Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig godt emballeret vare. Købte to kopper fra Relief-stellet. Var lidt overrasket over, der ikke fulgte underkopper med. Måske en endnu mere præcis beskrivelse af varen havde været en god ide.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop været nede og hente min skønne taske i pakkeshoppen. Smuk&lækker er den! Jeg gik lidt i panik, da jeg fik en mail om, at min ordre var afsluttet, men ingen forsendelsesoplysninger. Vented... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeoplevelse! Jeg fik hjælp af Retrofabrikken til at afhente, restaurere og gen-levere et smukt gammelt spisebord, hvor bordpladens lak havde en skade efter håndsprit. De var ualmindeligt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis usados

Escrito pela empresa

Vi har et stort udvalg af varer inden for Retro, lopper, vintage og kuriosa. Har i noget i vil sælge, et indbo der skal ryddes, et dødsbo mm. er vi interesseret i at købe eller give et tilbud på tingene, ring eller send en mail til retrofabrikken@mail...

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bedst, hvis man ser varen først

Levering fin - god kommunikation. Jeg synes dog, at de keverede varer ikke helt levede op til forventningerne: lidt flere skrammer end angivet på sitet, og sengen var angivet som 200 × 90 cm, men det var ydre mål, så nu skal der laves en madras på bestilling.

22 de dezembro de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tak for anmeldelsen. Der er altid billeder fra alle vinkler på alle vores brugte møbler, og vi er kede af hvis du ikke har set dem. Senge opgives altid i ydre mål lige meget om det er brugt eller en ny.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rædselsfuld oplevelse

Jeg bestilte et bord og nogle stole online. Leveringen kom ca. 5 timer senere end aftalt, og ved modtagelse viste det sig, at stolene var ridsede og slet ikke svarede til billederne på hjemmesiden. Bordet var i orden.

Jeg kontaktede straks butikken og ønskede at fortryde købet og få pengene retur. De tilbød ombytning, men jeg afslog og afleverede selv stolene retur i butikken.

Herefter begyndte et helt uacceptabelt forløb.

I over en måned har jeg ringet og skrevet gentagne gange uden respons. Da jeg endelig fik fat i en medarbejder, lovede hun at tage sagen videre. Det skete ikke. Efter endnu en uge uden tilbagebetaling fik jeg fat i samme person igen, som nu direkte sagde, at hun hverken kunne eller ville gøre mere, og at det ikke var hendes ansvar.

Da jeg nævnte, at næste skridt måtte være politianmeldelse eller Forbrugernævnet, lød svaret køligt:
"Du må jo bare gøre, hvad der skal gøres."

Kort sagt:

Varerne svarer ikke til det, der er markedsført

Levering skete markant for sent

4 uger efter annullering er pengene stadig ikke tilbagebetalt (loven siger 14 dage)

Kundeservice er fraværende og uansvarlig

Jeg har været ekstremt tålmodig, men er nu nødt til at gå videre, da virksomheden ikke overholder hverken aftaler eller lovgivning.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Retrofabrikken

22 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Allan
Vi er utrolig kede af dit forløb, og som du kan se af alle øvrige anmeldelser er det slet ikke den oplevelse, vores kunder plejer at opleve. At du både er faldet ned mellem to stole samt sygdom i kundeservice samt bogholderi skal ikke være nogen undskyldning- og vi lægger os fladt ned. Vi overholder selvfølgelig altid gældende lovgivning på webområdet, hvorfor du naturligvis også får dine penge retur. Glædelig jul trods alt fra Team Retrofabrikken

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering - modtog varen samme dag som den blev bestilt

30 de outubro de 2025

Tusind tak - engang i mellem er vi hurtige. Vh Retrofabrikken

Perfekte varer. Perfekt levering

Venligt og imødekommende personale. Hver eneste modtaget vare smukt renoveret og i fin stand. Kan i den grad anbefales

27 de agosto de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tusind tak for den fine anmeldelse, som vi er meget glade for. Vh Teamet fra Retrofabrikken

Snabb leverans

Snabb leverans
Kanon fin produkt

16 de outubro de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tusind tak - vi er glade for at også vores svenske kunder er tilfredse med vores service. Mvh Team Retrofabrikken

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange gode og fine ting i butikken

Mange gode og fine ting i butikken, og en virkelig god service. En god oplevelse. Kommer gerne igen.

17 de outubro de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tusind tak for den fine anmeldelse - den er vi stolte af. Mvh Teamet på Retrofabrikken

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig godt emballeret vare.

Virkelig godt emballeret vare.
Ellers gode priser og fint udvalg.

10 de setembro de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tak for de 4 stjerner. Mht underkopperne er de ikke på billederne af kopperne og ligger i en kategori for sig selv, og er naturligvis derfor heller ikke i beskrivelsen af kopperne. Vi håber alligevel du er glad for dit køb - også uden underkopper. Beste hilsener fra Retrofabrikken Teamet

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Et større hak i spejlets ramme som ikke…

Et større hak i spejlets ramme som ikke var beskrevet på hjemmesiden. Spejlet var også meget sparsomt pakket ind.

4 de agosto de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Det omtalte lille hak var tydeligt afbilledet i webshoppen, og spejlet er ikke nyt men har 60 år på bagen. Vi er glade for at spejlet kom frem i hel tilstand, men noterer os at du kunne have ønsket bedre indpakning. Vh Retrofabrikken

god info

Fin pris
God
God info, skønt det var i ferieperioden

4 de agosto de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tusind tak for anmeldelsen - og ja vi ekspederer også ordrer når alle andre holder fri :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert møbel til en skarp pris

Lækkert møbel til en skarp pris,
leveret til tiden. Prikken over i'et var at Lars ikke bare kastede det af ved kantstenen, men lige bar det ind.

2 de maio de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tak for de flotte ord - Lars er altid en foregangsmand når det gælder service, og din ros er hermed vidergivet til ham. Vh Retrofabrikken

Alt ok.

Alt ok.
Levering en lille uge.

10 de abril de 2025

Resposta da Retrofabrikken

Tak. Vi prøver altid at planlægge vores vareleveringer således at ventetiden bliver kortest muligt.

Møblerne kom som beskrevet

Møblerne kom som beskrevet, levering gik hurtigt og smertefrit. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

9 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Tak for at dele den gode oplevelse. Vh Retrofabrikken

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais