi sent glemmer. Vi blev forkælet med 12 spændende, smagfulde og lækre retter mad. Maden blev serveret af den... Ver mais
En sandhed en stor kulinarisk oplevelse. Velanrettet og virkeligt velkomponeret smagsunivers, hvor hver enkelt bid var værdsat. Noget af det bedste og mest spændende mad i hele Helsingør. Vi komm... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MOS er en forkortelse af “Mad Og Sjæl”. Vi tager det bedste fra fine dining og tilsætter en afslappet atmosfære i hyggelige rammer. Vi tilbereder kvalitetsrig mad af lokale råvarer, som med gode tilberedningsteknikker fremhæver smagen af hver eneste råvarer i vores retter. Aftenens tasting menu er vores store fokus - vi kalder det også Casual Gourmet.
Informações de contato
Torvegade 5B, 3000, Helsingør, Dinamarca
- info@restaurantmos.dk
- restaurantmos.dk
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, til yderst rimelige priser. Har spist frokost der et par gange (med børn også) og har nu forsøgt os med deres tapas, som take-away. Maden er altid virkelig lækker, og personalet og betjeningen er nærværende hyggelig og yderst kompetent. Hvis de kunne få seks stjerner fik de det.
Fantastisk lille spisested.
Fantastisk lille spisested. Hyggelig atmosfære, venlig betjening og MEGET lækker mad! Kan varmt anbefales.
Vi kommer helt sikkert igen.
Skal opleves
Fantastisk sted. Lækker mad, hyggelig rolig stemning og personalet er helt i top
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.