Retourdeal Avaliações 108

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een bladblazer gekocht voor 40 euro, bleek kapot. Mail gestuurd en binnen een paar dagen geld teruggestort gekregen op mijn rekening ik hoefde de kapotte bladblazer niet retour te sturen. Kla... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product was beschadigd en zelfs onbruikbaar. Gelijk gemaild met duidelijke foto’s van het product. Duurt 3 dagen eer ze reageren en wanneer er dan gereageerd wordt moet ik overal foto’s gaan maken d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via internet een bankje besteld, goede beschrijving en foto's want alles was precies zoals beschreven. Ik kon aan de verpakking zien dat het open was geweest, dus heb ik alles wel gecheckt op beschad... Ver mais

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

108 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een product tegen gereduceerd…

Ik had een product tegen gereduceerd tarief gekocht ivm het feit dat de verpakking al eerder was geopend. Alles was wel behalve dat er een onderdeeltje niet passte, deze hoorde er niet bij. Toen ik mailde dat dit zo was konden ze me niet helpen maar boden aan me financieel flink tegemoet te komen. Echt heel netjes!! Dus een prima bedrijf om wat van te bestellen. Groeten At Lettinga Nijmegen

20 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

product incompleet en werkt niet

ze geven geen enkel gehoor aan contact meest slechte bedrijf in tijden ze sturen een product op waar geen oplader bij zit en vervolgens werkt het product niet ik heb ze gemaild en geprobeerd te bellen nemen geen contact op heb ook hun voicemail ingesproken snap nu wel waar hun naam vandaan komt maar je hebt zeker geen deal alleen waardeloze troep wat uit china komt en vervolgens door dit bedrijf weer door verkocht word

16 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kansloos product, waardeloze communicatie, retourneren onmogelijk

Product was beschadigd en zelfs onbruikbaar.
Gelijk gemaild met duidelijke foto’s van het product.
Duurt 3 dagen eer ze reageren en wanneer er dan gereageerd wordt moet ik overal foto’s gaan maken dus de buitenkant van het pakket en de binnenkant van de verpakking zodat zij een klacht kunnen indienen bij de koerier. Doen ze maar als ze het pakket terug hebben. Ben ik hun werk aan ‘t doen daaag

11 de abril de 2026

Illegale cookies

Deze website laat je de cookies niet weigeren. Ik zet de optionele cookies altijd uit maar bij deze website blijven de knopjes altijd op ‘aan’ staan. Het is enkel bij deze website en ik weet dat het drukken van mij registreert want bij de ‘noodzakelijke cookies’ knopje krijg ik wel de gebruikelijke melding van dat die niet uit kunnen en bij de rest gebeurt er niks. Ik heb het ook voor de zekerheid meerdere malen op meerdere apparaten uitgetest. Dit is illegaal.

6 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een slowjucer gekocht

Ik heb een slowjucer gekocht, die was een deel stuk maar nog gebruikbaar . Ik heb een mail gestuurd om deze te signaleren. Maar ik heb nooit een antwoord gehad. Ik gebruik steeds mijn gebroken toestel...

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jammer dat onze bestelling in etappes…

Jammer dat onze bestelling in etappes is geleverd, na bellen, mailen is het wel goed gekomen maar de laatste keer krijgen we 1x zwart en 3x witte muurbeugels. De geleverde babyfoon is zwart (cameras en monitor) We zijn blij dat het geleverd is maar jammer van de verschillende kleuren! We wilden verder niet zeuren.

13 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.